Vao kiirendusvõistlus 26.07.08. edukalt toimunud!
Vao kiirendusvõistlus 26.07.08. edukalt toimunud!
- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Vibutasin näppu...
...mõttega,et Pärnus tahan ühe ala võita.Aga Hr.Tuha,l vist samad plaanid?Peab vägisi mootorit remontima-ehitama hakkama.
-
ddemon555
- Foorumi kasutaja
- Autod: Golf 3, Z
- Kontakt:
Tulemusega suht rahul, kuigi lootsin oluliselt kiiremat aega... aga segavaks faktoriks oli vist täislastis auto (helitehnika ja 2 paari uiske jne muu nodi) ja kehva pinnas (ratas käis väga palju tühja kui vajutada).
Aga muidu üritusega väga rahul- sai esmakordselt auto võimeid ametlikult proovida. Varsti kui kõik hästi läeb, siis loodetavasti saan ühe sigulli käpa alla, mida hoida ja taastada- siis saab rahus ladaklubi üritustel ladaga käia
Kahju aint et Valdz'i kopikas kohale ei jõudnud- siis oleks pidanud hakkama ka autot tühjaks loopima ja kummi soojendama, et mõõtu võtta ja kiirem selgitada
Aga muidu üritusega väga rahul- sai esmakordselt auto võimeid ametlikult proovida. Varsti kui kõik hästi läeb, siis loodetavasti saan ühe sigulli käpa alla, mida hoida ja taastada- siis saab rahus ladaklubi üritustel ladaga käia

Kahju aint et Valdz'i kopikas kohale ei jõudnud- siis oleks pidanud hakkama ka autot tühjaks loopima ja kummi soojendama, et mõõtu võtta ja kiirem selgitada

-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
Jep, asfalt on selline nagu ta on... mitte just kõige paremas seisukorras, samuti palju tolmu ja sodi peal, sest tee pole ju kogu aeg kasutuses, kuid Valdz ei oleks saanud sellel rajal vähemalt täispikkust lõiku küll sõita, pidurdusmaad oli ju kõigest 215 m siis tuli hein ja selle järel 1,5 meetri pärast põõsad ja puud.... Juba eelmine aasta välja sõidetud aeg 15,83 Audi S4 oli selle raja kohta üpris piiripealne... juht ütles, et lõpp tuli ikka väga kähku kätte. Aga loodame kõige paremat, et ehk õnnestub enne järgmise aasta võistlust teedevalitsuselt puhastushari rentida ja tee puhtamaks teha + pluss mingi 50 meetrit pidurdusmaad juurde hankida.
-
ddemon555
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Huvitav, mina oma 16,04 sain sõidetud, siis pidurdusmaad oli maa ja ilm veel, et oleks nagu tublisti kiirema hooga ilusti seisma saanud 
Ja mis Valdzi puutub, kas tema auto sellistes tingimustes oleks oluliselt kiirem olnud
aga pidurdades Nissanil pidurdusteekond siiski lühem kui enamusel 
Aga nuh, oletamine jääb oletamisek, kuni pole katsetatud.

Ja mis Valdzi puutub, kas tema auto sellistes tingimustes oleks oluliselt kiirem olnud

Aga nuh, oletamine jääb oletamisek, kuni pole katsetatud.
-
ttuhajuhe
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Auto puudub
Ehh, ma kulgesin oma masinasega nii nagu ostsin, ainult eelnevalt keerutasin kodu juures teepeal karpat regullides ja väike nuki vahetus oli ka abiks.Kui ma oleks võtnud pagaasnikust kõik kola(tagavararatas, hunnik juppe koos poltide varuga, vidinad pudinad mis müügist kaasa anti, võiks juba sealolevatele suurevändaga meestele ära teha.Algselt postitas: demon555
Tulemusega suht rahul, kuigi lootsin oluliselt kiiremat aega... aga segavaks faktoriks oli vist täislastis auto (helitehnika ja 2 paari uiske jne muu nodi) ja kehva pinnas (ratas käis väga palju tühja kui vajutada).
[Muudetud: 28-7-2008 logman]
56506878
-
ddemon555
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Kui tehase paberite järgi peaks olema aeg ~14s, reaalsete katsete tulemusena ~14,5s originaalis. Minu masina puhul esiosa kereplekid asendatud plastiku/carboniga, mootor ideaalses korras väikse läbisõiduga. Siit tekkiski küsimus, kuidas sai aeg tulla minu auto puhul 16,04s sellel rajal, et mis olid need aeglustavad tegurid siis?
Sry OT pärast, edaspidi üritan püsida Ladaga seonduvas teemas
Sry OT pärast, edaspidi üritan püsida Ladaga seonduvas teemas

-
ddemon555
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Seega reageerimisaeg, tihend, teekate peaks olema põhilised tegurid, kus 1,5 s kaduma läks... tegelt kuigi hull ei ole, ega kogemusi siuksel alal ka vajaka.
Nüüd jääb üle vaid pilte oodata. Kui saan enda digika tagasi, siis mõni pilt sai jäädvustatud ja eks selle saab ülesse netti kuskile riputata lähiajal.
Nüüd jääb üle vaid pilte oodata. Kui saan enda digika tagasi, siis mõni pilt sai jäädvustatud ja eks selle saab ülesse netti kuskile riputata lähiajal.
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
Nii mina ei näe siin mingit OT, kõik puha teemasse ju. Jah, aeg läks tõesti tööle, kui roheline süttis, kuid nagu teate ei ole hõõginiidiga labmid just eriti kiired süttima- nii et enne kui silma jõuab reageerida valguse muutusele on aeg juba jooksma hakanud, ja kui nüüd arvestada ka reageerimist, siis 0,6 seki nagu niuhti läinud. ja kõik oleneb ka sellest, kus jalg oli, mõnede puhul tundus, et ilmselt mitte pedaalil, sest roheline oli nagu juba süttinud ja ma juba jõudsin mõelda, et kas midagi on valesti, et auto ei ole liikuma hakanud, kuigi mina mitte ei näinud süttimist vaid kuulsin relee plõksu. samas tundus demonil kas 1-2 või 2-3 kolmandale jõle pikk käiguvahetus.... Tegelikuses ennetatakse foori süttimist, kuid kuna süsteem(tegelikult ainult lüliti) hakkas streikima, siis oli hea jälgida, kuidas kõik ootasid ikkagi rohelist, mitte ei startinud rohelisse. Ja seoses ajavõtuga soovin mainida, et üritan seda uuendada, nii et kui kellelgi on häid ideid pakkuda andke teada. Praegu käivad mõtted IR kiire peale või siis survevoolikuga, samuti otsin kella, mis suudaks talletada kahte aega. Infot andke msn-ni või ps teel. Tänud, Mikk
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Poisid, võtke seda Miku abivajamise üleskutset tõsiselt!
Kel ikka elektroonikas teadmised olemas ja komponentidele parem ligipääs, siis ärge olge kitsid, sest sama ajavõtusüsteemi tahetakse kasutada ka summerkämbil ja igavesti niru on ju ühekaupa sõita.
Praegune starter ei võimalda üheaegselt registreerida kahe sõitja aega.
Kel ikka elektroonikas teadmised olemas ja komponentidele parem ligipääs, siis ärge olge kitsid, sest sama ajavõtusüsteemi tahetakse kasutada ka summerkämbil ja igavesti niru on ju ühekaupa sõita.
Praegune starter ei võimalda üheaegselt registreerida kahe sõitja aega.
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
Rada oli sama, mis eelmine aasta, kuid see aasta ei mõõtnud ma seda 5 korda üle, mida ma eelmine aasta tegin. Sõideti nende samade joonte järgi, mis eelmine aasta maha sai märgitud, kuid ei usu, et maapind nüüd nii tohutult mängima on andnud, et maa nüüd pikemaks oleks läinud... kuid asfaldi olukord võib küll aastaga muutuda ikka väga kehvaks.
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !