Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Algselt postitas: kontus25
mis plaanid üleültse autoga on?
põllurallit süitma w?
Põllurallit küll kohe kindlasti mitte.
Niipalju plekke vahetada kui vaja ja veermik täitsa korda teha ja ülevaatusel tahaks ka ära käia. Kui 2012 maailma lõppu ei tule siis 16 aastaselt piimakad ära tegema ja Pärnu ka oma otsi tegema:lol
nojaa ,eks näis,aga kulmud võiksid küll ära võtta ,vüi selle teibi, see ei sobi kohe eriti ültse;)
tee esituledega parem midagi muud;)
Esitulesi üks moodus ilusamaks vuntsida on see kui võtta oranzid suunatulede sisemused välja ja mittepeegelduv mustaks teha,teeb kohe esiosa kobedamaks
Aga see muidugi minu arvamus,otsustamine muidugi sinu teha.
Edu masinaga.
nojaa ,eks näis,aga kulmud võiksid küll ära võtta ,vüi selle teibi, see ei sobi kohe eriti ültse;)
Esitulesi üks moodus ilusamaks vuntsida on see kui võtta oranzid suunatulede sisemused välja ja mittepeegelduv mustaks teha,teeb kohe esiosa kobedamaks
Edu masinaga.
Ei muidugi, ilusamaks teeb kindlasti.
Need kulmud ja selle teibi ja kitkun kohe kevadel ära. Praegu külmaga nagu ei taha hästi ära ka tulla;)
Aga kui neid oranze sealt tuledest, siis peab klaasi eest ära võtma, ja mingi liimiga tagasi kinni panema ?
Edu masinaga.
Ei muidugi, ilusamaks teeb kindlasti.
Need kulmud ja selle teibi ja kitkun kohe kevadel ära. Praegu külmaga nagu ei taha hästi ära ka tulla;)
Aga kui neid oranze sealt tuledest, siis peab klaasi eest ära võtma, ja mingi liimiga tagasi kinni panema ?
Klaasi peab muidugi ära võtma kui sa just selline vend pole kes selle oranzi osa läbi klaasi välja võtab ning pärast muidugi klaas tagasi ka jah.
kus maal sul see keskkonsooli ehitus on?
või jäi tund ära:spin
Viimane tund jäi ära ja vastlapäeval olid tunnid lühendatud.
Proovisin materjali siis ainult otsida a seda ka polnud. Järgmine nädal võtan kodust materjali juurde, kodus pole vahendeid millega teha.
Ma hakkasin täna kodus tegema juba.. saepuru plaadist vist kui ma ei eksi.
Homme viimistlen üle ja panen mingi suvalise riide peale, pole õiget riiet kuskilt osta, kihnus ju ei müüda.