21011,masuurik, 1980
21011,masuurik, 1980
Enne kui ma alustasin enda LED tagatulesid ehitama siis pidasin nõu ÜV meestega. Vastus tuli selline, et kui auto on vanem kui 1993ehitus aasta ja tootmisest maha võetud siis tee mida iganes nende tuledega. Lubatud on panna mis iganes VAZ mudeli tulesid. Kui ise ehitad siis suunad - kollased, pidurituli ja gaabariidid - punased ja punane helkur.
Ise tahtsin helkurit kaotada aga ......
Ise tahtsin helkurit kaotada aga ......
Kirjutan suvaliselt, kuulmise järgi!
-
aando
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif
Tagastanget võid proovida venitada. Päästad tiivakinnitused lahti ning ajad mingile puule/postile ligi. Tugeva koormarihma aas nurga külge, teine ots ümber posti ja tõmbad õige nurga all mõnusa pinge sisse. Siis otsid kummivasara ja veidi kopsimist. Seejärel hoiad veidi pinget peal ning voila, tulemus võib olla päris hea. Mina sain oma 02 esistanget niimoodi veidi sirgemaks.
Edu nokitsemisel
Edu nokitsemisel

Jõud taga, peab minema.
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Kõik oleneb sellest, kui palju kontrollija seadust tunneb ja/või selles näpuga järge ajab.
Sel ajal kui Rojev neid tagatulesid ehitas võis seaduses ka auk haigutada. Vahet pole, lihtsalt ei viitsi Riigi Teataja vanu redaktsioone lapata.
Täna on aga asjalood sedaviisi:
Sel ajal kui Rojev neid tagatulesid ehitas võis seaduses ka auk haigutada. Vahet pole, lihtsalt ei viitsi Riigi Teataja vanu redaktsioone lapata.
Täna on aga asjalood sedaviisi:
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13117818NÕUDED ENNE 1. JAANUARI 1997.a LIIKLUSREGISTRISSE
KANTUD SÕIDUKILE
Grupp 2
Valgustusseadmed
...
2) võib kasutada ainult selle sõiduki variandi ehituses ettenähtud laternaid. ARK võib põhjendatud juhtudel lubada kasutada teistele sõidukitele ette nähtud laternaid tingimusel, et nende optilised elemendid, lambid ja laternate paigaldus vastavad nõuetele. Laternad peavad olema koostatud nende ehituses ettenähtud optilistest elementidest, lampidest ja hajutiklaasidest. Hajutiklaasid peavad olema pragudeta ning muude vigastusteta. Peegeldi (reflektor) ei tohi olla tuhmunud või korrodeerunud;
3) laternates ettenähtud lampide asendamine vahetatavate LED valgusallikatega on keelatud. Laternale, milles kasutatakse LED valgusallika moodulit, peab olema kantud tähis MD;
...
Vestlus toimus 2007 kevadel. ÜV mehed olid "Siller" - ist.(Viljandimaalased peaks teadma kui s¤¤t mees seal on).
Kui nii rangelt võtta siis minu auto ei saaks üldse ÜV-est läbi, ja selleks on väga palju punkte.
Kui peaks juhtuma et auto ÜV ei labi siis läheb abikaasa( auto on tema nimel;))
Ole loll aga ole kaval.(vist on eesti vanasõna)
Mootorist nii palju et 1,3 ma vahetasin ja sai ka rägitud et nüüd on 1.6 , vastuseks oli vaikus.Algselt postitas: tann
kõik oleneb kus käid ülevaatusel.. viljandi ark ja ülevaatus mehed pole mul siiani midagi lubanud teha mida olen tahtnud teha seaduslikult(mootor suurema vastu vahetamist jne)
Kui nii rangelt võtta siis minu auto ei saaks üldse ÜV-est läbi, ja selleks on väga palju punkte.
Kui peaks juhtuma et auto ÜV ei labi siis läheb abikaasa( auto on tema nimel;))
Ole loll aga ole kaval.(vist on eesti vanasõna)
Kirjutan suvaliselt, kuulmise järgi!
Jaa väga moodne võti:lol
Aga Ladal orig. ka ju plastikpea olemas, kuigi see pole eriti moodne
http://img507.imageshack.us/img507/9207/dsc000181v.jpg
[Muudetud: 28-5-2009 Juku]
Aga Ladal orig. ka ju plastikpea olemas, kuigi see pole eriti moodne

http://img507.imageshack.us/img507/9207/dsc000181v.jpg
[Muudetud: 28-5-2009 Juku]