2104 Pick-Up, SexSix, 1988
2104 Pick-Up, SexSix, 1988
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Enne värvimist tegin veel ühe olulise keevituse. Paljudel seda tüüpi keredel on sama probleem. Peale seda muudatust käib kapott palju kergemini "lõksu". Muidu venib see osa seal järgi.
Kronsteini kõrvale puurisin augud. Läbi nende lasin kronsa aluspleki (serviti) külge otse kinni. Akudele lasin tugevduseks seibid sisse.
Kronsteini kõrvale puurisin augud. Läbi nende lasin kronsa aluspleki (serviti) külge otse kinni. Akudele lasin tugevduseks seibid sisse.

C
- motamees
- Ladaklubi Auliige
Ei värvi ühte värvi. Sa pole ju tervikut näinud (ma ka pole). Kuskohast sa tead, et nii või naa ilusam on. Kas sul on mulle ette näidata mingi virtuaaltuuningu värviproov.Algselt postitas: tamar99
Värvi kabiin kõik ühte värvi jääb ilusam, või värvidki?
Ikka panen. Ilma stangeta ei ole lootustki mul teda ekspertiisist läbi saada. Samas ise pooldan ka stanget.Algselt postitas: zigulimasuurik
sa esimese stange ikka paned tagasi?
C
- motamees
- Ladaklubi Auliige
Sellisel juhul peaks tekkima hoopis tunne, et on naelaga küljele kriips tõmmatud ja see siis rulliga üle värvitud.Algselt postitas: tamar99
Lihtsalt kui alumine äär teistvärvi tekib tunne et sealt roostetanud ning nö kiirkorras rulliga värvitud. ... maitseasi![]()

Maitse üle ei vaielda ...vaid kakeldakse.

C
- motamees
- Ladaklubi Auliige
Andke nüüd aega atra seada.
Ega siis värv pole viimane asi, mis enne sõitu peale läheb. Väga palju on veel teha.
Kõigepealt vahatasin värvi ära. Siis võib mustade kätega näppima minna.
Praegu olen kabiini sisustsuse kallal. Paika lähevad ainult kerged matid. Kabiin seespoolt korrosioonitõrjega (Movil) kõik üle lastud. Tavapihusti jaoks kättesaamatud kohad lasin kõrrega (pildil pudeli otsas) läbi.
Varustusele vaja kohad nuputada, polsterdus vaja lahendada, soendus lahti võtta/puhastada, signa paigaldada, kesklukud, jne, jne. Kooriklae kavatsen Sooviku käest tuua (ehk tal on).

Ega siis värv pole viimane asi, mis enne sõitu peale läheb. Väga palju on veel teha.
Kõigepealt vahatasin värvi ära. Siis võib mustade kätega näppima minna.
Praegu olen kabiini sisustsuse kallal. Paika lähevad ainult kerged matid. Kabiin seespoolt korrosioonitõrjega (Movil) kõik üle lastud. Tavapihusti jaoks kättesaamatud kohad lasin kõrrega (pildil pudeli otsas) läbi.
Varustusele vaja kohad nuputada, polsterdus vaja lahendada, soendus lahti võtta/puhastada, signa paigaldada, kesklukud, jne, jne. Kooriklae kavatsen Sooviku käest tuua (ehk tal on).

C