Kiirendusvõistlus Vaol 25.augustil 2007 kell 14:00. VIDEO!

Kiirendusvõistlus Vaol 25.augustil 2007 kell 14:00. VIDEO!

Juba toimunud üritused
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Nii väike tähelepanek veel. Kuna Eestis on päris mitu Vaod, siis täpsustaksin oma asukoha. Mina korraldan siis seda üritust Järvamaal Koeru vallas Vao külas.
Mäeküla ristist kuskil 17 km, Koerust 4 km Paide poole ja mööda kruusateid Põltsamaalt kuskil 60 km. Kaardilt väga lihtsasti ülesleitav koht. Kui vaja annan veel täpsema informatsiooni kuidas siia jõuda, kuigi see ei tohiks keeruline olla:)
Kasutaja avatar
atzkarik
Ladaklubi Liige
Autod: vaz 2101,2107

Postitus Postitas atzkarik »

kahju selles et olen kindel kohale tulija aga auto millega tahaksin sõita ei ole ülevaatust ja talle saada seda oleks küllaltgi võimatu aga sõita tahaks ikkka selle autoga! Kohale tuleks treilal ja kindlustuse teeks ka ära ja siis küssa et oleks võimalik muuta suts reegleid?

kuna autoga ongi plaaniga hakata kiirendust sõitma ja seal ei ole ülevaatus nõutud.
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Jah, seda ma arvasingi, juhend on hetkel lahtine, kuid algul oli mõte panna selline punkt, et kui tuled autoga millel ei ole ülevaatust, siis tuleb olla vähemalt tund enne võistlust kohal, et ma mõne kaasseltsimehega saaksin kindlaks teha, kas auto võib osa võtta. Arvan et nendele nõuetele ta sul ikka vastab.
Kuid samas tuli meelde, et tagasisõit on mööda üldkasutatvat teed ja sinna peale ma sind lasta ei saaks. Samas kui sa oled ainuke sellise masinaga võin lubada su starti järjekorras viimasena ja sõidad tagasi mööda kiirendusrada.
Kuid autol peavad olema, kindlalt pidurid, ta ei tohi laguneda ega lekkida ning juhil peab olema kiiver. ma arvan et annab erandi teha. lihtsalt ei taha, et igasugused põllurallikad kohale hakkavad voolama.
Ja sellise autoga võistled vabaklassis.
Siit ka küsimus, et kas Valdz plaanib ka vabaklassi auhidasid?
[Muudetud: 6-8-2007 mikk 17]

[Muudetud: 6-8-2007 mikk 17]
v
Valdz
Aasta Projekt
Autod: 1971 BA3-2101
Kontakt:

Postitus Postitas Valdz »

Algselt postitas: mikk 17

Siit ka küsimus, et kas Valdz plaanib ka vabaklassi auhidasid?

Hetkel klassidest:
Auhinnalised kohad:
Lada 1,2 - 1,3 liitrit
Lada 1,5-1,7 liitrit

Kui vabaklassi tuleb üle 5 võistleja, siis mõtleme ka vabaklassi auhindu, aga diplomid tulevad kindlasti.

Vabaklassi siiski ei hõlma välismaa autosid, nende üle arvestust ei pea.

Atzkariku võiks rajale lasta küll, kui kindlustus olemas siis võib kasvõi mööda avalikku teed masina köie otsas tagasi tõmmata. Sest puksiirida võib.

Loodan et äkki saab Momo ka tulla, ta BHRA tehnilises niikuinii, oskab aidata :)
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Ma arvan ise ka, et selliste meestega probleeme meil vast ei teki. ja ajaliselt ei ole see ju ka suur kadu kui üks auto mööda rada tagasi peaks tulema. Kõik oleneb ju sellest palju meid kokku tuleb.
Kuid kas kellaaeg on kõigile sobilik (14.00)?
t
tiit
Foorumi kasutaja
Autod: 21083 1995
Kontakt:

Postitus Postitas tiit »

Algselt postitas: logman
Kui ma ei eksi, siis Summercambil toimunud kiirendusvõistluse rõõmud (tee kinnipanek, märkide kasutamine) maksti kah Käina valla poolt kinni. Tiit oskab ehk paremini kommenteerida, ise ma selle poolega kursis pole.
Ei maksnud keegi midagi. Luba tee sulgemiseks või kiiruse piiramiseks ei maksa midagi. Tõenäoliselt käib jutt liiklusmärkide rendist siis? Need õnnestus mul lihtsalt niisama saada
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Tekkis väike probleem, reeglite koostamisel, et mida teha kui võistleja teeb valestardi, kas anda talle üks uus start või mingid trahvid ajale juurde.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Uue stardi andmist ei poolda. Niigi pääseb rajale vaid ühekaupa ja selline leebus sunniks teisi asjatult kaua ootama.
Sekundite liitmine oleks kah kuidagi imelik. Kaoks asjal igasugune mõte.
Pigem ei arvestaks üldse valestardi teinud juhi "varastatud" sõitu. See distsiplineeriks olema tähelepanelik ja peaks välistama igasugused ebaausad võtted parema aja saamiseks.
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Jah, kuid siis ei lähe tal üldse tulemus ju arvesse, sest plaanisin teha kahe sõidu aegade liitmise tulemusel võitja selgitamise.
ja ma ei mõelnud päris sekundit selle all, võib ju teha pool sekundit või veelgi vähem ja samas pool sekundit juurde ei ole eriti metsik ja samas kui juht just kõvasti ei varasta, saab ta ju ka poole sekundiga kahju.
kuid samas võib ka kahest katsest parema aja järgi võitja otsustada.
Nii et kumb variant siis?
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

No võidumees on ikka parima sõidu järgi siiani selgunud.
Aegade liitmine ellimineeriks mõnes olukorras parima aja näitaja ju sootuks. Ma saan aru, et siis võidab see, kes teinud sõitude liitmisel saadud summana väiksema numbri. Ehk siis sõidan ühe sõidu minutiga ja teise kahe minutiga, kokku kolm minutit, aga kaotan samas teisele, kes sõitis mõlemad sõidud minut kahekümnega, kuigi minu minutilist sõitu ei suutnud keegi lüüa...
Pole mõtet asja nii keeruliseks ajada, siianigi võitnud ikka see, kes näitab kiiremat aega oma kiireimal sõidul. See minu arvamus, kui on vastuväiteid, palun...
c
CPX
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas CPX »

Tehke nii nagu rahvaspordis - kolm katset ja kaks parimat arvesse. Valestart lisab 10 sekundit ajale otsa.
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

No nii on kellelgi veel ettepanekuid?
Ilmselt läheb siis ikka vana tuttav variant, parim aeg võidab.
Eks siis järgmine kord teeb teistmoodi, loodan vähemalt et viimaseks korraks see siin ei jää.
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Nii, selgusetu on ikka palju on tulijaid. Kas pean hakkam heinamaad niitma või ei pea. See niitmine ei ole kus juures nii lihtne, sest kiirel viljavõtu ajal ei ole kedagi võtta.
Nii osavõtumaks siis liikmetele 40 krooni ja mitteliikmetele 50 krooni.
Reeglid siis:
http://www.zone.ee/mikktalv/reeglid/
aa ja esialgu siis proovikatseid kaks ja võistluskatseid kaks ning parim aeg võidab, eks kohapeal näeb palju kohale tuleb.
registreerida võib teemas pannes kirja oma nime ja raha siis juba eespool mainitud kõgile tuttavele kontole. Saab ka kohapeal maksta.

[Muudetud: 14-8-2007 mikk 17]

[Muudetud: 22-8-2007 mikk 17]
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Üks küsimus, mis otseselt ei puuduta võistlust.
Kas keegi Rapla kandist ka tuleb, kui tuleb andku u2u teada.
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

Muutsin ka teema algust, kuid seal kõik see sama jutt mis teemas juba läbi käidud. Tulge kohale. Tee ei kahetse.:lol
m
Mikk
Ladaklubi Liige

Postitus Postitas Mikk »

On siis tulijaid ikka ka, sai nagu "pool küla" jalule aetud, tehti siin sõbramehe poolest tööd nagu siin külas ikka käib, aga kui rahvast kohale ei tule on ka nagu mage. Hetkel siis tulevad
1. Logman
2. Valdz
3. Priidic
4. atzkarik
5.Ruudi
6. Reiner
7. zikz ja krysto
8. rojev
9. Dasf 50/50

hakkab juba ilmet võtma, oleks kõik ainult laadadega, aga jah unistada on ilus.

[Muudetud: 23-8-2007 mikk 17]

[Muudetud: 24-8-2007 mikk 17]
Kasutaja avatar
atzkarik
Ladaklubi Liige
Autod: vaz 2101,2107

Postitus Postitas atzkarik »

olen kindel tulija aga jääb siis vist 05 tulek ää kuna ei ole millegagi kohale transportida:sein aga samaariga kindlalt platsis
:bouncing
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Minul tuli kahjuks üks muu üritus vahele. Tahaks väga seal olla, aga paraku jääb seekord ära
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
r
ruudi
Foorumi kasutaja
Autod: Lada05

ladaklubi kiirendus

Postitus Postitas ruudi »

Olen tulija !
v
Valdz
Aasta Projekt
Autod: 1971 BA3-2101
Kontakt:

Postitus Postitas Valdz »

Proovige ikka kohale tulla, millal tuleb veel võimalus suht täpselt veerandmiili aega teada saada. Parimad saavad ka medalid ja diplomid.

Mina igatahes kohal, küll mitte ladaga, aga sõita tahan igaljuhul.

Kõiki kohale oodates,
valdz
Vasta