Täna siis juhtus nii et hommikul läksin Tallinnasse auto järgi, üks hea tuttav viskas mu rekkaga suurte mugavustega kohale. Linnas siis ootas mind dasf ja temaga siis hakkasid päeva seiklused. Sõitsime siis Lagedile plusmerki platsile, esitasin valvurile siis igasugused dokid et auto kätte saada, selgus see et auto arvel alarmsõidukina ja kätte ma seda ei saa enne kui ei too ARKist võõrandamis tõendit

Vahepeal läksime vaatama platsile autot ka, et mille eest see n..s käib üldse. Taga nurgas leidsime siis ta, pilt suht nutune:
Roostet nii et tapab!!!
Üks huvitav kiri klaasil mattis maha kõik mõtted minna Valka omal jõul...
Läksime siis Saue ARKi et teha see tõend, seal tore tädi röövis mu 100 eesti rubla võrra ja selgitas et enne kui ma auto üle ei värvi, oma nimele ma seda ei saa. Nii et uksed ka punaseks siis saab vormistada... õnneks hiljem selgus et ustel on valge kile peal, peaks saama lihtsalt maha.
Kuidas siis koju saada? dasf aitas hädast välja käies ühe targa mõte välja. Ühesõnaga saime bussi ja treileri millega mu tuletõrje auto Valka viia ja dasfi 05 valgast Tallinna tuua. Mõeldud -Tehtud! Läksime siis tagasi Lagedile, saime siis lõpuks kõik dokumendid ja võtmed kätte. (paberite seas oli ka Kasutusjuhend vene keeles, sellele ka eestikeelne tõlk juurde, servise raamat, pass DEFA signale, Pass Pioneer magnetofoonile ja igasugu ostu-müügi lepingud ja oksjoni protokollid) Kuna aku ei andnud elumärke leidsime platsilt toreda täkku mille abiga auto esimesest korrast tegim põrr põrr, ja teisest läks käima.
Omal jõul sõitis treila peale ja Valga poole minek:
Kohale jõudsime probleemideta, saatsin dasfi tema 05ga tagasi ja tegin ka paar tiiru oma uhiuue autoga. Tehnika väga hea masinal, mootor, kast, veermik korras, tagapidurid tühjaks jooksnud. elektrist ei töötanud ainult tagumine kojamees. muu kõik OK. Kerel roostekahjustused ainult väliplekkidel, kandev osa tugev. Nii et olen rahul.
Hakkas pimedaks minema, via väsinuna läheb koju. Uuele sõbrale head ööd!
[Muudetud: 7/7/2009 viaccess]