Eesti Ladaklubi SummerCamp 2009, 8.-9. august Haapsalu
Eesti Ladaklubi SummerCamp 2009, 8.-9. august Haapsalu
-
jjarmar
- Foorumi kasutaja
- Autod: Audi A8
- Kontakt:
üritus tip-top.. sai ennast kohe häälestatud nii et võtta kõikidest võimalikest üritustest osa .. eriti meeldis see öö jooks:spin
kiirenduse finaal oli äge.. tasavägine rebimine kuni minu käiguvahetuse eksimuseni, mis pani paika mu teisele kohale.
Kahjuks sai laupäevast- pühapäevani tähistatud liiga palju ning ei saanud lõpus tänada ürituse korraldajaid ja isegi head aega öelda
vabandust ka kelle öörahu rikkusime.
kiirenduse finaal oli äge.. tasavägine rebimine kuni minu käiguvahetuse eksimuseni, mis pani paika mu teisele kohale.
Kahjuks sai laupäevast- pühapäevani tähistatud liiga palju ning ei saanud lõpus tänada ürituse korraldajaid ja isegi head aega öelda
vabandust ka kelle öörahu rikkusime.
noor naine ja vana auto on 2 kõige hullemat asja nooremehe elus- mõlemad tahavad sitaks näppimist!
- ToM
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107, 2101
Sai ka käidud. Kahjuks ei tulnud pähe nokamüts kaasa võtta või siis vähemalt mingit kaitsekreemi. Nüüd on nina punane ja valutab:D
Aga sellest hoolimata oli kõik väga tore, tänud Siim789'le kes viitsis mind kaasa vedada. Täikalt sain ulme kerge kopika esivõre, tänud Priidicule selle eest. Kokkuvõtteks: Poleee paha.
Aga sellest hoolimata oli kõik väga tore, tänud Siim789'le kes viitsis mind kaasa vedada. Täikalt sain ulme kerge kopika esivõre, tänud Priidicule selle eest. Kokkuvõtteks: Poleee paha.
m'kay
-
lLandDragon
- Foorumi kasutaja
- Autod: MB C220 Avantgarde '10
- Kontakt:
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
Camp möödus tõepoolest suurepäraselt, tundus et korraldajatel polnud ühtegi asja ega situatsiooni, millele Campieelsetel koosolekutel mõeldud polnud.
Minu poolt erilised tänud Raldole veepumba ja genekarihma ning Zajetzile bensiinipumba eest ning kõigile kes nõu, jõu ja vajalike tööriistadega ühe õnnetusehunniku remontimisel abiks olid.
Meele tegi eriti heaks see, et õhtul peale võistluste lõppu kõik oma autod kenasti ära parkisid ja keegi peale paari õlut lennuväljale rallima ei läinud. Selle eest tänud kõigile camparitele, hea on näha et LADAsõbrad on peale osavate autoehitajate ka seadusekuulekad liiklejad.
Minu poolt erilised tänud Raldole veepumba ja genekarihma ning Zajetzile bensiinipumba eest ning kõigile kes nõu, jõu ja vajalike tööriistadega ühe õnnetusehunniku remontimisel abiks olid.
Meele tegi eriti heaks see, et õhtul peale võistluste lõppu kõik oma autod kenasti ära parkisid ja keegi peale paari õlut lennuväljale rallima ei läinud. Selle eest tänud kõigile camparitele, hea on näha et LADAsõbrad on peale osavate autoehitajate ka seadusekuulekad liiklejad.
-
eEve
- Foorumi kasutaja
- Autod: 1971 BA3-2101
- Kontakt:
Ongi selleks aastaks Summercamp läbi.
Ma küll ei lugenud kokku, kui palju autosid kohal oli, kuid pakun, et see oli läbi aegade kõige suurem Camp üldse. Kindlasti oli ta kõige rahvusvahelisem. Meil oli külalisi Soomest, Lätist ja Poolast.
Hea meel on lugeda, et cambilised üritusega rahule jäid. Eks kindlasti on kohti, mida saaks veel paremini teha, kuid seekord kukkus ta välja täpselt selline.
Kirjutan väikese kokkuvõtte, mis meil kahel päeva toimus ning kes olid parimad.
Päeva esimene võistlus oli kiirendus. Aja tabelid paneme üles esimesel võimalusel, kuid toon siin välja võitjad.
Kiirendus
Lada 66
1. Kapa
2. Vaz 2103
3. Raxo
Lada 80
1. Moss
2. Jarmar
3. Atzkarik
Lada FWD
1. Olaaf
2. Doris
3. M6mm
Lada PRO
1. Valdz
2. Kert
Naised
1. Kaire V.
Päeva parim reaktsiooniaeg oli Atzkarikul 0,0039 sek. Selle ta võttis eliminaatoris kui tema vastaseks oli Viaccess.
5 kiiremat Ladat olid:
Valdz PRO2 15,0216
Ugis L8016 16,3343 (testisõit)
Olaaf FWD1 16,5209
Olaaf FWD1 16,5456
Moss L804 16,6932
Jarmar L8052 16,9295
Jarmar L8052 16,9478
Esimese koha auhinnaks oli karikas, diplom, tulekustuti ja sampus.
Teise ja kolmanda koha auhinnaks oli medal, diplom, SC08 DVD plaat sampus.
Naiste auhinnaks oli diplom ja korvitäis näohooldusvahendeid.
M6mm, sina saad oma auhinnad kätte Dorise käest.
Vaz2103 sinu auhinnad on meie käes. Anna teada, kuidas me need sinuni toimetada saame.
Vigursõit
Aja tabelid paneme üles esimesel võimalusel, kuid toon siin välja võitjad.
Lada 66
1. AaClub (aeg 1:31:48)
2. Ando (aeg 1:45:92)
3. Mel (aeg 1:49:54)
Lada 80
1. AaClub (aeg 1:18:39)
2. Viaccess (aeg 1:28:48)
3. Rojev (aeg 1:09:98 + 20sek=1:29:98)
Lada FWD
1. AaClub (aeg 1:22:26)
2. Revolutsionäär (aeg 1:24:45)
3. Tiit (aeg 1:43:98)
Naised
1. Kaire T. (aeg 3:06:08)
Esimese koha auhinnaks oli karikas, diplom, taskulamp ja sampus.
Teise ja kolmanda koha auhinnaks oli medal, diplom, SC08 DVD plaat ja sampus.
Taba kasti
Lada 66
1. Ando
Lada 80
1. LandDragon
Lada FWD
1. AaClub
Esimese koha auhinnaks oli piduriklotsid ja diplom.
Rooli heitis kõige kaugemale Masuurik, antud võistluse auhinnaks oli momo rool
Kõige ilusama/puhtama kapotialuse omanik oli Masuurik, auhinnaks momo käigukanginupp.
Aasta tegijaks sai Ronn. Kokku said hääli 9 erinevat liiget. Hääletas 17 liiget 31-st ehk siis hääletus % oli 55.
Kõik Eesti Ladaklubi liikmed said endale Eesti Ladaklubi autolipud. Need liikmed, kes Cambil kohal polnud, saavad lipu minult kätte. Andke siis julgelt teada, kus saaksin teile lipu üle anda.
Õhtune mäng
Õhtuses mängus oli 5 meeskonda. Mängus pidi meeskond tegema erinevaid ülesandeid, erinevates punktides.
*Esimeses punktis oli vaja meeskonna peale ära süüa pakk küpsiseid ning ära juua üks Baltika alkoholivaba õlu ja limonaad.
*Teises punktis lükati Ladat
*Kolmandas punktis pidi läbi põletama turvavöö, kandes labakindaid. Seejuures pidi mahakukkunud tikud hiljem kinnastega kokku korjama ja topsi tagasi panema
*Neljandas punktis pidi meeskond katki puhuma 3 kummikinnast
*Viiendas punktis oli vaja pika nööri otsas olev lusikas riiete alt läbi sikutada
*Kuuendas punktis lahendati liiklusteste
Õhtuse lõbusa mängu võitis meeskond nr 4. Auhinnaks oli kast kellukese limonaadi ja sampust.
Teise päeva hommikul toimus meil Ladaklubi täika/oksjon ning pimedasõit.
Pimedasõidu võitsid ülekaalukalt lõunanaabrid lätlased ajaga 1.20.64 pluss 5 sekki trahvi.
Minu poolt suured tänud ja maani kummardused kõigile Cambi korraldajatele: Helen, Zajetz, Priidic, Pless, Valdz, Mikk, Ronn, Kytt. Ilma nende inimesteta poleks camp poolt ka nii hea saanud.
Kohe kui aega saan, paneme üles kiirenduse ja viguri ajad. Pimeda juhi tulemused riputab üles Mikk.
Samuti tänu Kadile on meie fotokas hulgaliselt ilusaid pilte. Ka need proovib mingi hetk kuhugi üles riputada.
Kohtumiseni kõigiga järgmisel üritusel.
Eve
[Muudetud: 10-8-2009 Eve]
Ma küll ei lugenud kokku, kui palju autosid kohal oli, kuid pakun, et see oli läbi aegade kõige suurem Camp üldse. Kindlasti oli ta kõige rahvusvahelisem. Meil oli külalisi Soomest, Lätist ja Poolast.
Hea meel on lugeda, et cambilised üritusega rahule jäid. Eks kindlasti on kohti, mida saaks veel paremini teha, kuid seekord kukkus ta välja täpselt selline.
Kirjutan väikese kokkuvõtte, mis meil kahel päeva toimus ning kes olid parimad.
Päeva esimene võistlus oli kiirendus. Aja tabelid paneme üles esimesel võimalusel, kuid toon siin välja võitjad.
Kiirendus
Lada 66
1. Kapa
2. Vaz 2103
3. Raxo
Lada 80
1. Moss
2. Jarmar
3. Atzkarik
Lada FWD
1. Olaaf
2. Doris
3. M6mm
Lada PRO
1. Valdz
2. Kert
Naised
1. Kaire V.
Päeva parim reaktsiooniaeg oli Atzkarikul 0,0039 sek. Selle ta võttis eliminaatoris kui tema vastaseks oli Viaccess.
5 kiiremat Ladat olid:
Valdz PRO2 15,0216
Ugis L8016 16,3343 (testisõit)
Olaaf FWD1 16,5209
Olaaf FWD1 16,5456
Moss L804 16,6932
Jarmar L8052 16,9295
Jarmar L8052 16,9478
Esimese koha auhinnaks oli karikas, diplom, tulekustuti ja sampus.
Teise ja kolmanda koha auhinnaks oli medal, diplom, SC08 DVD plaat sampus.
M6mm, sina saad oma auhinnad kätte Dorise käest.
Vaz2103 sinu auhinnad on meie käes. Anna teada, kuidas me need sinuni toimetada saame.
Vigursõit
Aja tabelid paneme üles esimesel võimalusel, kuid toon siin välja võitjad.
Lada 66
1. AaClub (aeg 1:31:48)
2. Ando (aeg 1:45:92)
3. Mel (aeg 1:49:54)
Lada 80
1. AaClub (aeg 1:18:39)
2. Viaccess (aeg 1:28:48)
3. Rojev (aeg 1:09:98 + 20sek=1:29:98)
Lada FWD
1. AaClub (aeg 1:22:26)
2. Revolutsionäär (aeg 1:24:45)
3. Tiit (aeg 1:43:98)
Naised
1. Kaire T. (aeg 3:06:08)
Esimese koha auhinnaks oli karikas, diplom, taskulamp ja sampus.
Teise ja kolmanda koha auhinnaks oli medal, diplom, SC08 DVD plaat ja sampus.
Taba kasti
Lada 66
1. Ando
Lada 80
1. LandDragon
Lada FWD
1. AaClub
Esimese koha auhinnaks oli piduriklotsid ja diplom.
Rooli heitis kõige kaugemale Masuurik, antud võistluse auhinnaks oli momo rool
Kõige ilusama/puhtama kapotialuse omanik oli Masuurik, auhinnaks momo käigukanginupp.
Aasta tegijaks sai Ronn. Kokku said hääli 9 erinevat liiget. Hääletas 17 liiget 31-st ehk siis hääletus % oli 55.
Kõik Eesti Ladaklubi liikmed said endale Eesti Ladaklubi autolipud. Need liikmed, kes Cambil kohal polnud, saavad lipu minult kätte. Andke siis julgelt teada, kus saaksin teile lipu üle anda.
Õhtune mäng
Õhtuses mängus oli 5 meeskonda. Mängus pidi meeskond tegema erinevaid ülesandeid, erinevates punktides.
*Esimeses punktis oli vaja meeskonna peale ära süüa pakk küpsiseid ning ära juua üks Baltika alkoholivaba õlu ja limonaad.
*Teises punktis lükati Ladat
*Kolmandas punktis pidi läbi põletama turvavöö, kandes labakindaid. Seejuures pidi mahakukkunud tikud hiljem kinnastega kokku korjama ja topsi tagasi panema
*Neljandas punktis pidi meeskond katki puhuma 3 kummikinnast
*Viiendas punktis oli vaja pika nööri otsas olev lusikas riiete alt läbi sikutada
*Kuuendas punktis lahendati liiklusteste
Õhtuse lõbusa mängu võitis meeskond nr 4. Auhinnaks oli kast kellukese limonaadi ja sampust.
Teise päeva hommikul toimus meil Ladaklubi täika/oksjon ning pimedasõit.
Pimedasõidu võitsid ülekaalukalt lõunanaabrid lätlased ajaga 1.20.64 pluss 5 sekki trahvi.
Minu poolt suured tänud ja maani kummardused kõigile Cambi korraldajatele: Helen, Zajetz, Priidic, Pless, Valdz, Mikk, Ronn, Kytt. Ilma nende inimesteta poleks camp poolt ka nii hea saanud.
Kohe kui aega saan, paneme üles kiirenduse ja viguri ajad. Pimeda juhi tulemused riputab üles Mikk.
Samuti tänu Kadile on meie fotokas hulgaliselt ilusaid pilte. Ka need proovib mingi hetk kuhugi üles riputada.
Kohtumiseni kõigiga järgmisel üritusel.
Eve
[Muudetud: 10-8-2009 Eve]
- arvi100
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Kui Arvi SummerCamp `ile jõudis oli registreerimine juba
alanud...
Väike probleem esiratta laagriga(õnneks alusetu) sundis
kiirust vähendama.
Minul on Kiltsi aerodroomil olla esimest korda.
Aerodroomi esimesed rajad tehti 1939 aastal.Aastatel 1967-
1969 lennuväli rekonstrueeriti ja ta omandas meile tuttava
ilme.Aktiivne ekspluatatsioon algas 1971 aastal.

Peale Vene hävituslennukite lahkumist saavad lennuvälja
kasutada nüüd igat masti maantee hävitajad.Siin siis
näemegi kiireimat Lada`t ja vanimat autot meie üritusel
kiirendamas.Valdz`ule pakkus konkurentsi Volvo Duett mida
tehti 1953-1969.
http://www.youtube.com/watch?v=vBAtLjp283A
Teine Ladadega võistlus oli vigursõit.
http://www.youtube.com/watch?v=FEn5WiWxKb4
Paraleelselt vigursõiduga toimus võistlus Taba Kasti.Kastile
pihta saada üritavad Ando ja Raxo Lada`d.'
http://www.youtube.com/watch?v=g9NW9_VL4EI
Peale auhindade jagamist sai kogunetud AA klubi
organiseeritud väga mõnusa ! lõkke ümber.Kangemad lõke-
tasid varaste hommikutundideni.
Järgmise päeva tegemisi alustasime täika ja oksjoniga.
Tarvilikk kraam vahetas omanikke,mulle jäi näppu komplekt
tagatuleklaase ja tagatule korpus.
Ma teeks siinkohal ettepaneku muuta täika tradisiooniks,
paras ja asjalik tegevus pühapäeva hommikuks.
Aja edenedes võtab hoogu üles pimeda autojuhi vigursõit.
Autojuhile tõmmatakse "kott pähe" ja kaardilugeja abiga
peab siis etteantud raja puhtalt läbima.
Aga aitab jutust,pildimaterjali näeb siin:
http://arvi100.planet.ee/LK%20Summercam ... mp%202009/
Minu poolt Suure Tänud korraldajatale ja kõigile meile,kelleta
poleks Ladaklubi SummerCamp 2009 teoks saanud !
Kiitus ka kokatiimile maitsva kehakinnituse eest !
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
Kolmas SummerCamp millest osa võtsin ning kõik oli järjekordselt väga hästi korraldatud. Kuigi erilist konkurentsi ei pakkunud esikolmikule, siis nüüd on jälle siht ees, mida on vaja näppida autol. Reedel aitas Valdz ka aju timmida ja seade sai jälle täitsa hea (enne puterdas veidi kõrge käiguga sõites). Laupäeva õhtune seiklusmäng oli ka väga äge, teinegi kord võiks midagi sarnast toimuda.
Tänud korraldajatele ja ka osavõtnutele! Tänaks veel Walterit ja Atzkarikut kes lubasid oma autosid proovida ja vist üritasid tagaveduse usku pöörata(äkki kunagi see juhtub), Valdzu kes viitsis veidi läpaka taga aju torkida, Olkut/Dorist ja M6mm-i kes lubasid samuti masinaid proovida ning see läbi näitasid ja seletasid mis ma peaks oma autoga tegema, et konkurentsi saada!
Mõned klõpsud ka: http://nagi.ee/photos/hendu/sets/219191/
[Muudetud: 10-8-2009 hendu]
Tänud korraldajatele ja ka osavõtnutele! Tänaks veel Walterit ja Atzkarikut kes lubasid oma autosid proovida ja vist üritasid tagaveduse usku pöörata(äkki kunagi see juhtub), Valdzu kes viitsis veidi läpaka taga aju torkida, Olkut/Dorist ja M6mm-i kes lubasid samuti masinaid proovida ning see läbi näitasid ja seletasid mis ma peaks oma autoga tegema, et konkurentsi saada!
Mõned klõpsud ka: http://nagi.ee/photos/hendu/sets/219191/
[Muudetud: 10-8-2009 hendu]
Ilus ilm ja tore seltskond - mida veel vajab üks inimene nädalavahetusel!
Korraldajatele kiidusõnad - väga tubli töö! Eriti meeldis õhtune mäng, sai ikka jookstud, mis oli hea. Neljas võistkond: -Meie olime tublid! Pime autojuht oli ka väga põnev, arvan et lätlastest autojuht piilus, umbes nii
. Ühesõnaga igav polnud.
Lõkke äres kella kahe paiku sai ka rehvi velje pealt maha kisutud, kus Via oli abiks. Tänud AaClub-le kes hoidis lõkket ja pakkus mugavat kohta nahk diivanil.
Täika mõtte oli hea, aga isegi tasuta ei saand ma asjadest lahti, ikka pidin mõned tagasi garazi rijulile panema, loodan et jargmine kord läheb paremini.
Korraldajatele veel kord suured tänud ägeda nadalavahetuse eest!!!
Kokaekipazile väga meeldis!
Kahju, et ei saand abiks olla, kokaabil oli nats tegemist:spin
PS.Campi rahvas: - Vaadake üle oma asjad, võis juhtuda et mõni suppikaus peitis ennast teie tekki vahele!!!
Kui lejate põgeniku - andke teada U2U.
[Muudetud: 10-8-2009 ROJEV]
Korraldajatele kiidusõnad - väga tubli töö! Eriti meeldis õhtune mäng, sai ikka jookstud, mis oli hea. Neljas võistkond: -Meie olime tublid! Pime autojuht oli ka väga põnev, arvan et lätlastest autojuht piilus, umbes nii
Lõkke äres kella kahe paiku sai ka rehvi velje pealt maha kisutud, kus Via oli abiks. Tänud AaClub-le kes hoidis lõkket ja pakkus mugavat kohta nahk diivanil.
Täika mõtte oli hea, aga isegi tasuta ei saand ma asjadest lahti, ikka pidin mõned tagasi garazi rijulile panema, loodan et jargmine kord läheb paremini.
Korraldajatele veel kord suured tänud ägeda nadalavahetuse eest!!!
Kokaekipazile väga meeldis!
Kahju, et ei saand abiks olla, kokaabil oli nats tegemist:spin
PS.Campi rahvas: - Vaadake üle oma asjad, võis juhtuda et mõni suppikaus peitis ennast teie tekki vahele!!!
Kui lejate põgeniku - andke teada U2U.
[Muudetud: 10-8-2009 ROJEV]
Kirjutan suvaliselt, kuulmise järgi!
- kristjan92
- Ladaklubi Liige
- Autod: Lada Nova 21053 92' , Seat Cordoba 01'
Teine SummerCamp millest osa võtsin.Väga rahul ka selle aastase SummerCambiga suured kiitused korraldajatele.Tänud veel Ronn-ile(masina eest) ja Aaclub-ile(Õpetus sõnade ja näidete eest),sõidu oskused läksid lõpus juba päris heaks
.

Tehnika lolli käes on vanaraud!
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
-
rRaxo
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
- Kontakt:
Olen nii mõnelgi Ladaklubi üritusel käinud, kuid see oli alles teine täispikk kahepäevane Camp minu jaoks. Esimene oli siis viis aastat tagasi samal lennuväljal.
Korralduse kohapealt saan lausuda ainult kiidusõnu - kõik vajalik oli olemas ning tegevust jagus. Suure töö tegite ära!
Kokaekipaazile - väga maitsev supp oli, tavaliselt ma seljankat ei söö, aga see oli küll väga-väga hea.
Kiirendusvõistlusel sain kogemata kolmanda koha, nii et tühjade kätega tagasi ei tulnud. Oli mul ju vähemalt kaks soolosõitu, kus kaotada ei olnud kellelegi.
Kohaltminek ning käiguvahetused olid mul väga uimased siduriprobleemide tõttu. Ja ega autol enam jõudu ka eriti pole.
Videot vaadates on oma aeglase auto "kiirendust" ikka surmigav ja lausa naljakas jälgida (veerandmiili aeg 20,4 sekundit
), kuid roolis olles pakkus põnevust just "kuusepuuga" seonduv.
Veidi häiris "starteri" liigne agarus stagemisel - käib ju asi iseseisvalt tulede järgi, mitte et mees vehib "tule-tule-tule". Aga see selleks.
Vigursõit läks veidi nihu liigse enesekindluse pärast - külgboksi tegin kaks korda.
"Taba kasti" jäi pooleli, kuna läksin poodi ja ei olnud vist kellegagi sõita ka (?). Aga vähemalt suutsin siin edestada AaClub'i, kes muidu laenatud autodega siin-seal esikohti noppis

Summercamp oli minu jaoks kui puhkus, kuigi magamist oli vähe ja pika maa sõitsime maha. Oli hea rutiinist vabaneda ning veeta kaks ilusat päeva toredate inimeste seltsis.
Suurimad tänud korraldajatele ning osalejatele!
[Muudetud: 10.8.2009 Raxo]
Korralduse kohapealt saan lausuda ainult kiidusõnu - kõik vajalik oli olemas ning tegevust jagus. Suure töö tegite ära!
Kokaekipaazile - väga maitsev supp oli, tavaliselt ma seljankat ei söö, aga see oli küll väga-väga hea.
Kiirendusvõistlusel sain kogemata kolmanda koha, nii et tühjade kätega tagasi ei tulnud. Oli mul ju vähemalt kaks soolosõitu, kus kaotada ei olnud kellelegi.
Kohaltminek ning käiguvahetused olid mul väga uimased siduriprobleemide tõttu. Ja ega autol enam jõudu ka eriti pole.
Videot vaadates on oma aeglase auto "kiirendust" ikka surmigav ja lausa naljakas jälgida (veerandmiili aeg 20,4 sekundit

Veidi häiris "starteri" liigne agarus stagemisel - käib ju asi iseseisvalt tulede järgi, mitte et mees vehib "tule-tule-tule". Aga see selleks.
Vigursõit läks veidi nihu liigse enesekindluse pärast - külgboksi tegin kaks korda.
"Taba kasti" jäi pooleli, kuna läksin poodi ja ei olnud vist kellegagi sõita ka (?). Aga vähemalt suutsin siin edestada AaClub'i, kes muidu laenatud autodega siin-seal esikohti noppis

Summercamp oli minu jaoks kui puhkus, kuigi magamist oli vähe ja pika maa sõitsime maha. Oli hea rutiinist vabaneda ning veeta kaks ilusat päeva toredate inimeste seltsis.
Suurimad tänud korraldajatele ning osalejatele!
[Muudetud: 10.8.2009 Raxo]
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
Nii... algul tekkis mulgi kahtlus, et lätlaste juht piilus, mistõttu ma nende teisel ekipaazil seda tunduvalt rangemalt kontrollisin, kuid kuna teine sõitis sama aega, siis tuleb tunnistada, et mees lihtsalt tunnetas oma autot väga hästi.
Siit ka nüüd ajad.
1. Babite 1:20:64 + 0:05=1:25:64
2. Jans 1:26:82 +0:10= 1:36:82
3. Moss + Tarts 2:10:86
4. Ronn + Priidic 1:56:92 +0:15= 2:11:92
5. Via +Rojev 2:17:54
6. Rojev+ Via 2:09:98 +0:10=2:19:98
7. Walter + Gigull 2:28:92
8. Doris + Nemesis 2:33:80
9. Mess+ Aaclub 2:35:73
10. Landdragon+VHT 2:33:89+5= 2:38:89
11. Mel+Kaire 2:43:14
12. Aaclub+Mess 3:05:73
13. Ladasaeabz + Egon 3:19:70
14. Andrei+ Via 3:32:67
15. Kaire+ Mel 4:13:51
Ja väike tähelepanek lätlaste sõidust.
Lätlased olid lihtsalt gaasiandmisega julgemad, mistõttu oli ka lihtsam manööverdada ja kõrvalistuja sai aru, mis asendis on rattad kuna auto liikus kogu aeg, mitte ei keeratud rooli kohapeal.
NB! üks asi tuli mulle veel meelde, mis hästi meelde jäi. Tehniline komisjon võttis oma tööd täie tõsidusega, mistõttu autosid kontrolliti isegi põhjalikumalt kui seda tehakse rahvarallidelt. Loodan, et osalejad jätsid meelde soovitused meeste poolt, kes autosid kontrollisid. Need mehed teavad, mida räägivad.
[Muudetud: 10-8-2009 Mikk]
Siit ka nüüd ajad.
1. Babite 1:20:64 + 0:05=1:25:64
2. Jans 1:26:82 +0:10= 1:36:82
3. Moss + Tarts 2:10:86
4. Ronn + Priidic 1:56:92 +0:15= 2:11:92
5. Via +Rojev 2:17:54
6. Rojev+ Via 2:09:98 +0:10=2:19:98
7. Walter + Gigull 2:28:92
8. Doris + Nemesis 2:33:80
9. Mess+ Aaclub 2:35:73
10. Landdragon+VHT 2:33:89+5= 2:38:89
11. Mel+Kaire 2:43:14
12. Aaclub+Mess 3:05:73
13. Ladasaeabz + Egon 3:19:70
14. Andrei+ Via 3:32:67
15. Kaire+ Mel 4:13:51
Ja väike tähelepanek lätlaste sõidust.
Lätlased olid lihtsalt gaasiandmisega julgemad, mistõttu oli ka lihtsam manööverdada ja kõrvalistuja sai aru, mis asendis on rattad kuna auto liikus kogu aeg, mitte ei keeratud rooli kohapeal.
NB! üks asi tuli mulle veel meelde, mis hästi meelde jäi. Tehniline komisjon võttis oma tööd täie tõsidusega, mistõttu autosid kontrolliti isegi põhjalikumalt kui seda tehakse rahvarallidelt. Loodan, et osalejad jätsid meelde soovitused meeste poolt, kes autosid kontrollisid. Need mehed teavad, mida räägivad.
[Muudetud: 10-8-2009 Mikk]
-
vVaz2103
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz2103, vaz21063,vaz21013,vaz2108
Ohhoo ma arvasin,et kuna finaal sõidust tagasi saadeti,et siis ma ei saagi midagi, aga see küll väga positiivne, nüüd ma ei teagi mida teha, küsiksin kohe ,et kus kandis mu auhinnad pesitsevad, siis oskan edasi mõelda. Ja veelkord mainin ära ,et ikka väga hea ja tore üritus oli.
Ohhoo ma arvasin,et kuna finaal sõidust tagasi saadeti,et siis ma ei saagi midagi, aga see küll väga positiivne, nüüd ma ei teagi mida teha, küsiksin kohe ,et kus kandis mu auhinnad pesitsevad, siis oskan edasi mõelda. Ja veelkord mainin ära ,et ikka väga hea ja tore üritus oli.
-
mMel
- Ladaklubi Liige
- Autod: 3x fwd, 5x rwd
Väga mõnus üritus oli!
Suur-suur aitäh korraldajatele!
Ilmaga vedas ka tohutult nagu eelmiselgi korral Kiltsis, sai selgi korral ikka korralikult päikese käes praadida:D'
Ma üritasin ka väikest statistikat teha. Laupäeval enne kiirendust lugesin kokku 53 Ladat. Edasisest kadus mul täpne ülevaade. Vahepeal jäi veel silma üks kollane 06 ning pühapäeval lisandus Mauer Nivaga. Seda ma enam ei mäletagi, kas Lätlaste 07 oli juba laupäeva hommikul ka kohal. Kui mitte, siis võib vast selle korra arvuks kokku 56 panna.
Väga lahe oli kuusepuuga kiirendada, jälle üks kogemus juures. Igatahes tuleb auto ikka täitsa korda teha, sest 1/4 miilil tuli tippkiiruseks 100,4 km/h ning ajaks oli 20,... sekundit. Tehaseandmetest see 2 sekundit aeglasem ju.
Ja endiselt tuleb tunnistada, et vigurdamine on ikka väga lahe tegevus.
Tore oli, et elustatud oli ka õhtune orienteerumine. Ja kindlasti peab ka edaspidi tegevust jaguma teise päeva hommikuks.
Peale pimesõitu sai veidi sulistada Paralepa rannas ja tagasi tulles oli ümber mu auto tekkinud vahva parkimiskord. Eks tuleb öelda, et häid Ladasid mahub ühele parkimiskohale palju. Ehk kohale, kus enne seisis üks Mazda mahtus nüüd 3 Ladat ning oleks võinud ühe veel lisakski panna;)
Järgmise kohtumiseni!
Suur-suur aitäh korraldajatele!
Ilmaga vedas ka tohutult nagu eelmiselgi korral Kiltsis, sai selgi korral ikka korralikult päikese käes praadida:D'
Ma üritasin ka väikest statistikat teha. Laupäeval enne kiirendust lugesin kokku 53 Ladat. Edasisest kadus mul täpne ülevaade. Vahepeal jäi veel silma üks kollane 06 ning pühapäeval lisandus Mauer Nivaga. Seda ma enam ei mäletagi, kas Lätlaste 07 oli juba laupäeva hommikul ka kohal. Kui mitte, siis võib vast selle korra arvuks kokku 56 panna.
Väga lahe oli kuusepuuga kiirendada, jälle üks kogemus juures. Igatahes tuleb auto ikka täitsa korda teha, sest 1/4 miilil tuli tippkiiruseks 100,4 km/h ning ajaks oli 20,... sekundit. Tehaseandmetest see 2 sekundit aeglasem ju.
Ja endiselt tuleb tunnistada, et vigurdamine on ikka väga lahe tegevus.
Tore oli, et elustatud oli ka õhtune orienteerumine. Ja kindlasti peab ka edaspidi tegevust jaguma teise päeva hommikuks.
Peale pimesõitu sai veidi sulistada Paralepa rannas ja tagasi tulles oli ümber mu auto tekkinud vahva parkimiskord. Eks tuleb öelda, et häid Ladasid mahub ühele parkimiskohale palju. Ehk kohale, kus enne seisis üks Mazda mahtus nüüd 3 Ladat ning oleks võinud ühe veel lisakski panna;)
Järgmise kohtumiseni!

-
eEve
- Foorumi kasutaja
- Autod: 1971 BA3-2101
- Kontakt:
Saatsin sulle U2U.Algselt postitas: Vaz2103
-
rRaxo
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101 '72 | Chevy '00 | Hornet '01 | Scania '97
- Kontakt:
Kuna me niikuinii kõik koos sõitsime, siis parkisime rodumisi ümber MazdaAlgselt postitas: Mel
Ehk kohale, kus enne seisis üks Mazda mahtus nüüd 3 Ladat ning oleks võinud ühe veel lisakski panna;)

Mõned üksikud pildid minu, GTA ja kristjan92 koostöös.
Pakitult ka.
Mõni mitte-nii-hea-kvaliteediga video:
http://www.youtube.com/watch?v=oY7uZ4_0zhc
http://www.youtube.com/watch?v=KN5Yhwvq0Ps
http://www.youtube.com/watch?v=8yJgEnn4i3s
http://www.youtube.com/watch?v=BFltR7H9d_Y
http://www.youtube.com/watch?v=CrqeyvZqwV8
http://www.youtube.com/watch?v=2n70Kav2xI8
http://www.youtube.com/watch?v=8uvJ0ZVfLww
http://www.youtube.com/watch?v=d9_KpbOiL5c
[Muudetud: 11.8.2009 Raxo]