2105, Fhaust, 1982

2105, Fhaust, 1982

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
f
fhaust
Foorumi kasutaja
Autod: 2105

Postitus Postitas fhaust »

arvatavsti mingeid väliseid lisasi ei tule, seest kyll aga luksuslik:D:D,ma mõtlesin sellele lisale, aga igavesti ei jaksa ma tegeleda ega finantseerida, mu eesmärk oli "project green" saada valmis enda 18ndks sünnipäevaks märtsis,praegu isegi mega mega kiirelt läinud...ja juku, kas sulle minu iluvõre ei meeldi? minuarust super:D sorry:D
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Edu ja jõudu edaspidiseks, päris asjalik projekt tulemas. Näib, et asja võetakse südamega. Ja tore näha noori autosid ehitamas kambas koos, mitte väljas kambakesi lollusi tegemas.

Edu!
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
f
fhaust
Foorumi kasutaja

eks me oska lollusi ka ikka teha:)
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Algselt postitas: fhaust
noninoninoniiii te mehed ei tea kui mitmeid päevi ja öid me oleme nüüdseks vaeva näinud...
Tean ikka küll ;)
Ilus töö! Ilus värv! Ilus projekt!
Edu ja päikest!
Jupid Venemaalt!
Kasutaja avatar
pedrox
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061, Vaz 21063, Audi A2 1.4, Audi A6 Allroad 2.7 Biturbo

Postitus Postitas pedrox »

Eks kambakesi on alati lahedam asju teha.
Tubli töö ja ilus auto!
f
fhaust
Foorumi kasutaja

tänud siis heade soovide eest:)
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

... aga õlu ja vodka ja veel üks lisand ainult aeglustavad tööde käiku ...
Õlu võib jääda peale tööd limpsimiseks, vodka hoidke alles selleks ajaks, kui masina juurde üldse asja pole, aga see kolmas on üks väga paha komponent inimese elus üldse.
Noh, vähemalt oled aru saanud, mis on piduriks. Ega ennem targaks ei saa, kui järgi ei proovi, see tähendab - sitt tuleb kah ära mekkida, muidu ei tea ju mis hea on :D.

Jaksu igatahes!
f
fhaust
Foorumi kasutaja

heh:D logman,tore et hoolid, kuid inimeste vaated on erinevad, ma olen selle viimase gurmaan. ärge looge must mingeid valesi eelaimusi,inimesed on erinevad...tegelt se terve auto väljendab seda. see selleks..loodan et klubist banni ei saa:(
jukii õlut läks nädalavahetuse khta ikka mõni kast. veljed läksid koos 205/45 rehvidega 5000, selline küss et seal auguvahe 100 ikkagi, kas on VÄGA kohustuslik teha kas 98 flantsid või laiemaks puurida auke ja mingi süsteem teha? mul finants on jubedalt tapetud. kuigi keskaugu pean nikuinii lasta puurida.
j
jukii
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, 2107

Postitus Postitas jukii »

selle auguvahega venitab peale küll need veljed. endalgi silm peal sellistel velgedel.

[Muudetud: 22-10-2008 jukii]
f
fhaust
Foorumi kasutaja

Pilt

sellega oleks vaja abi.. on kellelgi ideid mis seal juhtmepundis olla võib ? mingi üle 10ne juhtme per iste.
f
fhaust
Foorumi kasutaja

aga arvad et keskauk(55) pole vaja ka teha?
j
jukii
Foorumi kasutaja

võid ju relakaga rummu või trummlit natukene käiata. aga esimesed ja tagumise kesava vms on ladal erinevad natukene. mul läks velg minuarust taha ilusti trumli külge ja esimestel käi rummupeale seisma. aga siis panin ette veel ühe selle 5mm ketta mis käib piduriketta ja velje vahele, ja kui vastu hakkab käima pööramisel, saad veel panna neid, need nagu flantsi eest :D
f
fhaust
Foorumi kasutaja

ota mis kettad:D
j
jukii
Foorumi kasutaja

ees on originaalis nende piduri ketaste peal 2 poldiga kinni, millega saad velge tsentreerida vms. ma panin 1 veel ja velg istus ilusti otsa. vaata siin pildil

[Muudetud: 22-10-2008 jukii]Pilt
f
fhaust
Foorumi kasutaja

okei... aga see 2 milli siis auguvahes pm mingi viiliga veits ja otsa torgata?, et peaks olema õige, keskauku siis puurima ei hakka ja vist mõtekam relakaga..... aga kust saaks selliseid turvapolte nagu siksil et keere läheb sisse mitte ei ole tikkpoldid, kas on selliseid üldse? mingeid kvaliteetseid, et kohe päris keeret või poldipead maha ei keera ja ni raske vargapoistel pole, kardan oma kanti:D (õismäe):D

[Muudetud: 22-10-2008 fhaust]
e
Edel
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ-21061`84, Moskvits-2140`81, Audi A4 1.8 `99
Kontakt:

Postitus Postitas Edel »

okei... aga see 2 milli siis auguvahes pm mingi viiliga veits ja otsa torgata?, et peaks olema õige, keskauku siis puurima ei hakka ja vist mõtekam relakaga..... aga kust saaks selliseid turvapolte nagu siksil et keere läheb sisse mitte ei ole tikkpoldid, kas on selliseid üldse? mingeid kvaliteetseid, et kohe päris keeret või poldipead maha ei keera ja ni raske vargapoistel pole, kardan oma kanti:D (õismäe):D

[Muudetud: 22-10-2008 fhaust]
Auke võid viilida aga see peab ka jube täpne pärast jääma. Tuleb igast august täpselt ühepalju maha viilida muidu ei jää ratas alla otse jooksma. Ise isiklikult seda viilimist ette võtta ei tahaks.
Vargavastaseid polte küsi kummitöökodadest. Oluline on keerme samm,poldi pikkus ja koonuse kuju. Poldiaugu koonus oleneb konkreetsetest velgedest,on olemas ümarate kui ka sirgete koonustega augud. Vastavalt neile tuleb ka poldid valida. Maksavad need nii 200-300EEK ringis komplekt (4 polti+võti).
Minul on Ziguli, aga mis on sinul?
f
fhaust
Foorumi kasutaja

no selge. tänud edr
m
Mahno
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Mahno »

Velje tõmbad rummu külge kinni küll, aga velg peab tsentrisse jääma. Tavaliselt tsentreerib keskauk, poltidega tõmbad kinni. Kehval juhul kui auk veljel on suurem, saad ka ainult poltidega, aga siis pead neid kordamööda ühtlaselt keerama.

Rellakas jäta tsentreerimistööde juures parem rahule - selle riistaga täpsust ei saavuta. See treimistöö mõte sul alguses oli hea.

4x100 vs 4x98 - niisama vägistades rikud velje ära ja vead augud ovaalseks. Flants või aukude ringi tegemine oleks muidugi parem. Vägistamist segab ka keskaugu sobimatus, sest nii on raske velg tsentrisse saada.

Flantsi tegemist mõjutab jällegi see, mis su velgede offset on võrreldes originaaliga.
Kasutaja avatar
Moss
Foorumi kasutaja
Autod: erinevad illegaalid
Kontakt:

Postitus Postitas Moss »

Mul puudub tsentr. rõngas ja auguvalem ka veljel 4*100. Ei ütleks küll, et väga hull vibra oleks - samas tsentreerin ju vaid silma ja käetunde järgi. Ning pärast tõmban kõvema jõuga kinni (150...170Nm), kui tavaliselt seda teeks (100...120Nm). Poldiaugud on praegu veel enamvähem. Rõngad plaanin siiski lisaks osta millalgi, hõlbustab ka paigaldamist.
f
fhaust
Foorumi kasutaja

a mul keskauk veljel väiksem ju, või mõistsin ma midagi valesti?sa mõtlesid pärast rummu käiamist??
Vasta