Wintercamp 2008 Ajatabel üleval+Video
Wintercamp 2008 Ajatabel üleval+Video
Kui hästi läheb, siis tulen ühe enda lumeraja masinaga (juhul kui käru saab). Sel juhul tuleb isa ka kaasa, sest mul pole lubadel vastavat kategooriat, et nii raske veosega sõita. Kas kohapeal on ka veel võimalus sulas maksta ainult võistlemise eest? Isa ehk tahab ka proovida:)
Ja kui nii läheb, siis isa läheb peale võistlust minema ja loodan, et keegi saab mind pühapäeval tagasi tulles peale võtta ja kasvõi Tallinna tuua.
Kui nii ei lähe, siis olen ise autoga, mitte Ladaga..
Kohtumiseni!:)
Ja kui nii läheb, siis isa läheb peale võistlust minema ja loodan, et keegi saab mind pühapäeval tagasi tulles peale võtta ja kasvõi Tallinna tuua.
Kui nii ei lähe, siis olen ise autoga, mitte Ladaga..
Kohtumiseni!:)
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Tekkis küsimus: mis rajakate on? Kui dasfiga rääkisin, siis sain aru, et asfalt?
Kui asfalt ja ilm rada libedaks ei tee, siis viskaks masinal rehvid ümber. Korralikke naelrehve pole ju ometigi mõted rikkuma tulla. (see ei tähenda seda, et ma tuleks suverehvidega. Ikka talvekatega)
Kui asfalt ja ilm rada libedaks ei tee, siis viskaks masinal rehvid ümber. Korralikke naelrehve pole ju ometigi mõted rikkuma tulla. (see ei tähenda seda, et ma tuleks suverehvidega. Ikka talvekatega)
Lower your standards and you'll never be disappointed!
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Kuna kah võibolla plaan esimeseks päevaks võistlema tulla, siis küsiks, et kas on mõtet suverehvid kaasa võtta ja rajal nendega sõita? Kuna mul talvekates veel pooled naelad vähemalt sees, siis ei tahaks nagu neid välja sõita. Asfaldil libisedes jupeaks neid sikutama päris hästi, eriti veel protirehvidest.
https://www.rsparts.ee - Võidusõidu ja performance osad
-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:
Oli veebruarikuu 9-s päev kui ladaklubi talveüritus Wintercamp 2008 teoks sai...
Ilm oli kevadine, +3° C, lauspilvitus, vähene vihm, jäärajaks tingimused olematud, seega tulid oskused proovile panna tavalisel, mustkattega töökoja territooriumil...
Ega see nii väga lihtne polegi tünnide vahel slaalomit panna ja väike trampliin ka hooga ära võtta. Kui ikka rattad väga kauaks maapinnast lahti said, siis ootas ees bensiinijaam oma varikatuse tugipostidega, kuhu polnud soovitav sisse sõita
Kuna selle asutuse õuel oli igasugust tehnikat, tuli ühel klubilasel mõte, et võiks hoopis MAZ-iga ühe tiiru teha, paraku oleks selle aparaadi käivitamine nõudnud mõnenädalast eeltööd ja seda aega meil polnud, loobusime nukras meeleolus...
Seekord olin ise kohal vaatlejana...
Loodame, et järgmisel üritusel uuesti ka Ladaga platsis.
Vaatame siis pilte, mis minu fotokas jäädvustas...
http://www.yep.ee/indy/10y41409/
[Muudetud: 10-2-2008 Indy]
Ilm oli kevadine, +3° C, lauspilvitus, vähene vihm, jäärajaks tingimused olematud, seega tulid oskused proovile panna tavalisel, mustkattega töökoja territooriumil...

Ega see nii väga lihtne polegi tünnide vahel slaalomit panna ja väike trampliin ka hooga ära võtta. Kui ikka rattad väga kauaks maapinnast lahti said, siis ootas ees bensiinijaam oma varikatuse tugipostidega, kuhu polnud soovitav sisse sõita

Kuna selle asutuse õuel oli igasugust tehnikat, tuli ühel klubilasel mõte, et võiks hoopis MAZ-iga ühe tiiru teha, paraku oleks selle aparaadi käivitamine nõudnud mõnenädalast eeltööd ja seda aega meil polnud, loobusime nukras meeleolus...

Seekord olin ise kohal vaatlejana...
Loodame, et järgmisel üritusel uuesti ka Ladaga platsis.
Vaatame siis pilte, mis minu fotokas jäädvustas...
http://www.yep.ee/indy/10y41409/
[Muudetud: 10-2-2008 Indy]