2101,hautz,1973
2101,hautz,1973
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Algselt postitas: ToM
Tavalised lukustid ju, mul samasugused (kui need on ikka sellised, et avamiseks peab nupule vajutama)
Autoga edu, kardan et kere suhtes tuleb sul veel üllatusi:(
Imelikud on lukustite kinnitused,need pole liimitud vaid plekist.
Üllatust tuli natuke:esiuste aulistel servadel pole ukseraaami(see pole küll hull aga ikkagi).
Põhjast leidsin ühe koha kus oli auk,umbes 2x2cm,muud ei leidnud;)
Auto põhi on kunagi mingi määrdega üle tõmmatud.
Esimesed koopad on praegugi veel kleepuv must.
See on ainult pori peale kantud ja tuleb kergesti maha:puzzled
Mootor käib ühtlaselt ja on poolepöörde masin(ainult 1,2

Autol on karbid ja esimesed tiivad vahetatud ja tagatiiba keevitatud.Keevitatud on korralikult;)
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
1,2 ongi kõige vastupidavam;)Algselt postitas: corrado
"ainult 1.2"
Minu 1.2 mis on vana ja kulunud käib peale väikest modifikatsiooni väga kenasti edasi, ilusti korras ja terve mootor käib pareminigi ehk(mitte küll vast kiirenduses aga muidu töötamise suhtes)
Üldiselt edu![]()
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
-
rralliace16
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2103 74"
Ma soovitaks sul siis üldse piltidel ära varjata numbrimärk( mõtleb teist autot), sest praegu jõlgub neid ikka igalpool ja otsivad võimalusi, et riigile raha juurde koguda. Aga muidu see isend on täitsa ilus, kadedaks teeb põhi ja raam, mis on korralik, oleks mul selline lõbu olnud... Aga see selleks, soovin selle masinaga samamoodi edu ning kui ma load siin 11 päeva pärast kätte saan, siis võtan su numbri ja kunagi tulen külla autot kaema!
See oleks tore;)Algselt postitas: ralliace16
Ma soovitaks sul siis üldse piltidel ära varjata numbrimärk( mõtleb teist autot), sest praegu jõlgub neid ikka igalpool ja otsivad võimalusi, et riigile raha juurde koguda. Aga muidu see isend on täitsa ilus, kadedaks teeb põhi ja raam, mis on korralik, oleks mul selline lõbu olnud... Aga see selleks, soovin selle masinaga samamoodi edu ning kui ma load siin 11 päeva pärast kätte saan, siis võtan su numbri ja kunagi tulen külla autot kaema!
[Muudetud: 8-6-2008 hautz]
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U