Hm..ma arvan, et isand Hautz pidas silmas seda, et kui ülejäänud kere konstruktsioon ja plekid on korralikud ning ainult põhjaplekid pehmed, siis piisab ju põhjaplekkide vahetusest...iseküsimus mis olukorras on poolraamid...
Antud isendi puhul näen mina isiklikult (ma ei tea kuidas teistega on) seda, et parempoolses tagumises poolraamis on suisa auk ja selle kõrvale veel lappki keevitatud...
Seega tuleb kapitaalne põhjaremont ette võtta...muidu võib juhtuda nii nagu "neliteist mukit" ja "kadunud Lada tagasitulek" juba ära mainisid...ainukese vahega, et avariini ei pruugigi jõuda vaid mingil hetkel vajub lihtsalt midagi raskusjõu toimel kurvis puruks ja kõige halvimal juhul saame taaskord lugeda liiklusstatistikast, et liiklusõnnetuste surmaga lõppenud ohvrite arv on jälle suurenenud...
Võtame näiteks olukorra kus lainetaval järvel on kaks kalameest...üks on tavalise kummipaadiga ja teine puupaadiga...arva ära kummal on parem olla?
Ja nüüd tõsta sama olukord ülekantud tähenduses liiklusituatsiooni, kus kummipaat oleks pehme kerega auto ja puupaat korraliku tugeva kerega auto...
Seega korras ja jäik kere liikluses on alati parem
[Muudetud: 6-7-2007 PuZuP]