LADA CAMP 2003
LADA CAMP 2003
-
kkopec
- Foorumi kasutaja
- Autod: japs
foorum on sebimist täis-äge!!!võtan kaasa grilli,sütt ja mingi portsu puid ka(igaks juhuks).õemees,sinder, pipardab.tal on 110,saaks rahvas näha seda vene "uut tehnoloogiat"suurem osa mootorist ja veermikust 08pealt!ehk siiski tuleb,kui ei siis ise teab millest ilma jääb!!!------vett,vot seda võtan kindlasti kaa!!!
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
-
mMarcuz
- Foorumi kasutaja
- Autod: Avensis 2.0i
- Kontakt:
mõtlesin ise kaa selle peale ja üheks ööks vist pole mõtet hakata suurt söömingut orgunnima, pealegi oleme seal ju rohkem sikside pärast
aga et näiteks grillimiseks vorsti võib rohkem kaasa võtta ja midagi sinna kõrvale ning juua kaa ja siis kui endal mingi eriline soov on milleta õhtut veeta ei saa võib ju endale kaasa võtta või mis te arvate?
teine võimalus et kõik võtavad igasugust söögi träni kaasa niipalju kui ise ära söövad, siis lükkame kõik stuffi hunnikusse kokku ja kõik võtavad mida tahavad
ise ma mõtlesin et võtan veic vorste grillimiseks, midagi juua + veel mingit ninni-nänni mis silma hakkab. veekanister on mul küll olemas ja suht suur ka aga kuna oma autoga ma ei tule ja laup. hommiku pean kottidega Tallinnasse tulema (olen Tallinna lähiümbruses) sinna parklasse on mul suht halb kui mul isa või keegi just ära visata ei viici, mõtlesin veel et võtan telgi ja siis läheks mul nats paljuks käevangus vedada

teine võimalus et kõik võtavad igasugust söögi träni kaasa niipalju kui ise ära söövad, siis lükkame kõik stuffi hunnikusse kokku ja kõik võtavad mida tahavad

ise ma mõtlesin et võtan veic vorste grillimiseks, midagi juua + veel mingit ninni-nänni mis silma hakkab. veekanister on mul küll olemas ja suht suur ka aga kuna oma autoga ma ei tule ja laup. hommiku pean kottidega Tallinnasse tulema (olen Tallinna lähiümbruses) sinna parklasse on mul suht halb kui mul isa või keegi just ära visata ei viici, mõtlesin veel et võtan telgi ja siis läheks mul nats paljuks käevangus vedada

Hüvasti Punane Nool :\'( ..jäänud on mälestus hea...
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Mul juhtus täelik jama!!! 4 da silindri surve kukkus 3me ati peale, midagi on tõenäoliselt katki. Homme ostan vihaga uut mootorid. Tõrva lammaris 03 mootori eest tahetakse 2,5 tonni. Campile jõuan kasvõi 3me pütaga.
Sai täna ülevaatus ära tehtud ja pass ära vahetatud.
Tarts võtab grilli kaasa, minul on kindlasti midagi söödavat. Aga põhiline on see et ma ennast kohale veeretaks.
Auto on valmis (kere poolest) ja isegi väga ilus.
Sai täna ülevaatus ära tehtud ja pass ära vahetatud.
Tarts võtab grilli kaasa, minul on kindlasti midagi söödavat. Aga põhiline on see et ma ennast kohale veeretaks.
Auto on valmis (kere poolest) ja isegi väga ilus.

Jupid Venemaalt!
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
Vot see on õige suhtumine. nui neljaks aga campile jõudma peab. Muide peaks osad võtma kaasa mingid tööriistad ja akujugtmed ja trossid. selle suure rallitamisega võivad meie suksud ka pisut remonti vajadaEsialgne postitaja viaccess
Mul juhtus täelik jama!!! 4 da silindri surve kukkus 3me ati peale, midagi on tõenäoliselt katki. Homme ostan vihaga uut mootorid. Tõrva lammaris 03 mootori eest tahetakse 2,5 tonni. Campile jõuan kasvõi 3me pütaga...

Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Milleks sul Campil esitiiba vaja, ongi hea kui laksu paned siis mõlki ei lähe.Esialgne postitaja sigle
Nüüd siis selline jama, õde otsustas, et vana esitiib enam ei kõlba ja orgunnis nii, et tuleb ära vahetada. Seega oma autoga Campile ei jõua aga tulla üritan ikkagi
Tahaks aktiivsemad osavõttu. Saame kokku kord aastas et mõnusalt aega veeta. Ärge otsige põhjuse et mitte tulla, kasvõi nööri otsas tulge palun kohale:regan
Jupid Venemaalt!
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Normaalne, kui Rocky ja tema kaaslane ka kohale tulevad, siis juba Lõuna-Eesti poolt 6 autot tulemas!
Siim kui sa meid loed, siis aja ka kopikal toru tagant puaseks ja tuiska laupäeval kohale. Teised Tartu ja Lõuna-Eesti ladatajad muidugi ka.
Kui Tarts grilliga, siis Way to go! Meie tuleme
Siim kui sa meid loed, siis aja ka kopikal toru tagant puaseks ja tuiska laupäeval kohale. Teised Tartu ja Lõuna-Eesti ladatajad muidugi ka.
Kui Tarts grilliga, siis Way to go! Meie tuleme

Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?