Nüüdseks mootor peal, üle eile sai sealt ka hääled välja meelitatud. Täna pannen stroboskoobiga ka süüte paika. Lahti sai vahepeal võetud ka käigukast ja mõningad detailid välja vahetatud uute vastu.

Hooratta juurde tagasi tulles,siis siiani on minu lastud ja minu treitud hoorattad sees seisnud.Välja arvata üks ,mille Ligur omal põrandasse keerutas.Peale seda olen muutnud natuke neid treitavaid kohti.Seal joonisel mis foorumis on,on see koht peene joonega märgitud mis kõige ohtlikum.Muidugi ega tervet hooratast päris vihikulehe paksuseks ka treida ei saa.Algselt postitas: SOS001
jah kui see malmist siis mine viska lutsu.usu ma tean mida räägin ja minul vedas et kodarad terved on.
oleneb mootorist ja eesmärgistAlgselt postitas: tuhajuhe
Nüüd oleks nagu poolt ja vastu väite koht:kas malm või terasest hooratas.Sellest võiks lausa uue teema teha![]()
Ära nüüd Tallinn Ralli küll proovi, esiteks on see hooaja kõige kiirem ralli, eelmine aasta sai N rühma autoga pea et iga katse põhjagaasiga 20-30 sekundit sõita, va. siis lauluväljak! Teiseks miks minna rallile teadmisega et 50/50 lendab laiali, kas selleks et ajada ralli kulutusi veel suuremaks - loe lihtsalt mahavisatud raha! Kuluta praegu aega, tee korralikult ja ole kindlapeale fini?is, praegu on sul vaja saada katsekilomeetri kogemusi, mitte katsetada autot! Olgu alguses auto kasvõi natukese lahjem, peaasi et kestab ja saaksid kogemusi!Algselt postitas: Marx378
Ma proovin Tallinna rallil selle hoorattaga ära, siis vaatab edasi. Ma pigem kardan seda, et asi sai vb liiga kergeks aetud või mis kaasfoorumlased arvavad?
Väljalaskest võin pildi teha küll.