WinterCamp 2009, 7-8 veebr.(Edukalt toimunud, ajatabel lisatud!)
WinterCamp 2009, 7-8 veebr.(Edukalt toimunud, ajatabel lisatud!)
-
sspeedest86
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada Fänn
-
sspeedest86
- Foorumi kasutaja
- Ronn
- Ladaklubi Juhatus
- Autod: 21043 - 2.0L
- Kontakt:
Piikidega lastakse peale, kuid sellisel juhul võistled klassis Lada Pro.Algselt postitas: speedest86
kas peale on lubatud ka piikidega või ainult tänavarehv, igaxjuhux küsin kuna ei leia seda, et oleks kindel rehvi liik kirjas...küsija suupihta ei lüüa![]()
Klassid on:
Lada66 - Lada mootoriga kuni 1,4l
Lada80 - Lada mootoriga kuni 1,7l
Lada Pro - Lada mõne muu mootoriga või piikidega
FWD - Esisillaveoline Lada
-
sspeedest86
- Foorumi kasutaja
suured tänud info eest...
eks see mul esimene võistlus ka nii talveks kohe ladaga rallima jääle:) aga kui ära ei proovi ei saagi teada kui lõbus või igav see on kuidas kellegile, aga niipalju kui on siiamaani jääl masinat piinatud siis täitsa lõbus olnud:) eks siis näis, kui reedel uus siduriketas peale saab siis vast olen kohal ka loodan vähemalt kui mitte sõitjana siis pealt peab ikka vaatama
eks see mul esimene võistlus ka nii talveks kohe ladaga rallima jääle:) aga kui ära ei proovi ei saagi teada kui lõbus või igav see on kuidas kellegile, aga niipalju kui on siiamaani jääl masinat piinatud siis täitsa lõbus olnud:) eks siis näis, kui reedel uus siduriketas peale saab siis vast olen kohal ka loodan vähemalt kui mitte sõitjana siis pealt peab ikka vaatama

-
sspeedest86
- Foorumi kasutaja
-
sspeedest86
- Foorumi kasutaja
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Ma ei tea kui lai see rada hetkel on, aga kui viimati seal käidud sai ( http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... 563&page=2 ), siis tundus kah et jube kitsas on sõidetav ala.Algselt postitas: -abt-
Sai täna seal rajal siis käidud ning tekkis küsimus, et kas rada jääbki nii kitsaks? Hirmus oli sõita nende külmund vallide vahel.
Mingid tattlapakad olid vihmaga peal käinud, lõputute väljasõitude tulemusena kõik lörtsi äärtest keskele mätserdanud, külmaga paras hullumaja ühesõnaga.
Nats harjutamist ja polnud lõpuks sel laiusel häda midagi.
Kui hullu panna, siis jah jääb terve järv lõpuks kitsaks

Usu, erxx, see ei ole esimene tehnikaga seotud üritus mida LK läbi viib.Algselt postitas: erxx
Ma ei saa aru milleks seda juhiluba rajale vaja on? Isegi liikluseeskiri ei nõua juhiluba jäärajal sõitmiseks.
Kogemused on näitanud, et u. 90%-l sellistel ettevõtmistel, mis seotud teistmoodi autosõitudega kui lihtsalt automatk või piknikule kulgemine, on ALATI juhtunud midagi kummalist.
ALATI leidub keegi, kes teeb midagi valesti (trügib, nügib, sõidab kellegile ette, ületab kindlas alas kindlat etteantud kiirusepiirangut, ei kuula korralikult juhiseid jne.).
ALATI on see millegipärast just see inimene, kes ennem siin luninud, et "kas saab ka lubadeta...".
Ei saa enam.
Väike erand eksisteerib sellegipoolest - vahel lubame endiselt neile, kes korduvalt näitanud, et tema ei muutu kõrvutuks ja tal ei lähe silmad ruutu pähe, kui rada ja kiiret sõitu näeb. LK noorliikmele olen ise oma masinat niimoodi kasutada andnud.
Korralda üks üritus ja saad teada, miks nii jäigad oleme.
[Muudetud: 4-2-2009 logman]