Summercamp 2007 Hiiumaal 21-22 juuli
Summercamp 2007 Hiiumaal 21-22 juuli
- Jonx
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101
- Kontakt:
Ka kodus lõpuks. Loodan, et üritus läks korda ja rahvas jäi rahule. Ise jäin küll rahule. Rahvas oli lahe, ilm oli super ja suutsime ajakavast enamvähem kinnipidada. Ringrajal oleks võinud ka kolmanda vooru teha. Aga pole hullu. Oma kipsis jalaga poleks ise seda kaasa teinud.
Vabandan ka omapoolse natukese tagasihoidlikku korralduse poole pealt. Jalg ei lubanud paljusid asju teha. Seepärast ka kummardus Tiidu ja Ladaklubi juhatuse ees, kes suutsid asjad ikka nii toimima panna nagu pidi.
Ööbimiskoht oli ka super. Kõik oli olemas mida vaja.
Igajuhul lahe üritus, olen rahul ja nüüd saab lõpux natuke kergemalt hingata. Selleks korraks kõik
Vabandan ka omapoolse natukese tagasihoidlikku korralduse poole pealt. Jalg ei lubanud paljusid asju teha. Seepärast ka kummardus Tiidu ja Ladaklubi juhatuse ees, kes suutsid asjad ikka nii toimima panna nagu pidi.
Ööbimiskoht oli ka super. Kõik oli olemas mida vaja.
Igajuhul lahe üritus, olen rahul ja nüüd saab lõpux natuke kergemalt hingata. Selleks korraks kõik

Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
Mina juba 1,5h kodus olnud. 14.30 praamile oli mul bronn, aga elavjärjekord oli päris pikk. Terve praam oli rootslasi ja lätlasi täis. SC kohta ütleks nii palju, et SUPER. Suured tänud ja kummardused korraldajatele ning LK juhatusele. Jäin üritusega väga rahule.
Muidugi ka kogu seltskond oli äärmiselt meeldiv.
Ega rohkem ei oskagi öelda rohkem
Tänase õhtu jooksul üritan mõned pildid ka kuskile üles riputada.
Reiner.
EDIT!
Nüüd siis pildid ka üleval, kahes variandis. Saate kokkupakitud õige resoga pildid alla laadida (~70 Mb). Või vaatate galeriist;)
GALERII
ALLA LAADIMISEKS
[Muudetud: 22-7-2007 reiner]
Muidugi ka kogu seltskond oli äärmiselt meeldiv.
Ega rohkem ei oskagi öelda rohkem

Tänase õhtu jooksul üritan mõned pildid ka kuskile üles riputada.
Reiner.
EDIT!
Nüüd siis pildid ka üleval, kahes variandis. Saate kokkupakitud õige resoga pildid alla laadida (~70 Mb). Või vaatate galeriist;)
GALERII
ALLA LAADIMISEKS
[Muudetud: 22-7-2007 reiner]
Lower your standards and you'll never be disappointed!
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Täitsa meeldiv üritus oli, sai oma autot natuke testida:D Korraldus oli kah muidugi väga hästi läbi viidud jällegi.
Tagasi sain kah ilusti, kusagil tund oli passimist elavas järjekorras ja siis sain 12.30-sele praamile napilt.
Niiet jään aga järgmist üritust ootama;)
Sõber klõpsis pilte kah natuke:
http://nagi.ee/photos/siim789/sets/26246/
Tagasi sain kah ilusti, kusagil tund oli passimist elavas järjekorras ja siis sain 12.30-sele praamile napilt.
Niiet jään aga järgmist üritust ootama;)
Sõber klõpsis pilte kah natuke:
http://nagi.ee/photos/siim789/sets/26246/
- robi
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2107 1992
- Kontakt:
Meiepoolsed kiidusõnad ladaklubi rahvale, tasemel olid nii korraldajad kui osavõtjad. Mina isiklikult tooksin välja tiidu, logman'i jonx'i ja laekuri teened, kindlasti oli äramärkimist väärivaid tegutsejaid veelgi, lihtsalt need inimesed jäid minule silma kui tõelised tegutsejad. Laekuri väsitasime nii ära, et ta lubas...lubas hakata krõbedalt ütlema aga ikkagi ei hakanud, arvutas aegu nii päikese loojumiseni.
Võistlustel osalejatest mainin heameelega ära Marge üldvõidu kiirenduses. Lisaks pakkusid Nivaga uskumatult head vaatemängu põletaja ja günther, kahjuks ei õnnestunud ajavõtt ei kardirajal ega kiirendusel (just nende parimatel sõitudel).
Dasf suutis kardirajal näidata milleks on auto võimeline tõeliste slick rehvidega.
Tempokas ja huvitav üritus oli.
Võistlustel osalejatest mainin heameelega ära Marge üldvõidu kiirenduses. Lisaks pakkusid Nivaga uskumatult head vaatemängu põletaja ja günther, kahjuks ei õnnestunud ajavõtt ei kardirajal ega kiirendusel (just nende parimatel sõitudel).
Dasf suutis kardirajal näidata milleks on auto võimeline tõeliste slick rehvidega.
Tempokas ja huvitav üritus oli.
- Landy
- Foorumi kasutaja
- Autod: Oli kunagi Niva 2121
- Kontakt:
Ohoo, vana arm ei roosteta.
Kelle see kaunitar kuulub?
http://reiner.pri.ee/Lada/LK_SC_2007/su ... %20021.jpg
Mis toimub?
http://reiner.pri.ee/Lada/LK_SC_2007/su ... %20036.jpg
[Muudetud: 22-7-2007 Landy]
Kelle see kaunitar kuulub?

http://reiner.pri.ee/Lada/LK_SC_2007/su ... %20021.jpg
Mis toimub?
http://reiner.pri.ee/Lada/LK_SC_2007/su ... %20036.jpg
[Muudetud: 22-7-2007 Landy]
Uuri ka Land Roveri klubi tegemisi!
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/
Me Suskaga jäime oma 18:30 bronnist maha (rääkisime sel ajal GTA ja aa-ga juttu), hetkel loodame saada viimasele praamile:lol. 18:25 avastasime, et peaks pileteid ostma minema:rolleyes. Aga üritus oli super ning tänud korraldajatele ja ka rahvale. kes kohale tuli, kui aega saan, lükkan pildid ka ülesse.
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Jõudsin kh just koju 
Praamile sai mindud ilma bronnita. Ja sai siis seal vahitud 7h
Aga natuke seltskonda oli. Ja siis läx aeg lõbusamalt.
Ise olen üritusega rahul ja kõik tundus hästi läbimõeldud olevat ;)T
Tänud korraldajatele.
Ise küll ei võtnud osa ei kardirajast ega kiirendusest. Aga ex aeg näitab edasi. Teised korrad ehk ikka proovib.
Niva üllatas mind küll. Jube hästi ikka liikus. Kohe kargas kohalt minema.
Aga jh, kui mõnel läheb kumme paar päevas.. siis sellel läheb vist diffreid paar tk päevas

Praamile sai mindud ilma bronnita. Ja sai siis seal vahitud 7h

Aga natuke seltskonda oli. Ja siis läx aeg lõbusamalt.
Ise olen üritusega rahul ja kõik tundus hästi läbimõeldud olevat ;)T
Tänud korraldajatele.
Ise küll ei võtnud osa ei kardirajast ega kiirendusest. Aga ex aeg näitab edasi. Teised korrad ehk ikka proovib.
Niva üllatas mind küll. Jube hästi ikka liikus. Kohe kargas kohalt minema.

Aga jh, kui mõnel läheb kumme paar päevas.. siis sellel läheb vist diffreid paar tk päevas

-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
Meie jõudsime koju 20:30 umbes.. reis möödus ilma tõrgeteta - esimest korda minu campil käimise ajaloos.. seekord põhimõtteliselt kulgemist takistavad tegureid polnud.
Võistlused, korraldus ning seltskond olid väga head, tungakerimist tuleb küll kõvasti harjutada veel...
Kokkuvõttes Doris kardirajal kolmas ning mina kiirendusel kolmas - medalitest pilti teha ei jõudnud.
Põletaja peab järgmine kord kastitäie diffreid kaasa võtma - kulub nagu leiba - niva sai isegi liiga hea Teil
tehnilisi viperusi esines kõikvõimalikke, alates keti ootamatust lõdvenemisest kuni tagapiduritoru purunemiseni, rattarummu vahetusest kuni diffri vahetuseni - Tiit sai isegi ühe mutri käsitööna teha - pilte peaks olema igast valdkonnast laialdaselt..
eile vaatasin videomaterjali ka üle - mõned ilusad hetked on ka ikka peale jäänud - üldiselt ootaks klubilistelt aktiivsemat videojäädvustamist eriti just miniDV või siis DV formaadis.. ühe kaameraga kipub olema alati seal kus midagi ei juhtu
..
Laupäevaõhtusest karaokemaratonist katsun ühe popurii kokku miksida kas siis video taustaks või eraldi loometööna...
Eriti tuleks esile tõsta kodanike Ron'i, Priidicu, Indy ja Logmani vokaalseid võimeid
Tänud klubi Juhatusele ning Tiidule, Jonxile toreda nädalavahetuse eest!
[Muudetud: 23-7-2007 olaaf]
Võistlused, korraldus ning seltskond olid väga head, tungakerimist tuleb küll kõvasti harjutada veel...
Kokkuvõttes Doris kardirajal kolmas ning mina kiirendusel kolmas - medalitest pilti teha ei jõudnud.
Põletaja peab järgmine kord kastitäie diffreid kaasa võtma - kulub nagu leiba - niva sai isegi liiga hea Teil

tehnilisi viperusi esines kõikvõimalikke, alates keti ootamatust lõdvenemisest kuni tagapiduritoru purunemiseni, rattarummu vahetusest kuni diffri vahetuseni - Tiit sai isegi ühe mutri käsitööna teha - pilte peaks olema igast valdkonnast laialdaselt..
eile vaatasin videomaterjali ka üle - mõned ilusad hetked on ka ikka peale jäänud - üldiselt ootaks klubilistelt aktiivsemat videojäädvustamist eriti just miniDV või siis DV formaadis.. ühe kaameraga kipub olema alati seal kus midagi ei juhtu

Laupäevaõhtusest karaokemaratonist katsun ühe popurii kokku miksida kas siis video taustaks või eraldi loometööna...
Eriti tuleks esile tõsta kodanike Ron'i, Priidicu, Indy ja Logmani vokaalseid võimeid

Tänud klubi Juhatusele ning Tiidule, Jonxile toreda nädalavahetuse eest!
[Muudetud: 23-7-2007 olaaf]
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
- arvi100
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85
Suured tänud Tiidule,Jonx“ile ja Ladaklubi juhatusele
SuperSummerCamp`i korralduse ja teostuse eest !
Minu start Jõgevalt algas natuke halva tujuga,kuna eelmisel
õhtul tööjuures suudeti minu ?iguli`t natuke mõlkida,
esimesel kaitseraual tugev lohk ja kergelt loppis parem
esimene poritiib.Avastasin mõlgid alles varahommikul.
Haapsallu sõitmisel pidin pidevalt vaatama kella,kas ma ikka
jõuan praamile,jõudsin!
Edasi läks kõik suurepäraselt.Kardirajal sõit oli minu jaoks
uus ja huvitav kogemus.Sõitsin võistlussõitu kahjuks ühe
sõidu,sest ilmnes probleem,üle 4000 rpm kippus mootor
üle kuumenema,õnneks lõppes kõik hästi.
Kiirendusvõistlusel oli "tuuritamist" vähem ja vee temp.püsis
normis.
Kärdlas näitasime rahvale Ladaklubi ilusaid autosi rongkäigu
näol(kellel oli lehmahäälega signaal
ja miks seda Kärdla
paraadsõidu aeg ei kasutatud ?).
Telkimis plats oli 5+ ja tegevust oli igat masti.
Ja kui kätte jõudis karaoke aeg,siis oleks tahtnud Biitli poiste
nägusi näha kuidas nende Let it be`d lauldi
Hommikul katsetasime bensiini põlevustaset,95 versus 98,
tahmasid mõlemad,98 siiski natuke vähem.Toimusid ka
väikesed workshopid erinevate autode juures,üks teemadest
oli peaaegu olematu kompressioon 4`s silindris,õnneks mitte
minu autol.
Aeg niikaugel et tuleb asuda tagasiteele,kui te vaid oleksite näinud neid nägusi praami järjekorras(vähemalt 1 km pikk) kui Ladaklubi uhke kolonn järjekorra etteotsa sõitis.Järje-
korras oli teemaks tühi kõht ja näljane Moosic.
Selleks korraks head aega Hiiumaa,oli väga tore nädala-
vahetus!
Väikeste vahepeatustega jõudsin koju 23.50 ja läbitud sai
705 kilomeetrit.Fotomeenutusi saab näha siin:
http://www.yep.ee/arvi100/1y01758/index.php
[Muudetud: 23-7-2007 arvi100]
SuperSummerCamp`i korralduse ja teostuse eest !
Minu start Jõgevalt algas natuke halva tujuga,kuna eelmisel
õhtul tööjuures suudeti minu ?iguli`t natuke mõlkida,
esimesel kaitseraual tugev lohk ja kergelt loppis parem
esimene poritiib.Avastasin mõlgid alles varahommikul.
Haapsallu sõitmisel pidin pidevalt vaatama kella,kas ma ikka
jõuan praamile,jõudsin!
Edasi läks kõik suurepäraselt.Kardirajal sõit oli minu jaoks
uus ja huvitav kogemus.Sõitsin võistlussõitu kahjuks ühe
sõidu,sest ilmnes probleem,üle 4000 rpm kippus mootor
üle kuumenema,õnneks lõppes kõik hästi.
Kiirendusvõistlusel oli "tuuritamist" vähem ja vee temp.püsis
normis.
Kärdlas näitasime rahvale Ladaklubi ilusaid autosi rongkäigu
näol(kellel oli lehmahäälega signaal

paraadsõidu aeg ei kasutatud ?).
Telkimis plats oli 5+ ja tegevust oli igat masti.
Ja kui kätte jõudis karaoke aeg,siis oleks tahtnud Biitli poiste
nägusi näha kuidas nende Let it be`d lauldi

Hommikul katsetasime bensiini põlevustaset,95 versus 98,
tahmasid mõlemad,98 siiski natuke vähem.Toimusid ka
väikesed workshopid erinevate autode juures,üks teemadest
oli peaaegu olematu kompressioon 4`s silindris,õnneks mitte
minu autol.
Aeg niikaugel et tuleb asuda tagasiteele,kui te vaid oleksite näinud neid nägusi praami järjekorras(vähemalt 1 km pikk) kui Ladaklubi uhke kolonn järjekorra etteotsa sõitis.Järje-
korras oli teemaks tühi kõht ja näljane Moosic.
Selleks korraks head aega Hiiumaa,oli väga tore nädala-
vahetus!
Väikeste vahepeatustega jõudsin koju 23.50 ja läbitud sai
705 kilomeetrit.Fotomeenutusi saab näha siin:
http://www.yep.ee/arvi100/1y01758/index.php
[Muudetud: 23-7-2007 arvi100]
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
Ei teagi kohe mida öelda, kõik oli suurepärane. Suured tänud vägeva sünnipäevapeo eest kõigile reedestele kohalviibijatele, eriliselt tuleb mainida seltsimees tiitu kes heast südamest võttis kätte ja treis valmis puuduoleva mutri. Sellist abivalmidust tihti ei kohta. Loodame et näeme järgmisel aastal jälle:)
Väga hea mulje jäi üritusest. Siinkohal vabandan ka kõigi pealtvaatajate ees, kes tolmu, liiva ja mullaga kokku said minu vigursõidul kardirajal. Kuid tänama peab korraldajaid suurepärase ürituse tegemisel.
Ehk saaks millalgi kiirenduse ja rajasõitude ajatabeli ka?
Paraku ei saanud kiirendusesjärgsest äfterpaartist eriti osa võtta suure väsimuse tõttu. Lõpuks vajusin lühikeseks ajaks isegi kohale aga kuna praamile bronni polnud siis sai hommikul kella 4st mindud järjekorda seisma. Sai tänu sellele isegi päris kähku hommikuse praamiga üle.
Tänu sellele ei saanud ka vestelda tegelasega, kes oma Ladale oli inglisilmad külge pookinud, kui keegi tänuväärne kodanik saaks mind selle inimesega kokku viia või ta ehk ise võtaks ühendust siis vestleks veidike inglisilmade tegemise teemal.
Ehk saaks millalgi kiirenduse ja rajasõitude ajatabeli ka?
Paraku ei saanud kiirendusesjärgsest äfterpaartist eriti osa võtta suure väsimuse tõttu. Lõpuks vajusin lühikeseks ajaks isegi kohale aga kuna praamile bronni polnud siis sai hommikul kella 4st mindud järjekorda seisma. Sai tänu sellele isegi päris kähku hommikuse praamiga üle.

Tänu sellele ei saanud ka vestelda tegelasega, kes oma Ladale oli inglisilmad külge pookinud, kui keegi tänuväärne kodanik saaks mind selle inimesega kokku viia või ta ehk ise võtaks ühendust siis vestleks veidike inglisilmade tegemise teemal.

-
ttiit
- Foorumi kasutaja
- Autod: 21083 1995
- Kontakt:
No aga milles küsimus http://www.ladaklubi.ee/foorum/member.p ... mber=ROJEVAlgselt postitas: kriko
Tänu sellele ei saanud ka vestelda tegelasega, kes oma Ladale oli inglisilmad külge pookinud, kui keegi tänuväärne kodanik saaks mind selle inimesega kokku viia või ta ehk ise võtaks ühendust siis vestleks veidike inglisilmade tegemise teemal.![]()
-
pPriidic
- Ladaklubi Liige
- Autod: Samara 2108 Baltic
oo jee, vot see oli alles Camp!
erilised tänud Jonx-ile, Tiidule, korraldajatele, seltskonnale, väga kõva oli.
saabusin alles täna saarelt, aga kuna üritus ametlikult eile lõppes sai läbi ka ilmselt diil ilmajaamaga hea ilma suhtes. täna ommikul kassaris ärgates oli päike läinud ja alles vaid metsik tuul ja pilved, vihma õnneks mitte. seega läks lörri tänane päev päiksekäes veeta. otsustasime praamiga siis mandrile liikuda. 1,5h ootamist ja kõpsti 12.30 üle.
Arvi, minu masinal see "lehmahääl", ja sai seda ka rongkäiguaeg lastud.
järgmine kord siis viskame rooli ja kardaani:)
tänud veelkord,
Priidic & Kerli
erilised tänud Jonx-ile, Tiidule, korraldajatele, seltskonnale, väga kõva oli.
saabusin alles täna saarelt, aga kuna üritus ametlikult eile lõppes sai läbi ka ilmselt diil ilmajaamaga hea ilma suhtes. täna ommikul kassaris ärgates oli päike läinud ja alles vaid metsik tuul ja pilved, vihma õnneks mitte. seega läks lörri tänane päev päiksekäes veeta. otsustasime praamiga siis mandrile liikuda. 1,5h ootamist ja kõpsti 12.30 üle.
Arvi, minu masinal see "lehmahääl", ja sai seda ka rongkäiguaeg lastud.
järgmine kord siis viskame rooli ja kardaani:)
tänud veelkord,
Priidic & Kerli
9x mõtle, 1x postita!!!