Summercamp 2008 arutelu (kus teha ja miks)
Summercamp 2008 arutelu (kus teha ja miks)
Ei tea kas on mõtet tulla see aasta.Eelmisel aastal oli nii ,et polnud kellegagi suhelda.Jonxiga sain vahepeal suhelda aga ka vähe.(ta isegi mäletas mind üleeelmisest kämbist).Tartsu auto kohta öeldi mulle ilusti ,et igasugusele ta kapotti ei ava:).ei jäänudki muud üle kui mujale ära sõita.Eks ma kunagi üritasin ka ladaklubi liikmeks hakata aga kahjuks nüüd olen selle mõtte mahamatnud.
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Njahh, ega keegi putru suhu toppima ei tule. Kui sobib, sulad ise vaikselt sisse, kui ei sobi, no siis ei sobi. Inimesed on erinevad.
Tegelikult on ikka nii, et tasub aktiivselt osa võtta ka vaheüritustest, sest kui kord aastas käia summer- või wintercambil nägu näitamas, siis ega ikka naljalt kellelegi meelde ei jää küll.
Seda enam, et kämpidele voorib kokku palju rahvast ja kui on palju rahvast ning autosid, siis tahes tahtmata on kõigil pea aganaid täis ning püütakse rohkem tegeleda sellega, et ise kaotsi ei läheks.
Võtan enda järgi ja ütlen, et ei jõua mitte kuidagi kõigiga suhelda, halvemal juhul jääb teregi kõigile ütlemata - pole alati seda võimalust ja kui saangi õhtul tagumiku kuskile toetatud ning õllepudeli lahti nööbitud, olen suhtlemiseks päevast juba piisavalt väsinud.
Tegelikult on ikka nii, et tasub aktiivselt osa võtta ka vaheüritustest, sest kui kord aastas käia summer- või wintercambil nägu näitamas, siis ega ikka naljalt kellelegi meelde ei jää küll.
Seda enam, et kämpidele voorib kokku palju rahvast ja kui on palju rahvast ning autosid, siis tahes tahtmata on kõigil pea aganaid täis ning püütakse rohkem tegeleda sellega, et ise kaotsi ei läheks.
Võtan enda järgi ja ütlen, et ei jõua mitte kuidagi kõigiga suhelda, halvemal juhul jääb teregi kõigile ütlemata - pole alati seda võimalust ja kui saangi õhtul tagumiku kuskile toetatud ning õllepudeli lahti nööbitud, olen suhtlemiseks päevast juba piisavalt väsinud.
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
et käiakse ühel üritusel kohal ja siis on probleem et miks ei olnud juba tähelepanu keskpunktis ???
usu mind mulle ka kapotti ei avata kui ma küsin aga ometi on olnud võimalusi sinna alla vaadata.
Logmanit ei soovita kuulata ta ainult teoreetiliselt teab neid asju
Esimene kord ei olegi kunagi lihtne aga selles on tal õigus et kohal peab käima rohkem kui 1 camp et üksteisega paremini tuttavaks saada ja et nägupidi meelde jääda !
iga algus on raske...
usu mind mulle ka kapotti ei avata kui ma küsin aga ometi on olnud võimalusi sinna alla vaadata.
Logmanit ei soovita kuulata ta ainult teoreetiliselt teab neid asju

Esimene kord ei olegi kunagi lihtne aga selles on tal õigus et kohal peab käima rohkem kui 1 camp et üksteisega paremini tuttavaks saada ja et nägupidi meelde jääda !
iga algus on raske...
-
vvisible
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101 '72
Lihtsam variant oleks teha särgid, kus kõikidel on ka kasutajanimed peal. On seda proovitud ka teistes klubides ja toimib ning mingit ülemõistuse kallist hinda selliste erinevate särkide tegemise eest ei küsita. Kuid nagu aru saan, siis Ladaklubil natukene omanäolisem poliitika särkide osas ja seega kaob see variant ära.Algselt postitas: Indy
Ega kõigiga jõuagi tuttavaks saada kui nimesilte rinnas pole.
Peaks ikka foorumikasutajanimed kõigile rinda sättima siis tekib mingigi ülevaade sellest, kes on kes.
Äkki kellelgi oleks nimesiltide tegemine võimalik?
[Muudetud: 26-7-2008 Indy]
[Muudetud: 27-7-2008 visible]
-
vvisible
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101 '72
Kui nüüd jutt käis minu postituse kohta, siis mina vähemalt seda nüüd küll mingi vihjena ei plaaninud või ei lootnud, et tänu sellele postitusele midagi suuresti muutuks, vaid lihtsalt konstateerisin fakti, et siin klubis on asi nii.Algselt postitas: logman
Oleks, peaks, teeks....
Jah, meil on mõnes asjas raudne poliitika ja raudseks jääb niikaua, kui seestpoolt asja ei muudeta.
Väljastpoolt vihjete tegemine asja ei muuda.
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Visible, sa pole ainus, seega ära võta isiklikult.
Siin ennegi ka-ess lõpuliidete kasutajaid eksisteerinud.
Aeg on muuta asjad teglikuks mitte rääkida tingivas kõneviisis ja muutuseid tehakse ainult klubi liikmete otsustavas seltskonnas - see oli minu postituse mõte.
Muide, nimesildid olid meil kasutusel, aga seoses klubisärkide tulekuga muutus see traditsioon väheoluliseks, sest klubi liikmed tunnevad üksteist hästi ja võõrad said nüüd nime lugeda särgivarrukalt.
A kui kellelgi on võimalust, siis Saugale siltide kaasavõtmist ja laialijagamist pole keegi ära keelanud.
Iseasi on muidugi peale üritust nende raamide omanikule tagastamisega.
Ehh, ja millegipärast itkuvad kõige rohkem need, kes üritustel kõige vähem kohal käinud. Kas ei pane mõtlema?
Milleks neid "foorumisärke" siis tarvis?
[Muudetud: 27-7-2008 logman]
Siin ennegi ka-ess lõpuliidete kasutajaid eksisteerinud.
Aeg on muuta asjad teglikuks mitte rääkida tingivas kõneviisis ja muutuseid tehakse ainult klubi liikmete otsustavas seltskonnas - see oli minu postituse mõte.
Muide, nimesildid olid meil kasutusel, aga seoses klubisärkide tulekuga muutus see traditsioon väheoluliseks, sest klubi liikmed tunnevad üksteist hästi ja võõrad said nüüd nime lugeda särgivarrukalt.
A kui kellelgi on võimalust, siis Saugale siltide kaasavõtmist ja laialijagamist pole keegi ära keelanud.
Iseasi on muidugi peale üritust nende raamide omanikule tagastamisega.
Ehh, ja millegipärast itkuvad kõige rohkem need, kes üritustel kõige vähem kohal käinud. Kas ei pane mõtlema?
Milleks neid "foorumisärke" siis tarvis?

[Muudetud: 27-7-2008 logman]
- zajetz
- Ladaklubi Liige
- Autod: 4x 2101x ; 626 ; Auris hybrid
Ka mina seisin oma esimsesl ladaklubi üritusel (2003a rongkäik) oma auto kõrval ja ei olnud kellegagi rääkida, aga ei tohi jonni jätta. Kui käisin veel mõnel üritusel ja nüüd on neid vähe keda ma ei tea. Ja alati ei ole cambil aega et uutega rääkida, sest on vaja kas oma autot teha või siis korraldamisel abiks olla.
Nii et uued inimesed, kes pole varem käinud, näidake ikka ise aktiivsust ülesse ja küll te meelde jääte.
Uusi võetakse ikka omaks,viimasl aastal ka paar uut liitujat ju.
Tervitades zaika
Nii et uued inimesed, kes pole varem käinud, näidake ikka ise aktiivsust ülesse ja küll te meelde jääte.
Uusi võetakse ikka omaks,viimasl aastal ka paar uut liitujat ju.
Tervitades zaika
Eks iga algus on omamoodi raske. Minu jaoks oli esimene üritus väike piljardiõhtu. Vähe nägusid oli küll kohal, aga kõigiga sai tuttavaks saadud ning juba järgmisel suuremal üritusel olid tuttavad näod ees ja läbi nende tulid jälle uued näod ja nii see asi läheb..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Ma olen ise ka ladaklubis üsna uus nägu, vaid kahel üritusel käinud, kuid ei saaks öelda, et inimesed ei võta uusi nägusid nö. kampa. Eks ikka muljetatakse jne, tuleb ise natuke julgem olla ja ise juttu teha inimestega. Minu arust on ladaklubi üritustel alati super seltskond, seega pigem on asi sinus, kui sind seltskonda ei võeta.
https://www.rsparts.ee - Võidusõidu ja performance osad
-
rrevolutsionäär
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Mis ilm on 16 august? Ja kas täisslikk on lubatud? Kuidas tulevad võistlusklassid?
https://www.rsparts.ee - Võidusõidu ja performance osad