Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Üks loll küsimus
Kuidas armatuuri kätte saada ? Või saab kuidagi lihtsamal viisil konditsioneeri kätte ? Nimelt aint külma õhku tuleb, keeran sooja peale, teeb häält, et puhub aga tegelt ei puhu mitte kuidagi. Tahaks uurida, milles viga.
Konditsioneeri vaevalt sellel masinal peal on .
Armatuuri vaevalt, et maha on vaja võtta. Äkki on lihtsalt salongi soenduahi umbes/katki. Vb tross, mis klappe liigutab lahti/katki. Soenduskraani kohapealt kommenteerida ei oska, aga kontrollida võiks sedagi.
Kui natuke vaeva näha, siis saab selle süsteemi ka ilma armatuuri eemaldamiseta kätte.
Ostan ükskõik mis seisukorras "Togliatti" kirjaga esiebleeme.
No selge, eks ma nädalavahetusel uurin.
No bljat , täna sain oma esimese trahvi ka, vahtraleht oli ümberkukkund klaasiküljest. Ja siis vingusid mu tagatule kohta, et mul oranz see. Palju uus punane tagaklaas maksab ?
Kiskusin täna selle soojendusvärgi lahti, ja täiesti mõttetult, sest pärast märkasin, et kraan oli kinni. Nüüd nagu ei saa kuskilt külma õhku, ainult kuuma tuleb. Kraan kinni ja alles sis tuleb külm.
Ma arvan, et peab ikka selle puidu imitatsiooniga ostma, no kuram, ei taha üldse kinni jääda liimides. Aga oskab keegi öelda, kust osta ? Ei tea, et paides kusagil müügil oleks.
Sai siis ükspäev õhufilter, karburaator, sisse- ja väljalaskekollektor maha võetud, ja eile sai need tagasi külge pandud, aga nüüd auto ei lähe tööle enam. Käivita palju tahad, aga tööle ei lähe, vahest nagu lubab ja ikka ei lähe tööle. Bensiini voolab ilusti peale. Sai ka tosool uuesti sisse pandud. Oskab keegi öelda, milles viga ?
Kui karpa võtsid maha ja puhastasid, siis järelikult ei saanud õigesti kokku, või on lihtsalt küte ülesse pumpamata.
Ma võin samas ka küsida, miks mul auto käima ei lähe(jätan mainimata, et starterit, genekat, veepumpa,kütusepumpa, jagajat ja juhtmeid mootoril küljes pole) ja tuleks mitu lehekülge pakkumisi, mis võivad viga olla:lol
Tuleb ikka rohkem infot anda, mida muutsid, et enam käima ei lähe. Olen kindel, et muuda see tagasi, mida tegid ja auto käib jälle:rolleyes
Mul oli vaja väljalaskekollektoril uued keermed teha, sellejaoks võtsin kõik maha. Kõik asjad said õieti kokku, mis mul üldse oleks saand valesti kokku minna ? Kütet olen pumband juba sadu kordi, ei aita see ka.
Probleem, probleemi järel. Nimelt enam ei ole võimalik klaasipesu vedeliku pumbata esiklaasile, kui jalaga pumbata suundub hoopis vedelik tagasi, mitte ei tule klaasi peale. Oskab keegi midagi kosta sellepeale ?