210V8, berg, 1977 (täiend 29.03.11)
210V8, berg, 1977 (täiend 29.03.11)
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
- berg
- Foorumi kasutaja
- Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
- Kontakt:
täna sai uus spoila alla... nagu OOUUUCCHH...
ferraripunast värvi... ma värvin tagaspoila ja tulevased karbilaiendid ka sama värvi... ja siis kui ma hoolikalt mõtlen selle üle, siis kaks punast triipu ka auto peale... aga see éi ole kindel, sest ma ei tea mida teie sest arvate? oleksite päri või? siis muudan armatuuri valgustuse ka punaseks (hekel sinine) ja siis hakkan istmeid tegema punase ja musta riidega... parimal juhul nahaga! OOTAN VASTUSEID!

CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
No mina tegelikult olen päri eelmisega ...(Ron`iga)
istmed võivad vääga head välja näha... aga siis jah ikka armatuuril oleks vaja ka rohkem punast seltsi istmetega sobivat....
aga need triibud arvan et
mul endal punane sigla ja ei mina neid teeks (antud juhul valgeid) sest minule on jäänud selline mulje et siis hakatakse kohe vaatama et mingi viperi fänn jne ..... aga jällegist kui endale meeldib siis ei tohiks keegi su otsust kusagile poole kõigutada......
nii et soovitan ikka oma maitse järgi teha!
siiamaani oled ikka väga super head tööd teinud RESPECT
istmed võivad vääga head välja näha... aga siis jah ikka armatuuril oleks vaja ka rohkem punast seltsi istmetega sobivat....
aga need triibud arvan et

mul endal punane sigla ja ei mina neid teeks (antud juhul valgeid) sest minule on jäänud selline mulje et siis hakatakse kohe vaatama et mingi viperi fänn jne ..... aga jällegist kui endale meeldib siis ei tohiks keegi su otsust kusagile poole kõigutada......

nii et soovitan ikka oma maitse järgi teha!
siiamaani oled ikka väga super head tööd teinud RESPECT

- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
loomulikult ma armatuuri värvima ei hakka
ma mõtlesin kellade valgustust... see tuleb punane!

CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
Sai ka täna jälle kaetud seda pilli, irw eks berg ja jeejee teavad mu esimest reaktsiooni spoila kohta
Paistab et siksile on suht raske sobivat spoilat aretada, aga võibolla aitaks see et stange üldse ära kaotada, või mingi väiksema stange peale ehitada spoila?! Samas ega bergi spoila kole küll välja ei näinud aga välimuselt suht samasugune kui eelmine, punane värv sobis küll sinna aga võiks väiksese VT ka teha kuidas valgena oleks. Aga jah üsna ilus siks on küll, tahab paratamatult valuvelge saada. Ühes kohas juhtusin päris kenat 4x98 auguvahega velge nägema., aga hind on ka muidugi vastav->

Lihtsam on otsida mingid 4x100 augucahega velg, mingi 13" või 14" peaks kätte saama mingi 2kilo eest juba. Või siis tsekkida aegajalt soovi, ehk leiab mingi 1000eeku eest samasugused veljed nagu minu siksil olid.

Lihtsam on otsida mingid 4x100 augucahega velg, mingi 13" või 14" peaks kätte saama mingi 2kilo eest juba. Või siis tsekkida aegajalt soovi, ehk leiab mingi 1000eeku eest samasugused veljed nagu minu siksil olid.
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
tegin siis VT. kuidas sobiks?

- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Mulle isiklikult ei meeldi. Mõtlesin et mis ma vanamees ikka noorte asjadest tean ja kutsusin oma 8 aastase tütre. Küsisin et mis tema arvab. Talle ka ei meeldind. "See ju ei sobi sinna alla" ütles ta. No mis temagi autodest teab aga arvamus seegi.
Sina Berg aga aja oma rida eriarvamustest hoolimata. Siiani on sul päris hästi läinud (ka minumeelest Kuigi osade kohtadega vaidleks).
Sina Berg aga aja oma rida eriarvamustest hoolimata. Siiani on sul päris hästi läinud (ka minumeelest Kuigi osade kohtadega vaidleks).
C
-
ttrv
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101
- Kontakt:
jaaaaaa....mule meeldib see punane, aga 'viperi triipe' ära tee mitte mingil juhul:(nii on ta kõige parem ja las jäädagi nii. re5pect
.:streetrace lada:.
Müüa palju lada juppe!!!
Müüa palju lada juppe!!!
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
sinine ei meeldi endale... juba VT-s proovitud... nii et see jääb kindlalt ära! TO MOTAMEES: mulle vägagi loeb kõigi arvamus... loodan kõikide arvamustest mingise kuldse kesktee leida... Ja loeb ka vanemate inimeste arvamus. Nii et Sinu arvamus pani ka tõsiselt mõtlema 

- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
a mis su tütar ütles :lol:lol:lol igaljuhul arvestan ka sinu häält
OT: aga mis sinu autost saanud on 

- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
kinumiiz kas sul äkki mingeid pilte ei leiduks nendest läti viperitest?
- overspeed
- Foorumi kasutaja
- Autod: Omapärane Vene Tehnika
- Kontakt:
Olgugi, et punane ja valge eriti hästi omavahel kokku ei sobi, siis silmariivavalt omapärane tuleks sellise variandiga küll. Aga oma auto peabki omamoodi omapärane olema. Selline auto on mentidel kergem leida ka (kas siis et sulle traffi teha vöi kui juhtub jälle ärandamine). Kas sa kodo höbeda alaäärega VT-d proovisid?
Arrogance diminishes wisdom.
- berg
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
täna installisin topeltstabika
väga mõnus on... vedrustus on küll jäigem aga muidu on juhitavus palju parem... nüüd oleks vaja madalad kummid ka panna