Täna oli üks nurjumiste päev.
Lõunapaiku sai garaazi doonormootorit lammutama mindud, mis varem kasutaja Napster8 käest ostsin. Noh, mis siin ikka muud öelda, kui et ise olin loll ja teen esimese tuhandekroonise kirje lahtrisse "Koolituskulud". Keda huvitab, neile riputasin
pildid koos selgitava jutuga oma Nagi kontole. Ei oskagi öelda, kas müüja ise oli veast teadlik või mitte (väidetav müügipõhjus rahapuudus, nagu ikka) aga tühja see enam midagi muudakski. Eks järgminekord olen hoolsam ja talitan nagu alguses plaanisin - ostan osandatud mootori.
Tusases tujus koju jõudes avastasin, et juba teine 4.44 ülekandega differ on ninaeest ära ostetud. Omameelest niigi elan siin foorumis aga ju siis mitte piisavalt
Selle hala lõppu üks vähe naljakam seik ka manu. Eile Pärnupoole sõites sai ühes teeäärses putkas burksi söödud kui üks vanem härra juurde astus ja küsis ega masin müüa pole. Ilmselgelt peab põhjus olema velgedes, midagi muud lihtsalt ei saa olla.
Soovitasin talle seda punast, mis Auto24's hetkel müügis on.
Lisaks saabus neljapäeval pakike kasutajalt darts, milles rõõmsalt lebasid regullitav nukkvõlli ratas ja ploki pööreteanduri kohaga otsakaas. Megasquirt'i vers. 2.2 kogub ka koos 21213 nukkvõlliga lauapeal tolmu ja ootab oma aega.
SL. kollektori kohapealt niipalju, et ootan millal Veerenni pood mu koostatud varuosade nimekirjale hinnad taha otsib ning mulle helistab. Vist saab ka soodsamalt, kui algselt siin välja hõikasin. Ivar7 Rakverest igaljuhul selliste osadega ei hangelda, niiet tuleb kas uus osta või lasta torudest-lehtedest täiesti custom asi keevitada. Eks aeg annab arutust.
EDIT: Zolotarjov ei saatnudki mulle dünograafikuid kuigi ise pakkus välja variandi, et saadab e-postiga. Sai failgi aadressi sisaldava nimega salvestatud.

Niiet mälupulk kaasa, kes mõõtma läheb, muidu jäätegi ootama.
EDIT2: Veel natuke tõrva meepotis. Täna suri mootor välja ümber parema õla tagasipööret tehes. Üldse on mul tunne, et tuleb vist korra "Pandora laegas" (loe: karburaator) üle vaadata. Tühikäigu pöörded on umbes 150, saatmas õlirõhu tulukese kurjakuulutav kuma ja väikestel trosselklapi asendi muutustel masin jõnksutab vahest. Käivituda võiks ka paremini
[Muudetud: 31-8-2008 Moss]