Teeme Ära 2008 - Tule aita puhastada Eestimaad

Juba toimunud üritused
Kasutaja avatar
robi
Ladaklubi Liige
Autod: 2107 1992
Kontakt:

Postitus Postitas robi »

Pilt

Kodanikud klubikaaslased, on avanenud võimalus ennast kevadisel laupäeval Eestimaa looduses liigutada ja seda mitte lihtsalt niisama vaid lausa asja eest.
Teen ettepaneku moodustada operatiivgrupp, kes osaleks Eesti Ladaklubi nimel üleriigilisel koristuspäeval.
Ürituse kohta leiab rohkelt informatsiooni üleval antud lingil.
Grupi moodustamiseks on tarvis vähemalt 3 kuni 15 vabatahtliku osavõttu.
Hetkel on asjast huvitunuid 2:

robi
Katri

Kui leidub veel huvilisi, palun siia teemasse teada anda. Kui grupp koos registreerume ära ja valime sobiva piirkonna. Juhul kui huvilisi on rohkelt saab teha ka mitu gruppi.

P.S. kui keegi oskab mulle öelda, kuidas ma selle bänneri siia lingina oleksin saanud panna võiks ka siia teemasse kirjutada.

Kirjeldamine läheks keeruliseks, nats nikerdamist oli.

Pilt

[Muudetud: 21-3-2008 logman]
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

ei luba midagi muud, kui mõtlen selle peale, käidud ennegi sellistel üritustel, aga aega ei julge nii kaugele ette planeerida.(sobib harjumaa piirkond ka):)

no nii õnneks liiguvad asjasd paremuse suunas, kindel käpp, kuid kuidas selle registreerimisega siis siiani on olnud, minu kontakt andmed saab kõik profiilist.....nii, et kui olen kuskil kirjas andke aga teada:D

[Muudetud: 28-3-2008 mikk 17]
p
Peep063
Autod: Vaz 21063 / Vaz 21061

Postitus Postitas Peep063 »

olen tulija kui midagi ette ei tule, aga arvatavasti olen vaba
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Natu vähevõitu selliseid "kohekrapsakaid tegijaid". Miks?
A võib-olla sellepärast:

Kaks nädalat olen mõelnud, nädal aega on Robi postitus siin seisnud, et mis kuradipärast pean ma minema kuskile kodust eemale mingite idikatest vurlede tekitatud sitahunnikuid rookima? Ja veel vabatahtlikult :P.

Loen iga päev ühte teist foorumit, kus kirutakse, et miks RIIK ei tee nii või miks RIIK teeb jälle naa jne... (tegemist militaarteemalise asjaga).
Mis asi see RIIK on?
Valitsus? Tallinna linn? Riigikogu? Kaitseväe juhatus? Linnavalitsus? Vallavalitsus? Loetelu võiks jätkuda.
Keda siis lõppude lõpuks kirume? Kellele peaks tegema nii- või naasuguseid ettepanekuid, et elu ja ilu Eestimaal ka reaalselt, silmaga nähtavalt, käega katsutavalt paraneks. Keda peab sinna kaugesse ja ebamäärasesse RIIKI valima? Kuidas valida, et ka suvalist talumatsi kuulda võetaks?

Tont võtaks!!! :kuri Meie ju ise olemegi see RIIK! Elame iseenda sitahunnikute, möödalaskmiste, pohhuismi otsas. Vahet pole, kas seda tekitab Jüri või Jaan. Vändrast või Tartust. Eestimaa on niiiii tilluke :rolleyes

Ühesõnaga, lõpp halale - TEEME ÄRA!

Mina olen käsi, kui just mingi jama vahele ei tule. Vahet siis pole, kas roogin seda paska Mulgis, Võro- või Haljala kandis.

Sain südamelt öeldud :).

Ahjaa! Tingimus:
....et jõuk, mille siin kokku saame, osaleks Eesti Ladaklubi sildi all.

PS! Kui firmal sel päeval asja pole, siis T4bussi ja järelkäru saan ka ehk kasutada. Bussis viis kohta peale juhi, nii et mõningad transpordimured saab vennalikult kakeldes lahendatud. Vot nii, lõunaosariikide sellid ;).

[Muudetud: 28-3-2008 logman]
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Robi!
Äkki peaks mingisugusegi koristuspiirkonna välja mõtlema? Saavad potensiaalsed huvilised natukegi aimu, et kus meie grupp tööd teha plaanib.
Ma taipan küll, et see oleks tiba tagurpidi toiming peakorraldaja reeglitele, aga mulle isiklikult tundub, et kõigile on väga vastumeelt minna tööle väljapoole oma valda või lausa teise maakonda.
Kui me siit foorumist seepeale rohkem kaasamõtlejaid ei leia, siis saame hakata kasutama töökäte paremaks leidmiseks /teeme2008/ enda foorumit. Seal hetkel juba päris palju vabu inimesi/üksiküritajaid.

Ja tegelikult on meil ju grupi registreerimiseks vajalik arv inimesi koos. Ole nii kena, Robi ja rega meid ära ning vaata vald välja. Aega on jäänud kõigest üks kuu - see lendab nii, et ei saa arugi. Loodan, et leiame ka täiendust, vahet pole kas siit või sealt ---> http://www.teeme2008.ee/forum/viewforum.php?f=4

[Muudetud: 30-3-2008 logman]
k
kirikuisa
Foorumi kasutaja
Autod: NONE

Postitus Postitas kirikuisa »

Eks ole meeldiv ilusas ja puhtas looduses suvel aega viita. Seda saame nautida vaid oma tööga. Ka mina soovitan inimestele julget pealehakkamist!
(Ise sai nt oma valla aladel prügipiirkondi üles märkita aidatud, mõned kohad olid tõesti õudsed.)
Elus on juhtunud ikka sedasamust...
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Ma leian, et meie klubi on vast piisavalt suur, et moodustada mitu gruppi, kes koristama lähevad. Mina isiklikult ei näe erilist "pointi" sõita Tallinna lähistele koristama, kui samapalju sodi on ka Lõuna- ja Kagu-Eestis. Kuigi kui tõesti ei saa kaht meeskonda kokku, siis tuleks ka põhjapoole, kuid tasuks ikkagi mõelda, et kodukanti ilusamaks teha. Endal pärast hea vaadata, et näe, sealt metsa alt tõime tonni mähkmeid välja.
Selle jutuga ma ei taha öelda, et tulge kõik mu majaümbrust koristama, vaid seda, et aktiivsem võiks väheke olla, jalad tagumiku alt välja tõmmata ja võimaluse korral heas seltskonnas olla kasulik mingilgi moel. Siin foorumis on kindlasti inimesi, kes sooviksid veel kaasa lüüa, kuid jätavad äkki osa võtmata, kuna ei ole kellegagi minna.
Mina isiklikult olen suure tõenäosusega käpp, kui see käpp juhuslikult sel kuupäeval millega muuga tegelema ei pea(hetkeseisuga ei tea veel hästi ;) )
Jõud taga, peab minema.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Andol mõte liigub vähemalt.
Ehk siis tõepoolest kannataks äkki teha lõuna-regioonis oma grupp? Mul vahet pole, kas lähme Tartu-, Valga- või Pärnumaale. Asun keskel.
Kas tartukad mulki tulevad? Kas valgakad Tartust on huvitet? jne... Või kraabin üldse Viljandi ümbert mingi mulle tundmatu rahvaga konisid.
Tahaks ikka LK seltskonnaga seda koos teha ja kui foorumi lugejatest keegi, kes ennem üldse LK kokkusaamistel käinud pole, ka kampa lööb, oleks veel huvitavam.

Ma ei tea kuidas teistel, aga tavaliselt sätin ma omi asju nii, et kui näiteks 3.mail on ette planeeritult prügipäev, siis 30.aprillil kellegi poolt visatud kutse "lähme laupäeval kalale ja seenele!" mind enam ei logista.
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Algselt postitas: logman
Ma ei tea kuidas teistel, aga tavaliselt sätin ma omi asju nii, et kui näiteks 3.mail on ette planeeritult prügipäev, siis 30.aprillil kellegi poolt visatud kutse "lähme laupäeval kalale ja seenele!" mind enam ei logista.
Selle all ma pidasin silmas muidugi veidi teistlaadi üritusi aga see selleks. Kalale saaks ju minna pärast kurnavat prügikoristamist.
Ma ei usu, et Lõuna-Eesti kandis nii vähe foorumlasi on, et ei saaks rühma kokku. Nüüd oleks nagu aeg kõvadel foorumisellidel enda pead vähe tõsta ja kohale tulla, või mis ;) . Hetkeseis on siis lõunapoolusel Peep063, mina, Logman, põhjapoolusel Robi, Katri, Mikk17(?). Keegi on kindlasti veel ning prügihunnikutest kohe kindlasti kõigil suva ei ole. Andke endast märku väheke ;)
Ja asukohast niipalju, et maakond pole oluline, üks Eesti kõik.

[Muudetud: 30-3-2008 ando]
Jõud taga, peab minema.
m
Metalhord
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 21063, Citroen Berlingo, Gaz 24

Eesti puhtaks!

Postitus Postitas Metalhord »

Olen Andoga ühes pundis;)
Kasutaja avatar
robi
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Postitus Postitas robi »

Palju ilusaid mõtteid. Üleskutset koostades oligi alguses juba plaanis, et kui on rohkelt huvilisi, siis tasub asju piirkondlikult ette võtta.
Seega Logman saab Kesk-Eesti piirkonnasi ise pealikuks.
Mina katsun Harjumma lähedal toimetada ja registreerimiseks on vajalik osalejate poolt niiöelda mehe sõna, mitte et ma võibolla, kui midagi ette ei tule. Näiteks on mikk muutunud nädalaga kindlaks käpaks, ja esimest gruppi Tallinna pool saan registreerima hakata. Kohe ma seda veel ei tee, ootaks veel nädala, ehk kindlustuvad käpad veelgi.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Tore, Robi! :)

Meil siin ka vaikselt asjad liiguvad ja nagu isegi näed, saame juba regamiseks vajaliku kvoodi ületatud.
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

No nii, ei saa aru kus rahvas on... no olgu, mõnel on lõpueksamid, endalgi see jama olnud, aga teised.... enda tutvusrindkonnast lähevad enamus inimsesed koristama..... aga huvitav, miks nagu foorumis jutt ei liigu, isegi niisama kõvatajaid ei ole, ei hakka uuesti sama juttu rääkima, mis logman ilusti sõndadesse pani.... olge kohal, te ei kahetse ja kui päev liiga ära ei ole väsitanud, küll siis leiame mooduse kuidas õhtu huvitavaks teha;). ilmad ehk ka siis nats kuivemad:D
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Lõuna LK raporteerib.

Nonii, Kesk-Eesti jääb vist minust tegelikult puutumata. Võtan enda kraesse nn. "Lõuna-LK". Viljandi, Tartu, Valga mehed.

Olemas:

Logman
Heili
Kaili
Ando
Mess
Kalli
Metalhord
Arvi100
Tormi
Rojev
Madis
Laurimetall

Nimekiri pole lõplik, alati saab liituda. Ideaaljuhul peaks tegema kaks gruppi, sest plaanis osaleda kahe järelkäruga.
Ühte gruppi roolib Mess, teist mina.
Gruppidele on kasutada kaks naviseadet, milledega väga lihtne leida koordinaatide järgi prahi paiknemise kohad (olen oma autonavidega metsakinnistuid välja ajanud - proovitud ja tööd saab teha väga edukalt).
Ühe grupi suuruseks planeerin 8-10 inimest, st. üks saateauto veel lisaks - kokku LK Lõuna toimkonda neli masinat.

Päeval roogime Rõngu valda ja õhtuks koguneme Messi juurde prahi seest leitud varandusega üksteise ees uhkustama :D.
Õhtuks jääjatel soovitus: Saunaasjad kaasa!

Jõuk registreeritud Eesti Ladaklubi Lõuna sildi all. Ja koristusaktsioon saab toimuma Rõngu vallas.

PS!
Elvast lääne/lõuna pool oli vaid Rõngu veel saadaval.
Robi, kui proovid registreerida, siis alles näed tõeliselt, kuhu sind tegelikult tarvis on. Tasub proovida, sa ei pea kogu protsessi lõpuni läbi tegema.

[Muudetud: 30-3-2008 logman]

[Muudetud: 31-3-2008 logman]

[Muudetud: 1-4-2008 logman]

[Muudetud: 3-4-2008 logman]

[Muudetud: 4-4-2008 logman]

[Muudetud: 16-4-2008 logman]
Kasutaja avatar
arvi100
Ladaklubi Auliige
Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Postitus Postitas arvi100 »

Puhta eesmärgi nimel löön ka käed külge !
Kui on vaja,leiavad pakiruumis koha rull(id) 200 L prügikotte,saag ja kirves
suuregabariidilise rämpsu tükeldamiseks.
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Mul küsimus ülejäänutele, et kas näiteks Pärnu- ja Läänemaa ka end jalule ajab?
Põlva, Võru jne... Rapla...
Võiks ju teada anda, kui miskit sündimas, sest äkki on teisigi osatahtjaid. Klubi liikmeid sealtkandist küll pole, aga on asjalikke foorumis klõbistajaid, kes ka üritustel käinud ning peaksid tedama, kuidas asjad ja orgunnimine toimub.
Indy, Ardi Soovik, Raxo, GTA, VäikeMägilane, põletaja, kopec, bacteria, pedrox, uhh, ei jõua kõiki ülesse lugeda.
Kasutaja avatar
robi
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Postitus Postitas robi »

Algselt postitas: logman
Tont võtaks!!! :kuri Meie ju ise olemegi see RIIK! Elame iseenda sitahunnikute, möödalaskmiste, pohhuismi otsas. Vahet pole, kas seda tekitab Jüri või Jaan. Vändrast või Tartust. Eestimaa on niiiii tilluke :rolleyes

Ühesõnaga, lõpp halale - TEEME ÄRA!

[Muudetud: 28-3-2008 logman]
Juhindun isegi sellest JFK ideoloogiast, et ärge küsige, mida saab teha riik teie heaks vaid mida saate teie teha riigi heaks.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Hmm, aga mind huvitab veel üks asi, nimelt koolid.

Kool kasvatab ju üsnagi otseselt meie praegust ja tulevast noorsugu.
Nagu juba oli siit lugeda, siis üks Võrumaa kutt, kes oleks valmis aktsioonist osa võtma ei saa seda teha tänu meie harisussüsteemi poolt määratud eksamipäevale.

Kas koolide juhtkonnad on üldse teadlikud 3. mail toimuvast? Kas neid ei saa kuidagi mõjutada jätta see päev ja maikuu esimene nädalavahetus n.ö. tegevusvabaks, et ka õpilased saaksid "Eestimaa puhtaks!" aktsioonis osaleda?
Head noored foorumikülastajad, küsige seda oma pedagoogidelt.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Et siis 3. mai on ülevabariigiline inkaeksami päev? Hull süsteem muidugi. Ma saan aru, et lõpukirjand on olnud kõigutamatu, aga nüüd ka muud eksamid.
A no kui on, siis on. Ega neid logista vist jah mitte kuidagi.
t
Tormi
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 74

Postitus Postitas Tormi »

Tulen ka siis Rõngu kanti koristama

[Muudetud: 31-3-2008 Tormi]

Tormi kirjas ja lisatud ka Arvi100.

Hästi hea oleks, kulla liitujad, et kirjutaksite ka oma pärisnime. Kas siia teemasse, või u2u teel. Seda läheb vaja ametliku registreerimisnimekirja täiendamiseks.

Tänan!

[Muudetud: 31-3-2008 logman]
Vasta