Auto sai mul hangitud omapoolteist aastat tagasi, oma enda onupoja käest, kellel see seisis nukralt õue peal. Kere oli tegelikult üpris heas korras, kergelt pindmist roostet.
Auto sai lammutatud lahti ja sügisel läks ta maalrite töökotta.
Hetkel on tal juba 2 kihti epokrunti seljas ja peal veel täitekrunt. Lähiajal saab ka uue värvkatte. Peale seda tuleb teda hakata kokku lappima vaikselt, uusi detaile on vaja palju. Seda sellepärast, et soovin talle anda võimalikult värske ilme.
Musta numbrit ma taga ei aja, kuid tulemus peaks olema üpris originaalilähedane ja uus. Istme katted, uksepolstrid, lagi, aknalaud jne saab sammuti uue nahk katte, ilmselt beež ja punane niit.
Siinkohal tahangi küsida kohalike käest, et kuidas on meie poodides varuosadega. Saan aru, et igasugu veermike detaile, mootoriosi, klaase, summutid, piduritorud ja muud sellist leidub palju aga mind huvitab ka selline vähem kuluv kaup nagu küljeklaaside tihendid koos kroom liistudega, sammuti katuse ääres asuv kroomliist, armatuur jne.
Olen siin lugenud, et leidub ka venemaalt tellijaid. Ise ma venekeelt ei räägi ega loe. Mida kõike sealt võimalik saada on?