2102 uriv71 1973

2102 uriv71 1973

Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107

Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.

Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vasta
u
uriv71
Foorumi kasutaja

2102 uriv71 1973

Postitus Postitas uriv71 »

Tervitus ja Head Uut! Panen siis üles oma töölooma, mis on välja lastud 1973 a. Mina olen omanik siis okt 2004. VIN kood on BA321020050032. Auto oma vanuse kohta heas korras-tehniline pool aga pisitasa kimbutab rooste! Originaalvärvi all on esikapott ja katus. Pintslituuningut oli eelnevalt teinud eelmine omanik. Mootor on originaal 1,3 ja 47kw. Ise olen 5-käigulise kasti paigaldanud ja signa koos kesklukuga. Originaalsust väga taga ei aja-peaasi et oleks mugav kasutada ja sõita! Alustuseks kõik-varsti ka pildid.
u
uriv71
Foorumi kasutaja

Kasutaja avatar
Sander
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 2101, VAZ 21011
Kontakt:

Postitus Postitas Sander »

Haigelt ilus värv, kahju, et enda siksile seda ei leidnud.

Auto ka väga ilus :)
www.autokleebised.ee - Läbi minu saab kleepse soodsamalt ja võite saada ka oma kujundatud kleepse jne.
Kasutaja avatar
Raig0
Foorumi kasutaja
Autod: ВАЗ 2103, ВАЗ 21033, ВАЗ 21061

Postitus Postitas Raig0 »

Mulle ka meeldib see värv väga. Igastahes edu masinaga! :)
u
uriv71
Foorumi kasutaja

Tere jälle! Tänud heade sõnade eest. Piltidelt paistab värv kenam kui tegelikkuses. Tegelikult üsnagi tuhm ja luitunud. Esi- ja tagastange on vahetatud uute vastu-üldiselt on kroomdetailid heas korras. Valukad on Fiati omad 13 tolli ja auguvahega 4¤98.Midagi ümber tegema ei pidanud-istusid ilusti alla.Hetkel auto talveunes ja ootab keretööde aega!
u
uriv71
Foorumi kasutaja

Taastervitus! Interjöörist ka mõni sõna. Kuna eelmine sisu oli väga määrdunud ja räsitud olemisega sai kokku otsitud ja komplekteeritud meelepärane. Sportlik ja mugav rool kuskilt lada varuosadega tegelevast poest-sobis väga hästi,ka helisignaal. Esiistmed on 07 omad-samamoodi ei pidanud midagi ümbertegema,tagumised originaalid. Põhjavaip on samuti 07 oma. Et hall värv oli taotuslik sai istmekatted just seda värvi ja ka uksepolstrid. Tagumiste uste klaasitõstukid olid mittetöökorras-sai üldse eemaldatud. Pagasniku osa on samuti plaanis halliks teha. Stereoks on igivana Pioneer kassettmakk-raadio koos uute Nakamichi kõlaritega ja originaalantenniga. Kõik see kooslus töötab väga hästi ja kvaliteetselt. Veel paigaldasin veokonksu mis on täiesti asendamatu selles töös mida see auto tegema pidi! Nüüd ta seda enam tegema ei pea!!! Selleks korraks kõik. Davai!!!
u
uriv71
Foorumi kasutaja

Roolist niipalju et vana rool oli mingi isetehtud sportrool, sellega ei saanud üv. läbi.
Vasta