21051, Lada1990, 1983 + pildid

21051, Lada1990, 1983 + pildid

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
l
Lada1990
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21051 - "Valge Deemon"

Postitus Postitas Lada1990 »

Ma ei taha ebaviisakalt öelda, aga auto näeb ku***i palju parem välja peale pesu...
Eest:
Pilt

Velge pidin ka näitama:
Pilt

Küljelt siis:
Pilt

Kui veel plekitööd ka tehtud saab ja uue värvi peale...
A nende viimaste pealt küsimus: kas on normaalselt pakutud hind kui vahendid(värv pahtel krunt jne) pean ise ostma- 2000.- plekitööd(ehk mõlgid),
2000.- eeltööd(pahtel ja krunt)
Ja veel 2000.- värvimine.
Kas liiga palju pole arvestades et 6000+ värvid paari mõlgi silumise, pahteldamise ja värvimise eest? Kas ehk keegi oskab lada puhul keskmise kulu öelda mis nende tööde peale tegelikult peax kuluma?

:puzzled
"Pange palun muusika vaiksemax!" "Mida? Ma ei kuulnud mul muusika mängib liiga valjusti..." ( ^^, )
m
martti
Foorumi kasutaja
Autod: kopikas

Postitus Postitas martti »

Oleneb, mis värve kasutad, kui korralikult teha tahad, kas teed ise või lased teha, kellel lased teha jne.
l
Lada1990
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: martti
Oleneb, mis värve kasutad, kui korralikult teha tahad, kas teed ise või lased teha, kellel lased teha jne.
Asi ongi selles et pole ennem teinud ise... Kui teax et tulemus jääx hää teex ise;)
"Pange palun muusika vaiksemax!" "Mida? Ma ei kuulnud mul muusika mängib liiga valjusti..." ( ^^, )
m
martti
Foorumi kasutaja

Kuidas sa muidu teada saad, kui ei tee?
l
Lada1990
Foorumi kasutaja

Kuidas sa muidu teada saad, kui ei tee?
Arvad et on mõtet endal proovida ja loota et lõpptulemus hullem ei jää kui praegu on? Samas variant ka kellegi töötamist pealt vaadata aga hetkel pole kuskil näha ka ju:puzzled
m
martti
Foorumi kasutaja

Eeltööd soovitan ma küll sul endal teha. Hoiad raha kokku ja saad kogemust. Värvimisega on juba teine lugu... Kui endal mingeid võimalusi pole ju peab laskma kellegil teisel.
Kasutaja avatar
PuZuP
Ladaklubi Liige
Autod: 2106 '79
Kontakt:

Postitus Postitas PuZuP »

Algselt postitas: nymmik
Kahju, et ma moderaator ei ole, ma ellimineeriks sellised kasutajad koheselt foorumist ja klubist, kes sigadusi teevad, nimelt siis täis peaga ja politsei eest ära sõidavad.
Ka moderaatoritel, vähemalt minul, on see teema kangema vaatluse all. Kui tekib vähimgi kahtlus mõne samaväärse teo või analoogse käitumise propageerimise osas, siis lähevad nii teema, kui ka loo peategelane elimineerimisele. Ja mitte ajutiselt.

Nagu on öeldud analoogselt sama alafoorumi alguses küll teatud materiaalsete väärtuste kohta (kui neid silmaspeetuid väärtusteks enam saab nimetada): Eesti Ladaklubi ja Ladaklubi.ee ei propageeri selliseid kasutajaid ja käitumist.
M.O.T.T.
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...Pilt
l
Lada1990
Foorumi kasutaja

Eeltööd soovitan ma küll sul endal teha. Hoiad raha kokku ja saad kogemust. Värvimisega on juba teine lugu... Kui endal mingeid võimalusi pole ju peab laskma kellegil teisel.
Põhimõtteliselt värvida saan oma garaazis ja okei eeltööd võin ise teha, aga ikkagi isegi vajaliku tehnika olemasolu korral ei tea ma kuidas alustada, mis kauguselt jne... Kui omal piisav proovimisjulgus olemas olex, sis arvatavasti ma olex juba midagi teind. Aga vb on targematel näpunäiteid ja võibolla ka midagi oma esmakordsest tulemusest ja Üldisemat juhendamist.
:rolleyes
l
Lada1990
Foorumi kasutaja

Algselt postitas: PuZuP
Algselt postitas: nymmik
Kahju, et ma moderaator ei ole, ma ellimineeriks sellised kasutajad koheselt foorumist ja klubist, kes sigadusi teevad, nimelt siis täis peaga ja politsei eest ära sõidavad.
Ka moderaatoritel, vähemalt minul, on see teema kangema vaatluse all. Kui tekib vähimgi kahtlus mõne samaväärse teo või analoogse käitumise propageerimise osas, siis lähevad nii teema, kui ka loo peategelane elimineerimisele. Ja mitte ajutiselt.

Nagu on öeldud analoogselt sama alafoorumi alguses küll teatud materiaalsete väärtuste kohta (kui neid silmaspeetuid väärtusteks enam saab nimetada): Eesti Ladaklubi ja Ladaklubi.ee ei propageeri selliseid kasutajaid ja käitumist.
M.O.T.T.
Nagu olen korduvalt öelnud, et ma kahetsen oma tegu ja kinnitan turvavöö nüüdsest alati. Ma tean ja tunnistan oma viga, aga loodan et see teema enam auto jutu all ei ilmu sest praeguse arvestuse järgi pole keegi autost rääkinudki eriti
Vaid sellest
Vasta