Vao kiirendusvõistlus 26.07.08. edukalt toimunud!

Vao kiirendusvõistlus 26.07.08. edukalt toimunud!

Juba toimunud üritused
Kasutaja avatar
SexSix
Foorumi kasutaja
Autod: 013

Vibutasin näppu...

Postitus Postitas SexSix »

...mõttega,et Pärnus tahan ühe ala võita.Aga Hr.Tuha,l vist samad plaanid?Peab vägisi mootorit remontima-ehitama hakkama.
d
demon555
Foorumi kasutaja
Autod: Golf 3, Z
Kontakt:

Postitus Postitas demon555 »

Tulemusega suht rahul, kuigi lootsin oluliselt kiiremat aega... aga segavaks faktoriks oli vist täislastis auto (helitehnika ja 2 paari uiske jne muu nodi) ja kehva pinnas (ratas käis väga palju tühja kui vajutada).

Aga muidu üritusega väga rahul- sai esmakordselt auto võimeid ametlikult proovida. Varsti kui kõik hästi läeb, siis loodetavasti saan ühe sigulli käpa alla, mida hoida ja taastada- siis saab rahus ladaklubi üritustel ladaga käia ;)

Kahju aint et Valdz'i kopikas kohale ei jõudnud- siis oleks pidanud hakkama ka autot tühjaks loopima ja kummi soojendama, et mõõtu võtta ja kiirem selgitada :cool:
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Jep, asfalt on selline nagu ta on... mitte just kõige paremas seisukorras, samuti palju tolmu ja sodi peal, sest tee pole ju kogu aeg kasutuses, kuid Valdz ei oleks saanud sellel rajal vähemalt täispikkust lõiku küll sõita, pidurdusmaad oli ju kõigest 215 m siis tuli hein ja selle järel 1,5 meetri pärast põõsad ja puud.... Juba eelmine aasta välja sõidetud aeg 15,83 Audi S4 oli selle raja kohta üpris piiripealne... juht ütles, et lõpp tuli ikka väga kähku kätte. Aga loodame kõige paremat, et ehk õnnestub enne järgmise aasta võistlust teedevalitsuselt puhastushari rentida ja tee puhtamaks teha + pluss mingi 50 meetrit pidurdusmaad juurde hankida.
d
demon555
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Huvitav, mina oma 16,04 sain sõidetud, siis pidurdusmaad oli maa ja ilm veel, et oleks nagu tublisti kiirema hooga ilusti seisma saanud :P

Ja mis Valdzi puutub, kas tema auto sellistes tingimustes oleks oluliselt kiirem olnud :puzzled aga pidurdades Nissanil pidurdusteekond siiski lühem kui enamusel ;)

Aga nuh, oletamine jääb oletamisek, kuni pole katsetatud.
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas tuhajuhe »

Algselt postitas: demon555
Tulemusega suht rahul, kuigi lootsin oluliselt kiiremat aega... aga segavaks faktoriks oli vist täislastis auto (helitehnika ja 2 paari uiske jne muu nodi) ja kehva pinnas (ratas käis väga palju tühja kui vajutada).
Ehh, ma kulgesin oma masinasega nii nagu ostsin, ainult eelnevalt keerutasin kodu juures teepeal karpat regullides ja väike nuki vahetus oli ka abiks.Kui ma oleks võtnud pagaasnikust kõik kola(tagavararatas, hunnik juppe koos poltide varuga, vidinad pudinad mis müügist kaasa anti, võiks juba sealolevatele suurevändaga meestele ära teha.

[Muudetud: 28-7-2008 logman]
56506878
d
demon555
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Kui tehase paberite järgi peaks olema aeg ~14s, reaalsete katsete tulemusena ~14,5s originaalis. Minu masina puhul esiosa kereplekid asendatud plastiku/carboniga, mootor ideaalses korras väikse läbisõiduga. Siit tekkiski küsimus, kuidas sai aeg tulla minu auto puhul 16,04s sellel rajal, et mis olid need aeglustavad tegurid siis?

Sry OT pärast, edaspidi üritan püsida Ladaga seonduvas teemas ;)
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Algselt postitas: demon555Siit tekkiski küsimus, kuidas sai aeg tulla minu auto puhul 16,04s sellel rajal, et mis olid need aeglustavad tegurid siis?
Rooli ja istme vaheline tihend?;)
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

.... pluss reageerimisaeg. Kell läks käima siis kui roheline tuli süttis.
d
demon555
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Seega reageerimisaeg, tihend, teekate peaks olema põhilised tegurid, kus 1,5 s kaduma läks... tegelt kuigi hull ei ole, ega kogemusi siuksel alal ka vajaka.

Nüüd jääb üle vaid pilte oodata. Kui saan enda digika tagasi, siis mõni pilt sai jäädvustatud ja eks selle saab ülesse netti kuskile riputata lähiajal.
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Nii mina ei näe siin mingit OT, kõik puha teemasse ju. Jah, aeg läks tõesti tööle, kui roheline süttis, kuid nagu teate ei ole hõõginiidiga labmid just eriti kiired süttima- nii et enne kui silma jõuab reageerida valguse muutusele on aeg juba jooksma hakanud, ja kui nüüd arvestada ka reageerimist, siis 0,6 seki nagu niuhti läinud. ja kõik oleneb ka sellest, kus jalg oli, mõnede puhul tundus, et ilmselt mitte pedaalil, sest roheline oli nagu juba süttinud ja ma juba jõudsin mõelda, et kas midagi on valesti, et auto ei ole liikuma hakanud, kuigi mina mitte ei näinud süttimist vaid kuulsin relee plõksu. samas tundus demonil kas 1-2 või 2-3 kolmandale jõle pikk käiguvahetus.... Tegelikuses ennetatakse foori süttimist, kuid kuna süsteem(tegelikult ainult lüliti) hakkas streikima, siis oli hea jälgida, kuidas kõik ootasid ikkagi rohelist, mitte ei startinud rohelisse. Ja seoses ajavõtuga soovin mainida, et üritan seda uuendada, nii et kui kellelgi on häid ideid pakkuda andke teada. Praegu käivad mõtted IR kiire peale või siis survevoolikuga, samuti otsin kella, mis suudaks talletada kahte aega. Infot andke msn-ni või ps teel. Tänud, Mikk
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Poisid, võtke seda Miku abivajamise üleskutset tõsiselt!
Kel ikka elektroonikas teadmised olemas ja komponentidele parem ligipääs, siis ärge olge kitsid, sest sama ajavõtusüsteemi tahetakse kasutada ka summerkämbil ja igavesti niru on ju ühekaupa sõita.
Praegune starter ei võimalda üheaegselt registreerida kahe sõitja aega.
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Starter on suht koht lihtne teha kahe aja peale, kaabel koosneb nagu nii kahest paarist, kuid millegagi pole aegu registreerida.... üks impulss jookseks lihtsalt tühja... Nii et kõikidest kella variantidest olen huvitatud...
m
marks
Foorumi kasutaja
Autod: Audi, BMW, Moškvitch

Postitus Postitas marks »

Sõitsite veerandmiili või? Esimeses postituses S4 ajad on küll puha ulme. Oskab keegi kommenteerida?
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Mis mõttes ulme? Vähe või palju selle masina kohta?
Täpsusta seda "ulmet" palun, marks.
m
marks
Foorumi kasutaja
Autod: Audi, BMW, Moškvitch

Postitus Postitas marks »

Palju ikka. Vabandan, et ei täpsustanud, ei tulnud pähegi teistpidi mõelda.:P
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Nojah, ega teisedki inimesed arvavad, et aeg oleks võinud kõvasti parem olla, eemalt vaadates tundus audi kuidagi väga pehme olevat... ja samas võrreldes Z-ga ei olegi kõige hullem aeg ju... kuigi jah, eelmise aasta ajale ei saa ligi lähedalegi... eks võib omanikult endalt kommentaare küsida...
z
zikz
Foorumi kasutaja
Autod: citroen,fiat,renault

Postitus Postitas zikz »

eelmise aasta rada oli mäkke üles ja teekate pold ka kõige parem(reageerimisaeg ja tihend) ja ajad ongi aeglased.
Kasutaja avatar
ROJEV
Autod: Ноль шесть, была(((

Postitus Postitas ROJEV »

Eelmisel aastal 1.3 mootoriga tehtud aeg oleks see aasta teise koha 1.5-1.7 klasiss ära võtnud.
Kahtlustan et see aasta veerand miili oli pikem:P
Kirjutan suvaliselt, kuulmise järgi!
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Rada oli sama, mis eelmine aasta, kuid see aasta ei mõõtnud ma seda 5 korda üle, mida ma eelmine aasta tegin. Sõideti nende samade joonte järgi, mis eelmine aasta maha sai märgitud, kuid ei usu, et maapind nüüd nii tohutult mängima on andnud, et maa nüüd pikemaks oleks läinud... kuid asfaldi olukord võib küll aastaga muutuda ikka väga kehvaks.
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja
Autod: ei ainsatki ladat enam !

Postitus Postitas moosmoosik »

ma saan aru et suured kiirendajad ei suuda isegi võidus ja kaotuses kokku leppida ? !
ajad on võetud,nüüd pole mõtet niisama vehkida siin et mul oleks tegelt parem aeg olnud jne !!!
Vasta