Motoshow 2008
Motoshow 2008
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Motoshow 2008
MOTOSHOW 2008 WWW
13. korda AS Tartu Näitused messikeskuses toimuv tehnika- ja automess MOTOSHOW 2008 on kujunenud suursündmuseks, mis toob Tartusse 20 000 autohuvilist.
Traditsiooniks on saanud, et sügisene automess toob külastajani hulgaliselt uudismudeleid, selles võib juba praegu kindel olla. Lisaks uutele sõidukitele saab näha tuunitud masinaid ning EASCA AUTOSOUND 2008 finaale. Taas on tunda messiterritooriumil ka retrohõngu: toimub RETRO SHOW, kuhu on oodata üle 30 automudeli. MOTOSHOW 2008 raames selgub EESTI OSAVAIM AUTOJUHT 2008 ning laval esinevad säravad Rocki tantsutüdrukud. Tule kohale ja saa osa! MOTOSHOW?l näeme!
Ka mõned Ladaklubi autod osalevad!
[Muudetud: 22/9/2008 viaccess]
13. korda AS Tartu Näitused messikeskuses toimuv tehnika- ja automess MOTOSHOW 2008 on kujunenud suursündmuseks, mis toob Tartusse 20 000 autohuvilist.
Traditsiooniks on saanud, et sügisene automess toob külastajani hulgaliselt uudismudeleid, selles võib juba praegu kindel olla. Lisaks uutele sõidukitele saab näha tuunitud masinaid ning EASCA AUTOSOUND 2008 finaale. Taas on tunda messiterritooriumil ka retrohõngu: toimub RETRO SHOW, kuhu on oodata üle 30 automudeli. MOTOSHOW 2008 raames selgub EESTI OSAVAIM AUTOJUHT 2008 ning laval esinevad säravad Rocki tantsutüdrukud. Tule kohale ja saa osa! MOTOSHOW?l näeme!
Ka mõned Ladaklubi autod osalevad!
[Muudetud: 22/9/2008 viaccess]
Jupid Venemaalt!
-
vValdz
- Aasta Projekt
- Autod: 1971 BA3-2101
- Kontakt:
Via just helistas ja teatas et järgmises tunnis peaks olema Tartsuga intervjuu Ring FM-is. Kes saab see kuulab raadiost, kes Tartule lähedal ei asu saab kuulata siit: [url=mms://wms4.neti.tv/raadioring]mms://wms4.neti.tv/raadioring[/url]
Rahvast pidi olema palju ja ilm ilus. Vaatamist seal palju, kes saab minge kohale.
Rahvast pidi olema palju ja ilm ilus. Vaatamist seal palju, kes saab minge kohale.
-
mmaalo
- Foorumi kasutaja
- Autod: mälestus BA3 21063
- Kontakt:
mul on ka mõned pildid, aga esialgu orkutisse topitud..
( Siit saab kohale )
Kes orkuti kasutajad ei ole, need ei näe paraku. Kui viitsimust on, panen ka kuskile vabamasse kohta need üles.
Oleks peaaegu end sm. Viale tutvustanud, aga rahvas trügis koguaeg vahele
ilusad Ladad olid 
ära tulles jäi Arvi masin silma skatepark'i kõrval parklas
oleksite võinud tema ka kampa võtta 
( Siit saab kohale )
Kes orkuti kasutajad ei ole, need ei näe paraku. Kui viitsimust on, panen ka kuskile vabamasse kohta need üles.

Oleks peaaegu end sm. Viale tutvustanud, aga rahvas trügis koguaeg vahele

ära tulles jäi Arvi masin silma skatepark'i kõrval parklas

Lujaa laatua Lada 

- arvi100
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Vaata,see helesinine siks näeb täitsa ilus välja...Jaa,näeb
küll,mu isal oli samasugune...

Nii arutasid paljud,kui nägid meie kenat Lada parki või siis
paljusid teisi retroautosi.Ilus ilm meelitas kohale palju rahvast,vaatamaks seda mitmepalgelist tehnikat.Vanim
automobiil oli näiteks 1923 Ford T Touring.

Muidugi need fotod ei ole ainukesed,peale sorteerimist
näitan huvitavamaid autosi teemas"Näed mõnda kena vana autot..."
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
-
aando
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif
Ma käisin ka reedel kohal. Kahjuks klubilised ise olid just minema läinud ning juttu puhuda ei saanud. Küll aga sai ilastada veidi, loodan, et omanikel väga raske puhastamisega ei ole
Muuseas isegi kuulsin seal autode juures seistes kommentaare autode kohta. Näiteks ühed umbes 40 aastased mehed arutasid, kas kopikas nägigi selline välja nagu via oma. Jutuajamise lõpppunkt oli see, et ei, see on ikka liiga ilus

Muuseas isegi kuulsin seal autode juures seistes kommentaare autode kohta. Näiteks ühed umbes 40 aastased mehed arutasid, kas kopikas nägigi selline välja nagu via oma. Jutuajamise lõpppunkt oli see, et ei, see on ikka liiga ilus

Jõud taga, peab minema.
Käisin ka ära,no mitte ai saanud kiirenduskopika juurest minema:lol
Hääled on ikka:wow
Kuigi külmalt on natuke jama see tühikäik ,aga see on sellisel autol suht normaalne-ma vähemalt usun.
Üks asi jäi silma: parem tulerõngas on alt lahti ja logiseb:lol(ei julgend kohapeal öelda ,aga jama kui sõidu pealt ära kaob:P)
Teised kopikad olid ka ilusad,05 oli aga natu päriselus koledam-mitte et oleks kole ,aga natuke juba rostet oli.
Via kopikas oli küll nagu tehasest tulnud ,aga keegi on liinil valed rehvid alla pannud:spin.Hakkasin mõtlema ,kas kopikatel ongi pagassiluuk kaugemal kui tagapõll keskelt või peaks ikka tasa olema.Ma pidin endaomal tagapõlle ülemist tala painutama ,et pagassiluugiga kokku läheks:P
Nüüd olen küllalt halbu asju välja toonud:kuri:sein
Tarts-i kopikalt ei leidnud ühtegi silma riivavat asja:wow
Pilte on kõvasti aga ei tea kas on mõtet neid kuskile ülesse panna:P
Ülikas üritus oli;)
Hääled on ikka:wow
Kuigi külmalt on natuke jama see tühikäik ,aga see on sellisel autol suht normaalne-ma vähemalt usun.
Üks asi jäi silma: parem tulerõngas on alt lahti ja logiseb:lol(ei julgend kohapeal öelda ,aga jama kui sõidu pealt ära kaob:P)
Teised kopikad olid ka ilusad,05 oli aga natu päriselus koledam-mitte et oleks kole ,aga natuke juba rostet oli.
Via kopikas oli küll nagu tehasest tulnud ,aga keegi on liinil valed rehvid alla pannud:spin.Hakkasin mõtlema ,kas kopikatel ongi pagassiluuk kaugemal kui tagapõll keskelt või peaks ikka tasa olema.Ma pidin endaomal tagapõlle ülemist tala painutama ,et pagassiluugiga kokku läheks:P
Nüüd olen küllalt halbu asju välja toonud:kuri:sein
Tarts-i kopikalt ei leidnud ühtegi silma riivavat asja:wow
Pilte on kõvasti aga ei tea kas on mõtet neid kuskile ülesse panna:P
Ülikas üritus oli;)
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
Hehe... Via oma rehvidest teadlik ja tahabki kangesti tutikaid diaognaale alla keerata, aga hetkel ei olnud võtta(tutikaid ma mõtlen), Valdzu kopikalt olev tulerõngas oli jah lahti ja omanik sellest teadlik ja see viga tal alles ilmunud. Dasf 05, jah, see auto ei olegi vaatamiseks vaid sõitmiseks:D ning ulme tõrjet roosteussi vastu pole tehtud.... nii, et "halvad" asjad, mis välja tõid olid teada, kuid, miks siis omanikega juttu ei teinud, oleks saanud sa äkki ka põlle kohta teada. Via oli näiteks enamus ajast 50 meetri raadiuses, vähemalt siis küll kui mina seal viibisin. Samuti Valdz enamasti auto kõrval.
Aga üritusest.... mnjah, olin ise natuke pettunud, lootsin midagi enamat näha. Jah Ford T oli tõesti, mis mu pilgu naelutas, samuti väljas meie klubiliste kõrval olev katusealune, kust autosid alates 20 sajandi algusest, kuni kuskil 80'ndateni, eriti huvitav oli sealt ühe kabrioleti mootor- rida 8. Ja üks hästi taastatud gaz 69. Ja ameeriklaste rivist Mercury...eem teagi neid mudeleid nii hästi. Samuti üks väga hea korras Mercedes Benz 350 S, mis arvatavasti paari aasta pärast ka musta numbrit kannab.
aga nende masinatega minu vaimustus ka lõppes...
ei noh klubi omad olid ikka ka, millest ma muidugi üle ega ümber ei saanud....
aga kahjuks ei näinud erilisi masinaid mustangite rivist, oleks veel mõni shelby variant eksinud.... aga jah, mis ma virisin.... ilm oli ilus, Valdzu kopikas segas helirõhuvõistlust:D ja Via teeb oma kopikal veel arendustööd ja saab musta numbri, loodetavasti ikka.
Aga üritusest.... mnjah, olin ise natuke pettunud, lootsin midagi enamat näha. Jah Ford T oli tõesti, mis mu pilgu naelutas, samuti väljas meie klubiliste kõrval olev katusealune, kust autosid alates 20 sajandi algusest, kuni kuskil 80'ndateni, eriti huvitav oli sealt ühe kabrioleti mootor- rida 8. Ja üks hästi taastatud gaz 69. Ja ameeriklaste rivist Mercury...eem teagi neid mudeleid nii hästi. Samuti üks väga hea korras Mercedes Benz 350 S, mis arvatavasti paari aasta pärast ka musta numbrit kannab.
aga nende masinatega minu vaimustus ka lõppes...
ei noh klubi omad olid ikka ka, millest ma muidugi üle ega ümber ei saanud....
aga kahjuks ei näinud erilisi masinaid mustangite rivist, oleks veel mõni shelby variant eksinud.... aga jah, mis ma virisin.... ilm oli ilus, Valdzu kopikas segas helirõhuvõistlust:D ja Via teeb oma kopikal veel arendustööd ja saab musta numbri, loodetavasti ikka.