Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
tervist!
Eelmine nädal sattus minu kätte eelpool mainitud masin.
Autol on tehase värv,välja arvatud tagumine vasak tiib,kuna olla tehsest transpordi käigus viga saanud.Minu üllatuseks rooste kahjustused puuduvad:)
Pistab korralik isend olema. Kust kohast te neid nullkahtesid võtate? Liikumas teedel pole ma 20 aastat ühtegi näinud. Lülitite all on käsitulirelva kapp;).
Originaal värvi all masin ilmselt ikkagi ei ole. Esiteks on kandle tagune roheline (mitte must) ja birka on kruvidega kinnitatud.
Birka ja tagumine embleem näitab, et ekspordiks tehtud auto. Esisuuna ja gabariidi tulede kollased klaasid pandi ka eksportautodele. Birka kinnitubki kruvidega. Antenn on aga raadio kadunud. Lisana on kapotiavamishoob lukustatud? Ja kolmnurkade lukud on omapärased!
SexSix kirjutas:Birka ja tagumine embleem näitab, et ekspordiks tehtud auto. Birka kinnitubki kruvidega. Antenn on aga raadio kadunud. Lisana on kapotiavamishoob lukustatud? Ja kolmnurkade lukud on omapärased!
Mis aastakäiguni siis kruvidega birka kinnitati? Ise pole nii vana masinat omanud aga vaz-e piisavalt elu jooksul nähtud. Kõigil neil oli tehases alumiiniumneetidega needitud?
Ei oska öelda mis aastast neetima hakati aga algupäraselt on kruvidega. VAZ 2101, 2102 ja 2103 kohe kindlasti. Foorumis ju ka palju pilte birkadest mis kruvidega kinnitatud.
SexSix kirjutas:Kas väljalase on ka roostevabast tehtud? Summuti ma mõtlen.
väljalase torustik on otsat lõpuni roostevaba,kuna väidetavalt oli eelmine omanik eluaeg metalli tööstuses töödanud,muljet avaldavad on ka numbri alused mis on tehtud roostevabast ca 4-5mm plaadist.
Siia ta kaduski siis:D Hommikul pandi kuulutus üles ja kohe oli auto ka broneeritud. Kena ajastukohast tuuningut tehtud ka - vanasti ikka nokitsejaid leidus.
Loodetavasti hoiad sellest autost ka edaspidi soola ja talve eemal. Edu!