Ladaklubi orienteerumine Aegviidus 25.05.2008 (edukalt toimunud)
Ladaklubi orienteerumine Aegviidus 25.05.2008 (edukalt toimunud)
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Kuna olemas tehnika selliste ürituste korraldamiseks siis teen ettepaneku suvel veel üks üritus teha. Olemas on mõõtetehnika et pärast saab näha vaheaegu punktide vahel ja kes mis järjekorras punkte läbis. Kuna augustis oli minu päralt korraldada militaar päev siis võiks selle muuta autoorienteerumiseks.
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
Igati hea mõte Jonx. Arvan et nii klubilised kui ka foorumlased on nõus, et augustis uus orienteerumine teha kuigi Summercamp vist tuli hoopis meil selle kuupeale.... no aga võib ju mõne teise kuu jooksul ka teha, kui august ei sobi...
Nii, et uus teema hakkama panna, et kus ja millal teha. Kus selle ütleb ju Jonx, aga ajaga peab ikka rahvas ka nõus olema:D
Nii, et uus teema hakkama panna, et kus ja millal teha. Kus selle ütleb ju Jonx, aga ajaga peab ikka rahvas ka nõus olema:D
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Minu poolt ka sügav kummardus korraldajatele! Väga ?eff üritus oli!
Tõsi kuna minu jaoks hakkas "orienteerumine" juba laupäeva hommikul ning lõppes pühapäeva õhtul ilma silmatäitki magamata, siis oli hommikune olek veidi närtsinud ning ei kannatanud pärast ka lõpptulemusi ootama jääda. Aga see selleks!
Autoga sedaviisi orienteeruda oli ka minu jaoks esmakordne kogemus, üsna juhuslikult sai leitud ko-draiver. Ando õde muuseas! - suur aitähh talle siinkohal!
Kuna olime mõlemad üsna närtsinud olekus ning mitte just kõige paremas sportlikus vormis, siis võtsime seekord asja pigem rahulikult ning eneselegi üllatuseks polnud lõpptulemus üldse paha.
Aga respekki jagaks laias kaares veel
Tõsi kuna minu jaoks hakkas "orienteerumine" juba laupäeva hommikul ning lõppes pühapäeva õhtul ilma silmatäitki magamata, siis oli hommikune olek veidi närtsinud ning ei kannatanud pärast ka lõpptulemusi ootama jääda. Aga see selleks!
Autoga sedaviisi orienteeruda oli ka minu jaoks esmakordne kogemus, üsna juhuslikult sai leitud ko-draiver. Ando õde muuseas! - suur aitähh talle siinkohal!

Kuna olime mõlemad üsna närtsinud olekus ning mitte just kõige paremas sportlikus vormis, siis võtsime seekord asja pigem rahulikult ning eneselegi üllatuseks polnud lõpptulemus üldse paha.
Aga respekki jagaks laias kaares veel

Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Minu masinat kah näha natuke 
Aga artiklit näeb siit muidu:
http://www.linnaleht.ee/frontpage/tln_e ... 5-29-b.pdf
Siin väljalõige originaalist:
[Muudetud: 29-5-2008 logman]

Aga artiklit näeb siit muidu:
http://www.linnaleht.ee/frontpage/tln_e ... 5-29-b.pdf
Siin väljalõige originaalist:
[Muudetud: 29-5-2008 logman]

- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
No kas nüüd just ametlikult seda vaja on, aga n.ö. poolametlikult ongi ta nagunii sedasi juba välja kujunenud.Algselt postitas: moosmoosik
artikkel loetud ja mõte liikus.
messi jutt on alati olnud asjalik. seega teeme temast pressiesindaja.
kui sel teemal tuleb veel positiivset vastukaja siis teen eraldi teema selle kohta kus seda siis täpsemalt arutada.
seega kuidas jääb?
Meenutuseks: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... 850&page=2
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
- Kytt
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 4x2102, Jeep & Toyota
ühesõnaga kirjutasin pika jutu, aga siis suutsin oma lollusega lehe kinni panna ja teist korda ma seda kirjutada ei viitsi.
seega ainult pildid, näitamaks mida kõike on vaja eduka orienteerumise korraldamiseks läbi elada
"kui selle kurvi taga on mülgas, siis sinna me ka kinni jääme" olid mu viimased sõnad enne pikka, mahlakat ja mitmekeelset ropendamist

iga tagurdatud 20 cm uputas autot 5 cm sügavamale

kui auto rattad õhus ja masin meldivalt põha peal seisis, siis polnd muud kui abi otsida

peale paari-kolme tunnist mudas istumist päästeti ka Opel

aga muidu oli tore päev
ps. ilmsetel põhjustel sealkandis ma ürituse korraldamisest loobusin
julgen väita, et orienteerumise korraldamine on korraldajate isikliku aja ja raha ning närvirakkude kulutamise osas campide järel kolmandal kohal. näituseks konkreetsel pildiseerial kujutatud reis ja selle korraldamine võttis kokku aega 10 tundi ja 2200.-, millest pärastine auto remont oli 1400.- ja seoses kandi mittesobivusega polnud kasu sellest käigust midagi.
milles on kogu selle postituse iva?
nimelt selles, et järgmine aasta korraldaks ma sellise ürituse uuesti hea meelega, aga ainult juhul kui kellegil on tallinnast 60 km raadiuses talle tuttav vähese liikluse ja tiheda teedevõrguga ning looduslikult huvitav koht orienteerumiseks väljapakkuda ning ta on nõus selle toimumiseks ka käed külge lööma. Ei taha enam sõita läbi sadu ja sadu kilomeetreid ainult mõistmaks et koht ürituse korraldamiseks ei sobi; ei taha enam tunde mudas istuda, sest järgmise kurvi taga valitseb teadmatus ja jalgsi nagu ka ei viitsi maaala läbi kammida.
aitähh
samas jään ootama maile ja U2Usid järgmise aasta võimalikest orienteerumispaikadest
[Muudetud: 29-5-2008 MUST KYTT]
seega ainult pildid, näitamaks mida kõike on vaja eduka orienteerumise korraldamiseks läbi elada
"kui selle kurvi taga on mülgas, siis sinna me ka kinni jääme" olid mu viimased sõnad enne pikka, mahlakat ja mitmekeelset ropendamist

iga tagurdatud 20 cm uputas autot 5 cm sügavamale

kui auto rattad õhus ja masin meldivalt põha peal seisis, siis polnd muud kui abi otsida

peale paari-kolme tunnist mudas istumist päästeti ka Opel

aga muidu oli tore päev
ps. ilmsetel põhjustel sealkandis ma ürituse korraldamisest loobusin
julgen väita, et orienteerumise korraldamine on korraldajate isikliku aja ja raha ning närvirakkude kulutamise osas campide järel kolmandal kohal. näituseks konkreetsel pildiseerial kujutatud reis ja selle korraldamine võttis kokku aega 10 tundi ja 2200.-, millest pärastine auto remont oli 1400.- ja seoses kandi mittesobivusega polnud kasu sellest käigust midagi.
milles on kogu selle postituse iva?
nimelt selles, et järgmine aasta korraldaks ma sellise ürituse uuesti hea meelega, aga ainult juhul kui kellegil on tallinnast 60 km raadiuses talle tuttav vähese liikluse ja tiheda teedevõrguga ning looduslikult huvitav koht orienteerumiseks väljapakkuda ning ta on nõus selle toimumiseks ka käed külge lööma. Ei taha enam sõita läbi sadu ja sadu kilomeetreid ainult mõistmaks et koht ürituse korraldamiseks ei sobi; ei taha enam tunde mudas istuda, sest järgmise kurvi taga valitseb teadmatus ja jalgsi nagu ka ei viitsi maaala läbi kammida.
aitähh
samas jään ootama maile ja U2Usid järgmise aasta võimalikest orienteerumispaikadest
[Muudetud: 29-5-2008 MUST KYTT]