Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
viie klemmilise releega saab selle väga lihtsalt ära korraldada, et need päevatuled süttiks siis kui süüde sees ja kustuks kui tavatuled põlema paned. ise teen ka nii kui raha selliste vidinate jaoks üle on...
MuKi14 kirjutas:ei tohi nood alumised põleda koos lähi-, park- või täistulega...
Kui ääretuled siis savi kuidas ja millal põlevad. Päevatuled peavad kustuma automaatselt põhitulede süttimisel ja välistatud on võimalus, et need põlevad koos lähituledega/kaugtuledega.
Hakkasin tegema autole keskkonsooli.Asi veel on veel pooleni.Kõrvalistuja istet ära ei saanud sest istmesoojenduse juhtmed olid kuskil kinni ja ära võtma ma neid ei hakkanud.Istmesoojendustega veel selline jama et need on olemas ja juhtmed jooksevad ka maki auku aga ühendada ma neid ei oska,seega need ei tööta.
Ostsin siis endale mazda 626 el.aknad.Jama on selles et,ma ei saa aru millised need voolu juhtmed on ja milline juhe kuhu ühendada tuleb.Äkki saate aidata.Panen paar pildi ka.
Akna tõstukid:
Nuppude juhtmed.
tõstukite juhtmed:
Ma ütleks, et see keskkonsool ei mahu sul istmete vahele ära, aga mida mina ka tean... Endal on ka plaan uus keskonsool teha, sarnaselt aga mitte päris tagaistmeni välja. Konsooli sisse veel viia õhutorud ja lõppu regulaaritavad suunajad panna. Palju el-akendega leiutamist oli?
MuKi14 kirjutas: Endal on ka plaan uus keskonsool teha, sarnaselt aga mitte päris tagaistmeni välja. Konsooli sisse veel viia õhutorud ja lõppu regulaaritavad suunajad panna.