2101, Corrado, 1973 - Müüdud

2101, Corrado, 1973 - Müüdud

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas corrado »

kollane sõidab küll, lihtsalt tegin rohelisega ka tiiru
t
Tormi
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 74

Postitus Postitas Tormi »

Algselt postitas: Zetec
Ikkagi sõitsid kraavi :lol nagu kapsalehe foorumis pildid olid.
Ega ikka eisaa siksiga nii teha nagu tokyodriftis tehti.
Tormi ei naera:D
muidugi peaks selline siguli talve und magama
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja
Autod: ei ainsatki ladat enam !

Postitus Postitas moosmoosik »

Algselt postitas: Priidic
enda masinal puht praktiline eesmärk, olen nii suur, et originaal kang oma kõrgusega segab 1. ja 2. käigu sisselülitust.
ja lühemal kangil ka lühem liikumismaa
hmm.
pikkuse poolest ma sulle alla ei jää aga mul on vastupidi s.t. lühikese kangiga ei saa ma midagi teha,sest ei ulatu selleni kuna pean istmega suht tagumises asendis olema.

aga mis mõte peale ruumikokkuhoiu sellel on sellest ma aru ei saa. mõni ütleb et käigulülitus maa on lühem. aga ikarus bussidel käis 2 või krt teab (via kindlasti teab) mis käik selja taha ja kang oli pikk. sellest järeldub et kui teha ka lada käigukang pikemaks siis peaks 4. käigu lõpu andma üle tagaistujatele.
r
Raxo
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
Kontakt:

Postitus Postitas Raxo »

Originaalse käigukangi ja rooliga on ka mul (192 cm) suht ebamugav 1. ja 2. käiku 06'l lülitada, kuna rool jääb ette ja iste on täitsa taga. 01'ga seda probleemi pole.
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Toon ühe väikse "idee" kah miks ma kangi lühemaks tegin :D
Et kunagi inimeseõpetuse tunnis õpetaja ütles et tavaliselt kasvavad kõige ennem käed ja jalad välja, mind jällegi kutsutakse koolis keevitajaks mu suurte käte pärast(:lol) seega arvan et ma kasvan ka veel :D 175 olen praegu muidu:D
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja
Autod: ei ainsatki ladat enam !

Postitus Postitas moosmoosik »

175 sm on mingi lühike junn ju alles. no ega sul vanust ka veel ei ole nii et kasva kasva :D
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Täna sai kõigepealt hommikul garaasi tuli üles tehtud ja seejärel siis teiste puhvrite aretamine ette võetud, natuke lõikumist ja oligi olemas(uued kuna ühe vanadest ma viskasin kuhugi võssa ära ja öösel oli lund sadanud :lol )
Seejärel siis panin stange ette ja oli sellega korras.
Siis sai karpa ujukitaset näpitud, iva oli selles et ujuk läks liiga madalale :)
See sai korda siis pidin kohe proovitiiru ka tegema, no 2. käiguga läks küll kenasti pea 5000rpm ära, seega selle asjaga nüüd korras ilmselt.
Siis sai veel kontrollitud asju ja siis parempoolne esimene pidurivoolik ära vahetatud.
Nüüd peaks masin siis üv'ks valmis olema, jääme ootame siis neljapäeva :cool:
Paar pilti ka:
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Nägu naeru täis, jah?
Said TÜV tehtud vää?
a
AsjaPulk
Foorumi kasutaja
Autod: [b]BMW 728iA[/b]
Kontakt:

Postitus Postitas AsjaPulk »

Algselt postitas: logman
Nägu naeru täis, jah?
Said TÜV tehtud vää?
Ma ei usu. See neljapäev on 10 päeva tagasi olnud ja selle aja jooksul oleks ikka siia kirjutatud, kas sai tehtud või mitte. :puzzled
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

tra jah, ema autol tuli järsk 1300 eegine ost ja sinna mu üv läks:(:sein
z
zsiguli
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas zsiguli »

Algselt postitas: corrado
no seljuhul ma vabandan, aga jh,tahan proovida kunagi kui aega üle siis keskluku mootoriga seda asja teha,et salongist vajutan nuppu ja lööb pagassi lahti
:bouncing
mul 06 kaotatud pagassi nupp ja keskluku mootor avab pagassi
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

No mul ka käib nupust keskluku mootoriga nagu lugesid(kui lugesid):cool:
aga võtmega lahti keeramise võimaluse ikka jätan, ega elektroonikat ei saa ju usaldada:D
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Täna sai siis süüde paika pandud, läks kõvasti paremaks see pöörete jant, siis pärast kakkusin karpat veel lahti,kiirenduspumba pihusti klapi panin mingi teise mis tundus rohkem läbi laskvat(õhku/bensiini), siis sai ikka oluliselt parem, 105km/h sain sisse mis enne oli lootusettu,aga sellel kiirusel hakkas väikestviisi tõmblema ka, kardan et ehk on veel kiirenduspumbal midagi, sest kui selle 100km/h saamiseks gaasi natu lahti lasta mitte põhjas hoida,siis veereb küll edasi ja saaks rohkemgi,nii kui gaasi vajutad hakkab jälle tõmblema,eks homme uurin edasi,vaatab mis saab. Aga maru mõnus oli jälle sõita:bouncing
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Täna siis suurt sõita ei saand,aga hommikul jäi karp lahti kui auto läks laksust käima. Istusin autosse, õhuklapp kinni ja võtit ja kohe käis.:)
Aga paari tunni pärast ei läind enam nii hästi,läks oma minut ära enne kui käima sai:sein
Aga enamus ajast sai täna karpat uuritud, lõpuks vahetasin kiirenduspumba membraani ära kuna hakkas teine bena välja ajama igast küljest.
Siis kui lõpuks pilgu viskasin bensiinifiltrile siis oli selge miks asi alati ei käivitu normaalselt:D:lol
Tegin põhjast ka paar pilti, viskan ühe siiagi:
Pilt
Homme siis enne maale minekut tuleb bena filter osta tanklast:kuri
Ehk kui jääb aega siis tuleb homme traatharjaga põhja üle käiia ja kasvõi õliga üle lasta kui muud ei leidu, pääseks järgmine aasta vähemalt põhja lappimisest, tagumised poolraamid on niikuinii vaja ära keevitada;)

[Muudetud: 23-12-2007 corrado]
Kasutaja avatar
Zetec
Foorumi kasutaja
Autod: Ziguliidest 75a 2101, 85a 2106

Postitus Postitas Zetec »

Kas ülevaatus tehtud ?
Puhasta ära ja pane roostesurma, aitab kohati isegi. Surmatud kohapeaale tõmba movilit (kivistub ainult kaua praeguse ilmaga).
Muidu külavahel ringi rallitad siis pole hullu, sellesmõttes et isegi kui lumi tuleb siis soola sinna eriti ei jõua arvatavasti.
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: Zetec
Kas ülevaatus tehtud ?
tra jah, ema autol tuli järsk 1300 eegine ost ja sinna mu üv läks:(:sein
Algselt postitas: ZetecPuhasta ära ja pane roostesurma, aitab kohati isegi. Surmatud kohapeaale tõmba movilit (kivistub ainult kaua praeguse ilmaga).
Muidu külavahel ringi rallitad siis pole hullu, sellesmõttes et isegi kui lumi tuleb siis soola sinna eriti ei jõua arvatavasti.
Eks ma vaatan jh,kõigepealt roostesurmaga üle ja siis panen õli peale,mul pole just mingit konkreetset võtta, aga mingit musta õlist möksi ikka leiab;)
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

Pane rellaka otsa traathari ja lase rooste maha,siis krunt ja mastiks peale,mis siin pikalt jamada;)
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

pikalt jamada,mees ma pean seda väljas külmaga tegema,ma panen ainult roostemuundi ja õli, järgmisel suvel,jah ma teen põhja ära,aga talvel ma seda küll ei tee:kuri
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

pikalt jamada,mees ma pean seda väljas külmaga tegema,ma panen ainult roostemuundi ja õli, järgmisel suvel,jah ma teen põhja ära,aga talvel ma seda küll ei tee:kuri

Külmaga?:lol
Kus sul külm on?:lol
Ma tegin mõni aasta tagasi väljas 30kraadi külmaga mootorile mootori mahavõttmist+remonti+pealepanekut:lol

Külm algab minu jaoks 20 kraadist külmast.:ylbe
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
corrado
Foorumi kasutaja

külmaga värvimine on veits mõtetu ja liiga kaua aega võttev töö, pluss pole piisavaid ettevalmistusi ka, pealegi pole mul ka värvi, seega,lõpetaks selle teema sellega et ma panen ainult roostemuundi ja õli
Vasta