Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Nojah mul on sellel kah need tihendivahele lükatavad kinnitused aga kuna nad on suht närused siis ei hakkanud teda sinna eriti toppima eks tuleb vaadata kuidas kõige kavalam panna oleks algul oli plaan läbi klaasi mingite poltidega aga kui kuulsin mis maksab klaasi puurimise auk siis unustasin selle mõtte kohe ära
aga miks siis juba asju rottida lihtsam ju terve auto rotti lasta ja asju kohe palju rohkem korraga ok tegin nalja aga selle klaasi vidina puhul mai mõtle sellele kuidas teda kergem või raskem on rotti lasta vaid sellele et ta mul tallinn-tartu maanteel suure tuulega minema ei lendaks
Nüüdseks on asi siis välja ära mõeldud ja ühe klaasi külge kinni kah nikerdatud ja sai see klaas siis kogu selle jobutusega külge kah nikerdatud, asjast siis mõni pilt kah
Hoiatan ette ilm on sitt ja auto on seega must
Uued plaanid tekkinud ja seega värvin varsti kõik plastik detailid valgeks (esi-taga spoila, antitiib mis varsti külge ilmub ja ka küljelaiendid). Selle klaasi vidinaga on algus ära tehtud kui aega saan siis teen ka muud asjad valmis
head ideed, loodame et valmis saab.
Eelmine antitiib ei meeldinud ültse mulle.
Põlvas suht tihti näha seda masinat.
ega su nimi ivo pole?:puzzled hüüdnimi iff:puzzled
kui on siis , tean su endisi klassivendsid vms.
Näiteks siim(viki ,tuks.) elab minu trepikojas. esimesel ma kolmandal:spin
Aga mis jaoks see tagumise klaasi "vidin" hea on? Nii ei näe ju aknast välja..
Mulle isiklikult ei meeldi see asi, eriti siis kui see veel musta värvi on (reeglina nad on mustad). Aga valget värvi on parem:)
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Uusi pilte tuleb küll aga natuke läheb aega
need mis pagasit kinni hoiavad on kombaini viljasalve kiirkinnitused leida võib hästivarustatud põllumajandus kauplustest