2101, ToM, 1973

2101, ToM, 1973

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
i
iisak
Foorumi kasutaja
Autod: 3.0 tdi Q '05

Postitus Postitas iisak »

No jah, pealt kulla-karvaline, seest siiru-viiruline.
Sõidad lihtsalt nii kaua kui kestab?
Ostan ükskõik mis seisukorras "Togliatti" kirjaga esiebleeme.
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: iisak
No jah, pealt kulla-karvaline, seest siiru-viiruline.
Sõidad lihtsalt nii kaua kui kestab?
Nojah, midagi pikaajalist siit ei tule kahjuks. Lapib nüüd põhja ära, tagapidurid ka kokku ja salong, katsub üv ära teha ja siis mingi aastakese, kaks sõita temaga;) Mul teisi kärusi veel, mida ehitada:P Väikesed värvitööd tuleb ka kopikal ette võtta, pole ta enam väga kullakarvaline ka pealt:D

Ja kuna näib, et kindlustuse teema huvitab inimesi, siis palun. iizi.net pakkumised mulle. auto arvel raplamaal, 47kw.
Pilt
m'kay
m
Mel
Ladaklubi Liige
Autod: 3x fwd, 5x rwd

Postitus Postitas Mel »

Kindlustuse puhul soovitan teha IF kindlustusest otse if.ee lehelt interneti iseteeniduse pakkumine ka. Seda Iizi.net ei näita. Senini on minul olnud IF iseteeniduse hinnad märgatavalt odavamad kui iizi.net lehelt kõige odavam pakkumine
Pakkumise saamiseks tuleb if.ee e-keskkonda siseneda ID-kaartiga või internetipanga kaudu.
Kasutaja avatar
Viin
Foorumi kasutaja
Autod: BA3 2105 & Riva Junior
Kontakt:

Postitus Postitas Viin »

"Jah" leping tuleb ju odavam kui "ei". Mina tegin isegi lühikesed perioodid "jah" lepinguga. Oli vaja nädalaks kindlustust, tegin kolmeks kuuks ja andsin kohe sisse poliisi lõpetamise avalduse. Nädala sai sõidetud ~70 kr muidu oleks kaks nädalat ~300kr olnud:D.
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Niisiis, põhi keevitatud ja möksitud. Sai tehtud korralik pühapäevak, suur tänu siim789-sale järjekordselt, kes aitas keevitusega. Sitast saia vast ei saanud, see oleks liiga mahukas olnud. Aga ütleme, et sai sitast saiake tehtud:) Loodame et ÜV mehed rahule jäävad

Pilt

Kahe mehega läheb kana ka mesitarusse, asi see lada põhi siis ära teha on.
Pilt
Peab kiitma ka Hr.Siimu masinat. Poleee paha, uus velg on väga hea
Pilt

Aga jätkame minu masina põhjaga siiski. Tagumise poolraami juures sai kõva taastamistöö tehtud:
Pilt

Esimine nurk sai ka tugevam kui varem:
Pilt
Pilt
Ja tiivatükk peale:
Pilt

Pühapäev lõppes sellises seisus:
Pilt

Eile sai mastiksiga tehtud:
Pilt
Pilt
Pilt

Ütleksin et keevitamised on tehtud selle auto juures.
See nädalavahetus läheb vist värvitöödeks. Päris palju kohti vaja ära parandada. Tagapidurid vaja kokku panna, tagasild alla, salong, armakas on lõpetamata... oeh tööd jagub:D

Ükspäev sain sugulase käest igasugu toredaid juppe:P Kõige meeldivamad on korralikkud kallutusrauad. Väga läheb tarvis, seni olen kasutanud Walter'i omi, saan need nüüd tagastada:P
Pilt
Pilt

Tahaks sõita juba:lol
m'kay
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

jaa... nüüd sai asi tugevaks vähemalt... peaks päris mitmed head aastad ikka käima;)
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Tom, räägi kas sa pesitsed Hageris?
Nii mõned nädalad tagasi sai Hagerist läbi sõidetud ja natuke tuttava näoga 06 seisis maja ees. Taga oli all valuvelg ja esimene ots oli pakkudel..
Mis ajaks on plaanis masin liikuma saada?
Aga muidu tubli töö! Edu!
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
Suska
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Suska »

Siim, ühel autol oleks vaja samamoodi tiivakaared ära vahetada koos karpidega. Tervet tiiba ära ei taha vahetada, kas soovitad samasuur tükk välja lõigata? Või vähem, kuidas kõige mugavam oleks. Töö käigus ehk mõtlesid? Ära on mädanenud ainult karbi liitekohast. :)

Andreas
w
Walter
Ladaklubi Liige
Autod: 2x2105,Y60,Paskaak.

Postitus Postitas Walter »

Reiner avastas vast minu pesitsuspaiga. Aga Hageris see kohe mitte ei ole :) Peaks siis mingiaeg Tom sinujuurest läbi astuma :spin
MännikuLaiali.
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: Suska
Siim, ühel autol oleks vaja samamoodi tiivakaared ära vahetada koos karpidega. Tervet tiiba ära ei taha vahetada, kas soovitad samasuur tükk välja lõigata? Või vähem, kuidas kõige mugavam oleks. Töö käigus ehk mõtlesid? Ära on mädanenud ainult karbi liitekohast. :)

Andreas
Ma ei oska eriti midagi soovitada:D Tegelikult see tükk ei jäänud mul ka kuigi hästi istuma, ukse suhtes, aga paremini ei hakanud see külge ka. Eks mõni spetsialist teab paremini, aga üldjuhul vahetatatakse ikka terve see tükk välja.
m'kay
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Niisiis, vahepeal sai värvitud. Esitiivad, põll, karbid ja veel siit-sealt. Kompressor ja püstol ei kannatanud mingit kriitikat, nagu töö käigus selgus. Aga see selleks, värv sai pindadele kantud, see on põhiline. Jooksma hakkas ka igalt poolt... Eks ta selline pool rallikas olema peaks, rahustan ennast.....

Pilt

Sai selline. Pildi pealt enamvähem, päris elus ärge nina ligi toppige:D
Pilt
Pilt

Osta.ee-st sain omale 50.- eest veneaegsed kasutamata püksid. Väga hästi istus '85 aasta varuosa külge, ei pidanud isegi autot tõstma allapanekuks. Terve väljalase jäi väga toredasti jooksma.

Salongi kokkupanek käib hetkel. Juba hakkab lubama. Ukselukkudega tegelesin ükspäev, poest uued südamikud ja süsteem sai ilusti ära õlitatud. Võtmest keeravad väga hästi nüüd lukud, keskluku paigaldamine on pooleli.
Kellade osa tegin armakas uuesti ringi, nüüd on lada tehasedetail sees:

Pilt

Nüüd probleemist ka. Õlikorgi/klapikambrikaane alla tekib valge läga:

Pilt

Pilt
Nagu aru olen saanud, on tegu kas kaanetihendi või kondentsiga. Õlivardal midagi valget ei ole.......

Igatahes masin hakkab kokku saama, täitsa tore kui õues on auto mitte mingi kere :lol brumm- brumm
m'kay
r
raunolend
Foorumi kasutaja
Autod: lada21011

Postitus Postitas raunolend »

Mul endal täpselt sama jama,tegu peaks olema kondentsiga.
Kasutaja avatar
erxx
Foorumi kasutaja
Autod: BMW 316 110kW, Vaz 2101

Postitus Postitas erxx »

Rooste ikka eemaldasid enne täielikult kui mastiksi peale viskasid? :puzzled
Kui alla jätsid, siis paari aastaga koordub sealt masiks maha ja rooste ussitab mõnuga. :(
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: erxx
Rooste ikka eemaldasid enne täielikult kui mastiksi peale viskasid? :puzzled
Kui alla jätsid, siis paari aastaga koordub sealt masiks maha ja rooste ussitab mõnuga. :(
Ei eemaldanud kõike. Lootusetu. Selle kere iga ongi paar aastat ja teistele ma seda uue pähe müüma hakata ei plaani:D:spin
m'kay
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

Kahju iseenesest et täpselt samasuguse asja otsa sattusid nagu mina...aga noh, kärab küll veel:)
Kasutaja avatar
erxx
Foorumi kasutaja
Autod: BMW 316 110kW, Vaz 2101

Postitus Postitas erxx »

Hea keemia eemaldab selle rooste vabalt ära.
c
carl93
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103

Postitus Postitas carl93 »

See valge on emulsioon.Tahab vaid saada pikka töötamist või sõitu ,kui sa paned käima suretad välja ja jälle paned tööle siis tekibki see.Edu masinaga
carl-steven berg
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Tahab vaid saada õlivahetust, kui see veel tegemata...
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Auto pole jah veel maantee sõitu saanud, õuepeal olen sõitnud ainult. Õli sai eelmine suvi uus pandud,enne ka pesuõliga läbi lastud.
m'kay
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas ToM »

Nii nii, kõvasti aega möödunud. Võtan lühidalt kokku asjad.

Esiteks sai eelmine nädal väike rahasüst saadud. Auto sai kiiruga kokku ja reede õhtul jõudsin ÜV-l ära käia. Seal nokiti ikka igasuguste asjade kallal, sõelale jäi lõpuks tagumine peegeltoon ja passis "määramata" olev värv. ÜV spets ütles et enne ta templit sisse ei löö, kui olen tagaklaasi ära vahetanud ja passis värviasjad korda saanud. Hetkel on üv katkestatud, homme katsun arki jõuda (Rapla ark, tunnen kaasa endale) ja ehk ka passi üv templi saada (kui kõik hästi läheb). Tuleb välja et tegemist on mingisuguse ARK süsteemiveaga, loodan et mina mingit raha nende vea pärast maksma ei pea.

Igatahes, natuke olen saanud tee peal sõita nüüd. Muidu on kõik enam-vähem, ainult mootor ei taha üldse edasi käia. Teeb mürinat küll, aga teravust ei ole. Olen proovinud teist karpat, süüte panin kontaktivaba, ketti tõstsin hamba varasemaks. Ei midagi, natuke on asi paranenud, aga hämmastavalt laisk on see mootor. Kütust kulutab ka hämmastavalt palju. Äkki on kellelgi mingi hea idee, milles viga võiks olla, siis palun teada anda. Hakkan siin juba mootorivahetust plaanima, sõita tahaks ka nüüd juba:D Homme on plaanis ka rapla rajaürituselt läbi astuda, teadjad mehed võiksid natuke oma aju liigutada ja autole ligi astuda. Head ideed teretulnud:rolleyes
m'kay
Vasta