Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Kui juba salong laiali on, siis võiksid sinna korraliku musta vaiba panna selle praeguse mati asemel. ( üks must vaip praegu just siin foorumis müügis ka ) Muidugi see on puhtalt minu arvamus, sest see vaip muudab salongi natukene hubasemaks, kuid samas pole nii praktiline kui see kummist matt.
Täna oli lühike päev, eile alustatud põhja puhastamine lõpes täna. Põhi sai krunditud:spin Eelmine omanik oli põhja katnud ajalehe kihiga, selle peale veel mingi riide ning siis kummimatid ja salongivaip. Mõningad pildid.
Algselt postitas: visible
Muidugi see on puhtalt minu arvamus, sest see vaip muudab salongi natukene hubasemaks, kuid samas pole nii praktiline kui see kummist matt.
Miks nii tagasihoidlikult, vaip teeb ikka mitu-mitu korda hubasemaks
Aga kummist mati praktilisust ei suuda mina küll välja mõelda.
Kujuta ette ühte korraliku sügisilma ja seda kui mustade jalgadega sa autosse istud, loomulikult saavad suurema osa sellest sopat enda kanda jalamatid aga kindlasti võib ka vaip mustaks saada ning selle puhastamine on ikka kordades lihtsam kui vaiba seest mingite plekkide kätte saamine.
Eelmise nädala sees sai vahetatud rool 05 originaali vastu, ning alustasin ka esiamortide vahetust, kuid suutsin puruks keerata poldi mis on õõtshoova küljes, alumine õõtshoob läheb vahetusse. Homme saab ka pilte. Varsti peaks saama ka müra summutus mati.
Amordi kinnituspoldi murdumise pärast ei pea veel hooba vahetama hakkama.
Kui "alalõug" ise muidu igati ontlik ja korrekt on, siis saab tema sisse istutada uue poldi .
Soovitan ka teised õõtsa küljes olevad 8mm poldid värskemate/(jämedamate) vastu välja vahetada.