Summercamp 2008 arutelu (kus teha ja miks)
Summercamp 2008 arutelu (kus teha ja miks)
-
aando
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif
Ja seekord tuleks kindlasti ka autode tehnilisele seisukorrale suuremat tähelepanu pöörata, kiirused ju suuremad kui meil tavaliselt olnud. Põllurallikad ja teised teibi najal koos seisvad pillid küll rajale saada ei tohiks. Mitte et ma väidaks, et Üv-ga autodel midagi koormuse all puruneda võiks, kuid võiks ikka õnnetuse võimaluse võimalikult madale viia, lubades rajale autod kindlate kriteeriumite alusel.
Jõud taga, peab minema.
- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Ma ei tea, Logman, kuidas Sinuga on, aga kui ma oma isikliku kiivri kellelegi kasutada annaks, siis on minu meelest elementaarne, et kasutaja kannab oma isiklikku kiivrisukka või siis vähemalt seda ühekordset mütsikest...mitte et ma arvaks, et kellelgi on tüli majas hügieeniga, aga lihtsalt nii on kombeks ja kindlam...Algselt postitas: logman
A et siis klubi ostaks "juustupüüdjad"? See nüüd küll hea mõte pole. Varsti hakkame sokke kah omavahel vahetama....![]()
Ja, ega see mingi üliõpilasühikas pole vene ajal, kus pesu ja sokkide vahetus käis toasiseselt...
Ja tõstatan üleskutse, et teha kiiver antud ürituse jaoks kohustuslikuks...
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Vot minuga on täpselt sama moodi, kui sa juhuslikult läbi ei hammustanud
.
Tahtsingi eelmise postitusega öelda, et kiivrisukk on individuaalne ja ei maksa palju.
Saja krooni eest saab täiesti arvestatava korduvalt pestava asjanduse. Selleks ei ole nüüd küll vaja klubikassa ees kätt väristama hakata, et mingeid ühekordseid osta. Vajamineva raha peaks iga mees ikka ise leidma.

Tahtsingi eelmise postitusega öelda, et kiivrisukk on individuaalne ja ei maksa palju.
Saja krooni eest saab täiesti arvestatava korduvalt pestava asjanduse. Selleks ei ole nüüd küll vaja klubikassa ees kätt väristama hakata, et mingeid ühekordseid osta. Vajamineva raha peaks iga mees ikka ise leidma.
- arvi100
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85
Kahe käega poolt !Algselt postitas: PuZuP
Ja tõstatan üleskutse, et teha kiiver antud ürituse jaoks kohustuslikuks...
Turvariskid tuleks viia miinimaalseks,sest tunnistagem ausalt,
enamus meist on harrastusautojuhid.Olles viinud enda ja
masina võimeksuse piirile,piisab väikseimastki eksimusest...
Kui bändi esinema saaks,siis olgu neil "Murka" või vähemalt
Lasnamäe Valss ära õpitud

solist:ja nüüd kõik koos,ühiskaraoke missugune !
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
-
rrevolutsionäär
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
- Kontakt:
Algselt postitas: arvi100
Kui bändi esinema saaks,siis olgu neil "Murka" või vähemalt
Lasnamäe Valss ära õpitudja kui refrääniaeg käes,hõikab
solist:ja nüüd kõik koos,ühiskaraoke missugune !
Kui õnnestub ansambel OnuPoeg kohale saada, siis võite lausa nendega koos laulda

Kiivri kohta...
Juba kaheksakümnendatel kasutasime kohalikel lumerajavõistlustel kiivreid, seega ohutus eelkõige
OT (peahaavadest tuleb ohtralt verd, uskuge mind)
[Muudetud: 22-3-2008 Indy]
[Muudetud: 22-3-2008 Indy]
Ma arvan, et kellegile ei ole seal kohustuslikku aega! Keegi ei keela sul ära minna;)Algselt postitas: corradoAlgselt postitas: corrado
muidu,kas selline võimalus ka on et aind üheks päevaks tulen?
sest kui mul ema rooli siis ta väikse lapsega ja vaevalt et tahab kaua jännata:rolleyes![]()
Mul pole midagi, sul pole sedagi!
-
pPriidic
- Ladaklubi Liige
- Autod: Samara 2108 Baltic
rahu rahu küll su küsimus vastuse saab, kõik ei istu pidevalt arvutitaga!Algselt postitas: corrado
nojah seda küll aga ma mõtlen et kuna ei ööbi siis kuidas nagu maksmisega jääb et kas peab ikka täie rauaga plekkima vms?
tavaliselt on ka üheks päevaks tulijatele oma pakett olemas olnud.
9x mõtle, 1x postita!!! 

-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Mina isiklikult arvan, et Sulle ja emale hakkab see üritus väga meeldima ja miks ainult üheks päevaks Pärnusse sõita, ikka kaheks...ööbimiseks leiab väga hästi kohti, Pärnu lennujaama hostel näiteks kui väikese lapsega väljas külm on.Algselt postitas: corrado
nojah seda küll aga ma mõtlen et kuna ei ööbi siis kuidas nagu maksmisega jääb et kas peab ikka täie rauaga plekkima vms?
(OT Ise veel majutust ei riski pakkuda, kuna pole euroruume...

no mul emal siuke probleem et ta võõras kohas ei saa magada ja 101 muud häda:P et ma ei usu eriti et ta tahaks kaheks päevaks jääda aga no eks me näe, praegu veel vara ka sellele mõelda sest pole ju veel kevadki käes:kuri:spinAlgselt postitas: IndyMina isiklikult arvan, et Sulle ja emale hakkab see üritus väga meeldima ja miks ainult üheks päevaks Pärnusse sõita, ikka kaheks...ööbimiseks leiab väga hästi kohti, Pärnu lennujaama hostel näiteks kui väikese lapsega väljas külm on.Algselt postitas: corrado
(OT Ise veel majutust ei riski pakkuda, kuna pole euroruume...)
-
ppõletaja
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105 vs 21213
Tea kas tasub seda Sauga rajavärki üldse suvelaagriga ühendada. Räägitakse, et kämpil polegi kõige olulisem sõiduosa. Estring on aga Eesti ainuke ringrada ning seal sõitmine võiks olla ikka korralik rajapäev, mitte paar ringi. Samas kui teha üks päev tervelt ringi jaoks, napib muudeks üritusteks aega. Pluss veel ei saa varajased kämbitajad võistluste ajaks kaineks.
ostsid siis sõida
-
iIndy
- Foorumi kasutaja
- Kontakt:
Et mismoodi ei saa kaineks...Algselt postitas: põletaja
Samas kui teha üks päev tervelt ringi jaoks, napib muudeks üritusteks aega. Pluss veel ei saa varajased kämbitajad võistluste ajaks kaineks.
Siis ei sõida kui kaineks ei saa.
Ja kui laupäeva hommikul juba promillides olla, siis ei saa pühapäeval ju üldse mingit autodega liikumist korraldada...
Või kaugemalt tulnud ei soovigi muud Pärnu kandis näha kui vaid ringrada ja grillimist, õlletamist..