Autost siis paari sõnaga ka lähemalt. Olen nüüd 6kuud/6000km selle masinaga sõitnud ja teepeale pole ta mind veel jätnud:bouncing Kuid ega sellest palju puudu poleks jäänud, sest suure suvekuumuse ajal ytles termolyliti yles ja nii sai vesi mitmel korral mõnuga keema aetud. Vahetatud on kardaanirist(nyyd käib jälle mingi imelik kolks taga kui vähe vihasemalt käiku vahetan), piduriklotsid/-silindridja veel ühtteist. Töödeniomekirjas on esisild, sest auto va saadanas kisub vasakule. Selle probleemi lahendasin nii et panin ette vasakule kummi 155/80 ja paremale 155/70 - täitsa otse liigub nyyd:D:D Tulevik toob 07 esiistmed, antenni

, spoilaringi, vähe äkilisema mootori(kui raha kokku saan:sein:(:sein , ise ei ole eriline mootorispets, niiet tuleb kellegil targemal teha lasta), ymberehitatud pagassi ja muud nipetnäpet. Roostet autol praktiliselt pole, esimesed logarid puuduvad niiet sealkandis on roosteuss kõige rohkem maiustamas käinud, eelmise omaniku ajal on auto põhi ja keevitus-/yhenduskohad mingi musta plastiliinilaadse möginaga yle tehtud. Keskmine kytusekulu on seal 10-11 liitri kandis ja õli olen selle aja jooksul vaid 1X juurde kalland. Niiet võrreldes mu eelmisa autoga (1970a 01) on selle ylalpidamine lausa lust ja lillepidu.