Aga nüüd ma tegin selle ära, ostsin "uue" Lada. Aastaks on autol 1995 ning edasi viib 1452cc pritsungiga mootor. Kuna tegemist pole ka tavalise 21053'ga vaid NOVA'ga (kantud sisse ka passi jne) siis ei puudu lisavarustusest tulepesurid-kojamehed, plokisoendus jne ning ohtrasti kaitsevahendeid põhjaall, koobastes ning seespool põrandal. Auto on ostetud uuena Eestis ning olnud ühe omaniku käes, mina tean tervet autoajalugu. Teinud on antud isend 0 avariid ning väiksemat sorti kõksu, terve auto on originaalvärvi all. Läbisõit on õige ning selleks on ~86000 km. Viimased 2+ a. on seisnud auto kuivas garaazis ning liigeldud on sellega ainult ülevaatusele ning tagasi. PS! Eelmisel aastal oli ülevaatusel auto heitegaasi sisaldus 0,00 !!

Minu käes sai auto korraliku põhja-sisu-välis ja mootoripesu. Vaja veel sisu kokku laduda

Põhjus miks ma selle auto ostsin oli lihtne: Läksin autot huvipärast vaatama ning kuna mina oma silmaga pole nii siledat ja ilusat Ladat veel näinud, ei saanud jätta ostmata!
Kuna aga alati on kõik minu autod müügis siis ei ole ka selle masinaga erand! Kel on huvi suhtleme edasi U2U kaudu kuhu saate poetada oma pakkumise. Mainin ette ära ,et naljakaid pakkumisi alla 10k pole mõtet pakkuda ning selliseid utoopilisi hindu nagu auto24's mõned soovivad (25-40k) ka ma ei oota!
Jutu lõpetuseks mõned pildid ning jäägem lainele

Toomas
[Muudetud: 14-7-2010 ccve]