Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
nii!täna siis juhtus selline asi.sai siis mindud pidureid õhutama ja kurvis nagu ikka kylg ees.ja hakkas mingi asi krigisema nagu geneka rohm kui lõdva on.olin juba ligidal töökohale ja siis tuttavaga asja uurima.arvasime et sidurid mingi värk et lõi siduripealse lamelli pooleks ja see siis poob midagi.lasime siduri vabaks aga ei miskit muutust.siis kahtlustasime et kolvirõngas pooleks.sai siis plokikaas maha võetud ja oh imet silindrid täiesti ilusad ja ilma kriimudeta et siis rõnga purunemine välistatud.võtsime siis nõuks mootor maha võtta.sai see kah maha.ja leidsime ka probleemi,Niisiis oli mingi väike metallitykk sattunud käigukasti pleki ja hooratta ja see tegi siis sellist häält.nyyd siis 22.00 paiku sai mootor tagasi peale tõstetud,koos kerge hoorattaga.homme siis vaja veel plokikaane tihend panna ja klapid regullida.
Ikka juhtub igast asju
kerge hoorattaga on ülevaatusel lõbu laialt..
omal oleks ülevaataja äärepealt ülevaatuspunkti tagaseina minema sõitnud...
ja siis oli kohe kiire kapott võidurõõmsalt lahti haarama - aga pettumus oli suur kui seal pesitses standard mootor...
omal jäi samamoodi summercamp 2003 pooleli selle metallitüki pärast..
küll pärast sai kirutud, et oleks ju võinud korra lõõrid puhtaks lasta ja olekski korras olnud..
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
eks näeb mis vasalemmas ytlevad,ega seda eriti aru ei saagi 5 kast rikub ära minu arust vb 4sega oleks tõesti kasutegur suurem,hetkel on vaid et suurematel kiirustel rebib edasi paremini!
Sellest laiendi lärakast esiukse juures ei saa ma aru... miks see vajalik on? Ära ei saa lõigata?
Kas auto on kogu aeg heledam punane olnud? Ma vaatasin avatari ja mõtlesin, et enne oli päris ilus värvilahendus....aga see polegi vist tumepunane olnud?
see mis avatar on lihtsalt ilma kujundus .auto värv on jah sama koguaeg olnud.
see laraks lihtsalt on seal kui laiendid maha võtan siis vaatan mis teha saab!
nii sai siis soetatud vana nissani elektriakende mootorid koos lülititega.nii et mingi aeg siis neid peale aretama.järgmine nädal vaja veel ka ülevaatusele minna.hetkeliselt jääb veel tiib kah alles.kuid vaja korda teha ja mustaks värvida.mingi aeg siis taha veel toonklaas ja falkeni kleepsu asemele tuleb vict WILSON
hetkel ei panegi.tegelen muude asjadega.nagu nt ülevaatuse läbimine.tuli siis välja et parempoolsete rataste pidurdus vahe on suurem kui 30% ja olingi kordusülevaatus ära teenitud.peab arvatavasti kõik pidurid üle õhtutama.juhtunud on veel et märkasin et 2 valuvelje peal olevat kummi on sõidukõlbmatud nimelt ühel yks koht punnitas ja teisel ligi 2cm pikkune sygavm auk.nimelt on VALLAI kumm ja ei kiida seda keegi(mitte paha pärast,aga on räägitud ja isegi samu vigu mitmetel nähtud)!
Nende laiendilärakate kohta niipalju, et enamasti müüakse laiendiringi mittekomplektsena...puudu on uste küljes olevad lapakad...ehk siis samale kõrgusele jäävad uksetükid...kusagil idanaarite piltidel olen näinud täiskomplekti küljelaienditest...
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...
täna sai siis vahetatud piduri parempoolne tagumine töösilinder.soomes oli 05le pandud 01 töösilinder mis kohe kuidagi ei kõlba 05 sillaga kokku.sai siis ostetud originaal 05 oma.täna sai ka peale installitud,ära õhutatud ja pidurdab nii nagu peab.tundub veel et käsipiduri tross on sumpa koha pealt kinni kiilunud ja ei tahtnud hästi võtta.lõpuks panime kahe tagumise piduriklotsi vahele kruvi ja asi muutus tunduvalt paremaks!