Wintercamp 2008 Ajatabel üleval+Video
Wintercamp 2008 Ajatabel üleval+Video
-
fFleszer_PL
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107VFTS&2103
- Kontakt:
- kristjan92
- Ladaklubi Liige
- Autod: Lada Nova 21053 92' , Seat Cordoba 01'
-
sS9K
- Foorumi kasutaja
- Autod: Saab 9000 Turbo Airflow Speedparts
- Kontakt:
Tere kõigepealt minu poolt. Olin üritusel kaasa Kaspariga. SUUR RESPECT minu poolt. Fantastiline päev oli. Olen järgmine kord raudselt käpp, ok muidugi juhul kui Kaspar end kohale veab. Inimesed olid väga sõbralikud ja üldse oli tunne mega. Kui ma Doris-t sõitmas nägin siis kukkus kah suu suht vastu maad, äärmiselt raske jalaga:D. Krt kõike ei mäleta enam, aga vast sai enamus öeldud. Muidugi dasf-i oli väga koom kuulata. Olge tublid siis.
Nuriseda jäi ainult tädi üle kelle käest süüa tellida sai. Kuna ma ladaklubiga nii öelda ühises lauas ei istunud tuli tellida eraldi. Esimene taldrikutäis läks lipsti, aga sibul ei meeldi. Mõtlesin, et krt võtan ühe veel ja palusin enam mitte salatit panna, et sibul ei meeldi. Ma ei saa aru kus mõtetes ta küll oli aga tagasi tulles oli täpselt keset kõike muud ainult sibul, no toho tonti küll:kuri.
05-el oli bmw 1.8 IS mootor. Täpselt ei tea aga vist 100 kW ehk. Kusjuures kui koju jõudsin urgitsesin kohe ühe buumeri välja ja korras 05 leidsin ka. Aga noh see vaimustus sai suht kähku otsa. Jube kiire pill oli ikka.
Nuriseda jäi ainult tädi üle kelle käest süüa tellida sai. Kuna ma ladaklubiga nii öelda ühises lauas ei istunud tuli tellida eraldi. Esimene taldrikutäis läks lipsti, aga sibul ei meeldi. Mõtlesin, et krt võtan ühe veel ja palusin enam mitte salatit panna, et sibul ei meeldi. Ma ei saa aru kus mõtetes ta küll oli aga tagasi tulles oli täpselt keset kõike muud ainult sibul, no toho tonti küll:kuri.
05-el oli bmw 1.8 IS mootor. Täpselt ei tea aga vist 100 kW ehk. Kusjuures kui koju jõudsin urgitsesin kohe ühe buumeri välja ja korras 05 leidsin ka. Aga noh see vaimustus sai suht kähku otsa. Jube kiire pill oli ikka.
Mul oli ka kunagi sigull