Summercamp 2007 Hiiumaal 21-22 juuli

Summercamp 2007 Hiiumaal 21-22 juuli

Juba toimunud üritused
Vasta
t
tiit
Foorumi kasutaja
Autod: 21083 1995
Kontakt:

Postitus Postitas tiit »

Algselt postitas: Jonx666
Ühesõnaga lennujaama kiirenduse korraldamiseks kasutada ei õnnestu.

Kuid katsume organiseerida uue koha. Asjaga tegeleb Tiit. Lähipäevil selgub, kas asi õnnestub. Uus koht on avalik maantee, mis tuleks kinnipanna ja organiseerida muu liikluse ümbersõit. Asukoht samas kardiraja kõrval. Nii et, kiirenduse huvilistel veel lootust on. Anname endast parima..

Homme käin ära ka politsei jutul ja katsun organiseerida laupäeva õhtuse rongkäigu ette politsei eskorti.

Parimat Joonas
Nende asjadega on nüüd ka korras. Kui patrullautol parasjagu väljakutset ei ole siis sõidab meiega Kärdlas :D
Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Autod: 2101
Kontakt:

Postitus Postitas Jonx »

Õhtune programm ka peaaegu koos. Kõpus tuleb siis mänge, katsumusi igale eale, soole ning sportliku vormiga inimestele. Kuna MM on lähenemas siis peab ka iga Ladaklubiline olema asjaga kursis ja heas vormis :)

Märksõnad mängudele: Kiirus, osavus, täpsus, tugevus, kavalus... Nii et olge valmis :)

Karaoke ajal öösel ka üks nn võistlus plaanis, aga vaatab kas see tuleb ka või mitte..

PS! Kui kedagi peaks huvitama õhtune marsuut Kärdla cruisil siis tänavate järjekord on järgmine:

Käina mnt - Alato - Liiva - Kanarbiku - Loigu - Väike-Liiva - Metsa - Allika - Tiigi - Pikk - Aia - Valli - Vabaduse - Lubjaahju - Sadama - Uus - Keskväljak - Põllu - Pae - Linnumäe - Hiiu - Eha - Nuutri - Kalda - Rookopli - Keskväljak.

Tänavate valikul on määrav see, et vältida teerremonti. Cruisil on u 250 meetrit kruusa. Loodan, et kedagi see ei häiri. Sõitsin täna trassi läbi ja aega kulus 20 minutit.

Peale cruisi siis pargime autod Kärdla keskväljaku paremasse serva ja siis vabaaeg, kes tahab poes käia, kes tanklas, kes niisama Kärdlat uudistada. Valik on teie

[Muudetud: 19-7-2007 Jonx666]
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Nii.. ise sain siis juhiks endale mikk17 -ne ;)
Tänud !
Veel tuli just üks kõne ,et võib juhiks tulla. Aga jh. See probleem hetkel lahendatud.
Maxi olex hea koht kokku saamiseks... aga ma ei usu et ma selleks ajaks saan endale veljed alla. Järelikult tulen natuke hiljem järgi...

[Muudetud: 19-7-2007 grimes]
c
CozmonauT
Foorumi kasutaja
Autod: BMW V8, Pontiac V8
Kontakt:

Postitus Postitas CozmonauT »

plekkvelgedega saab ka edukalt sõita.. lükka kilbid peale ja timmu
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Algselt postitas: grimes
Järelikult tulen natuke hiljem järgi...
Cozmo jutt jummala õige. Tühja neist bling-bling velgedest :P katsu, et koos teistega praamile saad.
Kasutaja avatar
kapa
Foorumi kasutaja
Autod: 2x2105

Postitus Postitas kapa »

Mina (meie;)) olen homme (reedel) kohal, ilmun 12:30 praamiga, uudistan Hiiumaad. Kellel igav või mõni muu tark asi öelda :P siis 58150560 on mu number.

Turvalist teed ja kohtumiseni!

[Muudetud: 19-7-2007 kapa]
Teeme tööd aeglaselt, aga see-eest sitasti...
i
Indy
Foorumi kasutaja
Autod: VAZ 21011 -`80 (projekt), Nissan Primera 2,0 TD
Kontakt:

Postitus Postitas Indy »

valuvelgi pole vajagi aga eesti miss võta kaasa...:P
Kasutaja avatar
atzkarik
Ladaklubi Liige
Autod: vaz 2101,2107

Postitus Postitas atzkarik »

kahjuks jääb see aasta endal camp vahele:mad::mad::mad: aga kõigile siis head campi ja ootan huviga jutte mis siis huvitavat toimus!
Võistlusauto ei saa mitte kunagi valmis, ta läheb ühel hetkel lihtsalt starti!
v
Valdz
Aasta Projekt
Autod: 1971 BA3-2101
Kontakt:

Postitus Postitas Valdz »

Algselt postitas: atzkarik
kahjuks jääb see aasta endal camp vahele:mad::mad::mad: aga kõigile siis head campi ja ootan huviga jutte mis siis huvitavat toimus!
Miks, mis juhtus?:yllatunud
Kasutaja avatar
Ronn
Ladaklubi Juhatus
Autod: 21043 - 2.0L
Kontakt:

Postitus Postitas Ronn »

Tallinnast minejad 21.07.2007 kogunemine Laagri maksimarketi parklas KELL 6.30
Kasutaja avatar
Suska
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas Suska »

Mul pere naised lähevad ka laupäeva hommikul hiiumaale ja rabasid telgi kaasa, kusagilt pole võtta. Põhimõtteliselt saaks ikka ulualust sealt majakesest? Maksab ka midagist? Magamiskott on ja midagist veel külje alla ikka leiaks.
t
tiit
Foorumi kasutaja
Autod: 21083 1995
Kontakt:

Postitus Postitas tiit »

Algselt postitas: Suska
Mul pere naised lähevad ka laupäeva hommikul hiiumaale ja rabasid telgi kaasa, kusagilt pole võtta. Põhimõtteliselt saaks ikka ulualust sealt majakesest? Maksab ka midagist? Magamiskott on ja midagist veel külje alla ikka leiaks.
saad ikka. väravast sissepääs on 25 eek per kärss
a
AaClub
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas AaClub »

mnajh ilma bronnita järjekord 5h praegu.:sein
Õlled lahti ja mis seal ikka kui oodata ja end hästi tunda.:spin
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Algselt postitas: Ronn
Mis kell te sealt liikuma hakkate?
Mina tulen Keilast, et ma ei hakka sinna Maksimarketi parklasse ronima. Aga liituks teiega Haruteel.;)
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Kasutaja avatar
Ronn
Ladaklubi Juhatus
Autod: 21043 - 2.0L
Kontakt:

Postitus Postitas Ronn »

Algselt postitas: reiner
Algselt postitas: Ronn
Mis kell te sealt liikuma hakkate?
Mina tulen Keilast, et ma ei hakka sinna Maksimarketi parklasse ronima. Aga liituks teiega Haruteel.;)
Ega kaua ei oota.. hetke seisuga on kolm neli autot... max vast 10min ootab. Kes ei tule, eks sõidab järgi. Aga oota meil siis Haruteel.. võtame seal hoo maha ja ole valmis startima :) helistan ette, kui me liikuma hakkame Maxist
Kasutaja avatar
siim789
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a

Postitus Postitas siim789 »

Mina kah siis tulemas... kaasa kaardilugejateks tulevad veel vend ja üks sõber;)
Broneering on 08.30 praamile ja Raplast sõidan välja 06.30

Näeb kah siis selle Hiiumaa ära:spin
Kasutaja avatar
pedrox
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061, Vaz 21063, Audi A2 1.4, Audi A6 Allroad 2.7 Biturbo

Postitus Postitas pedrox »

Igatahes paari tunni pärast väljun, ei tea mis ajal jõuan kuna bronni ei ole.
Kardirajal osalemine on küsimärgi all kuna rummu kahjuks vahetada ei jõudnud.
t
tuhajuhe
Ladaklubi Auliige
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas tuhajuhe »

Ehk keegi teeb vahepeal väikse kokkuvõtte sündmustest.
56506878
a
AaClub
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas AaClub »

Olukord veel kontrolli all ! Tegijamad olid eile ööse ikka kella 5 üleval ja peale paari kolmetunnist magamist startisime kambas Kärdlasse ja sealt edasi juba Käina rajale. Mõned tunnid kardirajal ja siis maanteel kiirendus ja nüüd vaba aeg kõigil kella 19.30ni Siis koguneme Kärdlasse keskväljakule ja lähme linnapääle autodega laijama kerge ronkäigu näol autodega !!!
Ise pole veel osalemises kindel kuna perega eraldusime seltskonnast et pisut ringi uudistada ja tutvuda kohalike vaatamisväärsustega ja eelkõige ikka puhata. Õhtu tõenäoliselt tuleb tunduvalt raskem kui eile :P :o :D ;) juhuuuu
Kasutaja avatar
pedrox
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 21061, Vaz 21063, Audi A2 1.4, Audi A6 Allroad 2.7 Biturbo

Postitus Postitas pedrox »

Nii ... kahjuks piirdus minu SummerCamp ainult eilsete päevaste üritustega ehk siis ringraja ja kiirendusega kuna jällegi oli vaja teisele üritusele ka jõuda.
Aga minu poolt kokkuvõte siis selline. Laupäeva hommikul kell 3.30 startisime sõbraga Pärnust ning Ahastes ühines meiega Indy perekond. Ja vot siis hakkasid probleemid ilmnema. Kõigepealt jäime u. 5 korda seisma enne Lihulat kuna Indy masin puterdas kõvasti. Seejärel pärast Lihulat lendas Indyl jahutuse lõdvik puruks ning ma pidin taga pidurid blokki panema. Vaikselt ohukatega selles valges sombus hiilides leidsin Indy üles lõpuks. Lõdvikust jupp maha ning Lihulast tosooli juurde ning tee võis jätkuda.
Kõik näis minevat sujuvalt, sain ilma bronnita isegi 6.30 praami peale. Maha saades hakkasime Käina kardirada otsima ning kus siis läksid asjad totaalselt sinna sammusesse. Ühes aeglases kurvis nii 30 km/h käis väike ragin ning aknast välja vaadates nägin kuidas üks ratas metsa poole ajama pani. Viga oli siis selles, et mul velg kolme poldiga oli kuna uue rummu üks keermetest oli saast ning ei pidanud ühtegi polti kinni.
Masin siis liikus paarkümmend meetrit piduriketta ning õõtshoova peal ning keset teed ta seisma jäigi. Üritasime küll teda teelt kõrvale saada kuid tulutult.
Ja siinkohal suured tänud Dorisele ja Olaafile padrunikomplekti ning Jonx666le uue piduriketta ning rattarummu eest, ilma teieta ma oleks sinna samasse risti ka jäänud.
Kui uued jubinad kohale jõudsid sai asja kähku kokku laotud ning kohe rinkale soojendusringe tegema. Ringrajal liikus auto päris hästi kuid üks ratas kiskus natuke kiiva, pärast seda enam märgata ei olnud. Kiirenduse ajal aga ei olnud ei masin ega mina tasemel, auto puterdas ja minul pea lõhkus kohutavalt. Pärast kiirendust liikusime sadamasse ja arvestades seda autode hulka mis pärast meid sinna jõudis siis oli see kõige õigem aeg et õhtuks Pärnusse jõuda.

Igatahes tänud kõigile kes selle ürituse korraldasid ning kes osa võtsid!
Kuna kaamera oli kaasas siis ehk varsti leian aega et mingi filmikene valmis teha.

Tervitustega,
Pedro.

[Muudetud: 22-7-2007 pedrox]
Vasta