2101, w2rk, 1973

2101, w2rk, 1973

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
w
w2rk
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101

Postitus Postitas w2rk »

Ega neid mundrikandjaid tea jh, mulle taheti eelmine nädal 3000.- trahvi teha sest vahtraleht ei paistnud toonklaasi tagant välja (mul oli kiiruse ületamine all) aga politseionudel ei jäänd muud üle kui kirjalik hoiatus teha, sest neil polnud trahvilehti:lol
Lada on see mis JÄÄB !
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Mina poleks ukselinke ka värvinud (ütle nüüd, et panid üv ajaks külge, nali). Aga kas värvisid ise (tolmuimejaga näiteks) või lasid teha? Muidu igati tibens-tobens masin paistab. Edu
m'kay
w
w2rk
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas w2rk »

Algselt postitas: ToM
Mina poleks ukselinke ka värvinud (ütle nüüd, et panid üv ajaks külge, nali). Aga kas värvisid ise (tolmuimejaga näiteks) või lasid teha? Muidu igati tibens-tobens masin paistab. Edu
Mulle tundusid ukselingid kroomitult nagu võõrkehad uste küljes (külge pani ikka selleks et ust lahti saada, mitte aind üv ajaks:P)

Värvisin ise püstoliga, mitte tolmuimejaga (koolis räägiti et tolmuimejaga võetakse tolmu:puzzled)
Lada on see mis JÄÄB !
w
w2rk
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas w2rk »

Juhtus siis nii, mootorisse tuli kolin. Alguses tühikäigul polnud midagi kuulda, kuid natuke gaasi andes kõrises mootoris midagi imelikult. Siis Sõitsin 200m ja mootor hakkas kolisema. Huvitav mis võis juhtuda, selge on see et saale aga kas vända või kepsu...?

P.S: Väntvõll kolmandas remondis niiet vahet pole, vänt tuleb nagunii vahetada.

[Muudetud: 7-11-2007 w2rk]
Lada on see mis JÄÄB !
a
Alfist
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21011,Audi 100 2.3E -89,Alfa Romeo 166 3.0 Twin Spark

Postitus Postitas Alfist »

Samad ilukilbid nagu mul:D täitsa kobe siks:spin
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
p
Priidic
Ladaklubi Liige
Autod: Samara 2108 Baltic

Postitus Postitas Priidic »

Algselt postitas: w2rk
Juhtus siis nii, mootorisse tuli kolin. Alguses tühikäigul polnud midagi kuulda, kuid natuke gaasi andes kõrises mootoris midagi imelikult. Siis Sõitsin 200m ja mootor hakkas kolisema. Huvitav mis võis juhtuda, selge on see et saale aga kas vända või kepsu...?

P.S: Väntvõll kolmandas remondis niiet vahet pole, vänt tuleb nagunii vahetada.
kett lõtv? keti tald läks katki?
9x mõtle, 1x postita!!! :cool:
w
w2rk
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas w2rk »

Algselt postitas: Priidic

kett lõtv? keti tald läks katki?
Just eelmine päev vahetasin klapisääretihendeid ja nendega koos ka panin uued tallad (leevendus ja pingutus). Kett tundus olevat välja venind sest pidin panema pingutuspoldi otsa torujupi et see ikka ketti korralikult pingutaks. Vb juhtus tõesti seal midagi, ma pole veel mootorit lahti kakkunud.

EDIT: Muidugi unustasin mainimatta jätta et õlisurve ka kadunud, niiet vaevalt ketitalla katki minemine õlisurve ära kaotas.

[Muudetud: 7-11-2007 w2rk]
Lada on see mis JÄÄB !
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

ÕLIPUMP on läbi.Vaata õlipumbanuudid üle.

Arvatavasti on saaled ära "söönud" nüüd.Suure vedamise peale võib vänt korras veel olla kui kaua ei käinud.
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
w
w2rk
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas w2rk »

Just klapisäärte tihendite vahetamise ajal mõtlesin endamisi, et kui ma nüüd need tihendid ära vahetan siis jääbki mootori juures ainus asi mida pole veel näppinud, väntvõll ja üldse mootor altpoolt. Aga võta näpust sõitsin ca 40 km ja saabki mootori alumise osaga tutvust teha :rolleyes, nagu oleks ära sõnunud.

Tegelikult seda vänta vist mõtet tagasi pole panna, sest see juba 3ndas remondis. Homme lähen vaatan autolammutus Gefisse, et äkki õnnestub sealt koju vedada hoopis teine mootor ( eelistusega 1.6) Kui see ei õnnestu siis vaatan uue vända. Kellelgi infot pole, palju poes uus väntvõll maksab koos saaledega ??
Lada on see mis JÄÄB !
w
w2rk
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas w2rk »

Nüüd uus mootor vahel. Rihmaga 1.3. Ostsin sõbra käest 1000.- ja vahetasin välja kulunud osad. Mootor on korralik, õli ei võta.

Nüüd siis auto ka müügis. Kellel huvi siis 5148356 või U2U.
Lada on see mis JÄÄB !
w
w2rk
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas w2rk »

Autol nüüd uus omanik, loodame, et ta saab seda teemat siin jätkata:rolleyes.
Lada on see mis JÄÄB !
Vasta