2101, ToM, 1973
2101, ToM, 1973
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
- ToM
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107, 2101
Nojah, midagi pikaajalist siit ei tule kahjuks. Lapib nüüd põhja ära, tagapidurid ka kokku ja salong, katsub üv ära teha ja siis mingi aastakese, kaks sõita temaga;) Mul teisi kärusi veel, mida ehitada:P Väikesed värvitööd tuleb ka kopikal ette võtta, pole ta enam väga kullakarvaline ka pealt:DAlgselt postitas: iisak
No jah, pealt kulla-karvaline, seest siiru-viiruline.
Sõidad lihtsalt nii kaua kui kestab?
Ja kuna näib, et kindlustuse teema huvitab inimesi, siis palun. iizi.net pakkumised mulle. auto arvel raplamaal, 47kw.

m'kay
-
mMel
- Ladaklubi Liige
- Autod: 3x fwd, 5x rwd
Kindlustuse puhul soovitan teha IF kindlustusest otse if.ee lehelt interneti iseteeniduse pakkumine ka. Seda Iizi.net ei näita. Senini on minul olnud IF iseteeniduse hinnad märgatavalt odavamad kui iizi.net lehelt kõige odavam pakkumine
Pakkumise saamiseks tuleb if.ee e-keskkonda siseneda ID-kaartiga või internetipanga kaudu.
Pakkumise saamiseks tuleb if.ee e-keskkonda siseneda ID-kaartiga või internetipanga kaudu.
- ToM
- Foorumi kasutaja
Niisiis, põhi keevitatud ja möksitud. Sai tehtud korralik pühapäevak, suur tänu siim789-sale järjekordselt, kes aitas keevitusega. Sitast saia vast ei saanud, see oleks liiga mahukas olnud. Aga ütleme, et sai sitast saiake tehtud:) Loodame et ÜV mehed rahule jäävad

Kahe mehega läheb kana ka mesitarusse, asi see lada põhi siis ära teha on.

Peab kiitma ka Hr.Siimu masinat. Poleee paha, uus velg on väga hea

Aga jätkame minu masina põhjaga siiski. Tagumise poolraami juures sai kõva taastamistöö tehtud:

Esimine nurk sai ka tugevam kui varem:

Ja tiivatükk peale:

Pühapäev lõppes sellises seisus:

Eile sai mastiksiga tehtud:

Ütleksin et keevitamised on tehtud selle auto juures.
See nädalavahetus läheb vist värvitöödeks. Päris palju kohti vaja ära parandada. Tagapidurid vaja kokku panna, tagasild alla, salong, armakas on lõpetamata... oeh tööd jagub:D
Ükspäev sain sugulase käest igasugu toredaid juppe:P Kõige meeldivamad on korralikkud kallutusrauad. Väga läheb tarvis, seni olen kasutanud Walter'i omi, saan need nüüd tagastada:P

Tahaks sõita juba:lol

Kahe mehega läheb kana ka mesitarusse, asi see lada põhi siis ära teha on.

Peab kiitma ka Hr.Siimu masinat. Poleee paha, uus velg on väga hea

Aga jätkame minu masina põhjaga siiski. Tagumise poolraami juures sai kõva taastamistöö tehtud:

Esimine nurk sai ka tugevam kui varem:

Ja tiivatükk peale:

Pühapäev lõppes sellises seisus:

Eile sai mastiksiga tehtud:

Ütleksin et keevitamised on tehtud selle auto juures.
See nädalavahetus läheb vist värvitöödeks. Päris palju kohti vaja ära parandada. Tagapidurid vaja kokku panna, tagasild alla, salong, armakas on lõpetamata... oeh tööd jagub:D
Ükspäev sain sugulase käest igasugu toredaid juppe:P Kõige meeldivamad on korralikkud kallutusrauad. Väga läheb tarvis, seni olen kasutanud Walter'i omi, saan need nüüd tagastada:P

Tahaks sõita juba:lol
m'kay
Tom, räägi kas sa pesitsed Hageris?
Nii mõned nädalad tagasi sai Hagerist läbi sõidetud ja natuke tuttava näoga 06 seisis maja ees. Taga oli all valuvelg ja esimene ots oli pakkudel..
Mis ajaks on plaanis masin liikuma saada?
Aga muidu tubli töö! Edu!
Nii mõned nädalad tagasi sai Hagerist läbi sõidetud ja natuke tuttava näoga 06 seisis maja ees. Taga oli all valuvelg ja esimene ots oli pakkudel..
Mis ajaks on plaanis masin liikuma saada?
Aga muidu tubli töö! Edu!
Lower your standards and you'll never be disappointed!
- ToM
- Foorumi kasutaja
Ma ei oska eriti midagi soovitada:D Tegelikult see tükk ei jäänud mul ka kuigi hästi istuma, ukse suhtes, aga paremini ei hakanud see külge ka. Eks mõni spetsialist teab paremini, aga üldjuhul vahetatatakse ikka terve see tükk välja.Algselt postitas: Suska
Siim, ühel autol oleks vaja samamoodi tiivakaared ära vahetada koos karpidega. Tervet tiiba ära ei taha vahetada, kas soovitad samasuur tükk välja lõigata? Või vähem, kuidas kõige mugavam oleks. Töö käigus ehk mõtlesid? Ära on mädanenud ainult karbi liitekohast.
Andreas
m'kay
- ToM
- Foorumi kasutaja
Niisiis, vahepeal sai värvitud. Esitiivad, põll, karbid ja veel siit-sealt. Kompressor ja püstol ei kannatanud mingit kriitikat, nagu töö käigus selgus. Aga see selleks, värv sai pindadele kantud, see on põhiline. Jooksma hakkas ka igalt poolt... Eks ta selline pool rallikas olema peaks, rahustan ennast.....

Sai selline. Pildi pealt enamvähem, päris elus ärge nina ligi toppige:D

Osta.ee-st sain omale 50.- eest veneaegsed kasutamata püksid. Väga hästi istus '85 aasta varuosa külge, ei pidanud isegi autot tõstma allapanekuks. Terve väljalase jäi väga toredasti jooksma.
Salongi kokkupanek käib hetkel. Juba hakkab lubama. Ukselukkudega tegelesin ükspäev, poest uued südamikud ja süsteem sai ilusti ära õlitatud. Võtmest keeravad väga hästi nüüd lukud, keskluku paigaldamine on pooleli.
Kellade osa tegin armakas uuesti ringi, nüüd on lada tehasedetail sees:

Nüüd probleemist ka. Õlikorgi/klapikambrikaane alla tekib valge läga:

Nagu aru olen saanud, on tegu kas kaanetihendi või kondentsiga. Õlivardal midagi valget ei ole.......
Igatahes masin hakkab kokku saama, täitsa tore kui õues on auto mitte mingi kere
brumm- brumm

Sai selline. Pildi pealt enamvähem, päris elus ärge nina ligi toppige:D

Osta.ee-st sain omale 50.- eest veneaegsed kasutamata püksid. Väga hästi istus '85 aasta varuosa külge, ei pidanud isegi autot tõstma allapanekuks. Terve väljalase jäi väga toredasti jooksma.
Salongi kokkupanek käib hetkel. Juba hakkab lubama. Ukselukkudega tegelesin ükspäev, poest uued südamikud ja süsteem sai ilusti ära õlitatud. Võtmest keeravad väga hästi nüüd lukud, keskluku paigaldamine on pooleli.
Kellade osa tegin armakas uuesti ringi, nüüd on lada tehasedetail sees:

Nüüd probleemist ka. Õlikorgi/klapikambrikaane alla tekib valge läga:

Nagu aru olen saanud, on tegu kas kaanetihendi või kondentsiga. Õlivardal midagi valget ei ole.......
Igatahes masin hakkab kokku saama, täitsa tore kui õues on auto mitte mingi kere

m'kay
- ToM
- Foorumi kasutaja
Ei eemaldanud kõike. Lootusetu. Selle kere iga ongi paar aastat ja teistele ma seda uue pähe müüma hakata ei plaani:D:spinAlgselt postitas: erxx
Rooste ikka eemaldasid enne täielikult kui mastiksi peale viskasid?
Kui alla jätsid, siis paari aastaga koordub sealt masiks maha ja rooste ussitab mõnuga.![]()
m'kay
- ToM
- Foorumi kasutaja
Nii nii, kõvasti aega möödunud. Võtan lühidalt kokku asjad.
Esiteks sai eelmine nädal väike rahasüst saadud. Auto sai kiiruga kokku ja reede õhtul jõudsin ÜV-l ära käia. Seal nokiti ikka igasuguste asjade kallal, sõelale jäi lõpuks tagumine peegeltoon ja passis "määramata" olev värv. ÜV spets ütles et enne ta templit sisse ei löö, kui olen tagaklaasi ära vahetanud ja passis värviasjad korda saanud. Hetkel on üv katkestatud, homme katsun arki jõuda (Rapla ark, tunnen kaasa endale) ja ehk ka passi üv templi saada (kui kõik hästi läheb). Tuleb välja et tegemist on mingisuguse ARK süsteemiveaga, loodan et mina mingit raha nende vea pärast maksma ei pea.
Igatahes, natuke olen saanud tee peal sõita nüüd. Muidu on kõik enam-vähem, ainult mootor ei taha üldse edasi käia. Teeb mürinat küll, aga teravust ei ole. Olen proovinud teist karpat, süüte panin kontaktivaba, ketti tõstsin hamba varasemaks. Ei midagi, natuke on asi paranenud, aga hämmastavalt laisk on see mootor. Kütust kulutab ka hämmastavalt palju. Äkki on kellelgi mingi hea idee, milles viga võiks olla, siis palun teada anda. Hakkan siin juba mootorivahetust plaanima, sõita tahaks ka nüüd juba:D Homme on plaanis ka rapla rajaürituselt läbi astuda, teadjad mehed võiksid natuke oma aju liigutada ja autole ligi astuda. Head ideed teretulnud:rolleyes
Esiteks sai eelmine nädal väike rahasüst saadud. Auto sai kiiruga kokku ja reede õhtul jõudsin ÜV-l ära käia. Seal nokiti ikka igasuguste asjade kallal, sõelale jäi lõpuks tagumine peegeltoon ja passis "määramata" olev värv. ÜV spets ütles et enne ta templit sisse ei löö, kui olen tagaklaasi ära vahetanud ja passis värviasjad korda saanud. Hetkel on üv katkestatud, homme katsun arki jõuda (Rapla ark, tunnen kaasa endale) ja ehk ka passi üv templi saada (kui kõik hästi läheb). Tuleb välja et tegemist on mingisuguse ARK süsteemiveaga, loodan et mina mingit raha nende vea pärast maksma ei pea.
Igatahes, natuke olen saanud tee peal sõita nüüd. Muidu on kõik enam-vähem, ainult mootor ei taha üldse edasi käia. Teeb mürinat küll, aga teravust ei ole. Olen proovinud teist karpat, süüte panin kontaktivaba, ketti tõstsin hamba varasemaks. Ei midagi, natuke on asi paranenud, aga hämmastavalt laisk on see mootor. Kütust kulutab ka hämmastavalt palju. Äkki on kellelgi mingi hea idee, milles viga võiks olla, siis palun teada anda. Hakkan siin juba mootorivahetust plaanima, sõita tahaks ka nüüd juba:D Homme on plaanis ka rapla rajaürituselt läbi astuda, teadjad mehed võiksid natuke oma aju liigutada ja autole ligi astuda. Head ideed teretulnud:rolleyes
m'kay