aina vähemaks jääb detaile mille üle nuriseda iga korraga auto kenamaks läinud. kõvera tagastange kõrval on vaid üks pisiasi, mis minu arust selle auto üldilmega kokku ei sobi - kollased suunatuleklaasid tiibadel.
igatahes edu ja kohtumiseni LK üritustel.
Suunad on tõesti üsna silmatorkavalt pildist väljas.Tahaks valge klaasiga saada...eestis paraku vist kauge unistus.peab lootma ida pool käijate peale.Tagastanget olen passiivselt isegi luuranud juba.Pole siiski veel seda kõige kõigemat leidnud.Tegelikult on siiski must võretagune reaalselt ilusam.usu mind,see valge sealt tagant jätab kuidagi pooliku mulje ja ei too säravat võre esile.Aitäh muidu.vaikselt üritan detaile parandada;)
Tegelikult saab alati paremaks midagi teha.Näiteks täna võtsin need rõvedad logariääred ära.Sisemise osa jätsin alles.Väljast ei ole midagi aru enam saada.Siis sai ägedamad pidurikettad pandud.Ei oska nüüd öelda,kas olin liiga sillas ,aga võtab hoopis hoopis paremini.150ne pealt tuli enneolematult kiiresti kiirus nulli.Selline kiirus ka sellest,et tahtsin uute rehvide käitumist proovida.Uus vedru on ka parem kui eelmine.Ise rahul igatahes nüüd.Uued suunad ka põhimõtteliselt saada.
päris kenad suunad.. kui küsida tohib siis mille omad ja palju raha väärt olid?
mis värvi sa oled autol kasutanud kui oled värvinud... omal plaan ka auto üle värvida.... palju värvi kulus jne..
Suunad veel ostmata.Kiika dp-hp lehele. Ei mäleta paalju kulus..3-4 l võis olla.Lumivalge sadolin oli.Tahaks tegelt talvel või siis aastapärast terve kere uuesti üle teha mingi vingema valgega...pärliga või midagi sinnakanti.
njaaa päris head plaanid... mul hetke plaani lihtsalt liikumis kõlblikuks teha ja siis sügisel või vara talvel täielik remont nii kerele kui muudele osadele....
igal juhul igati tore ja korralik kopikas
vot nüüd need viimased pisiasjad on ikka selle auto juba 5+kiitusjaaukirikalõpuksotsa tasemele viinud. ütlemata tubli tegelane oled. Edu suure E tähega.
Eile olime jälle visible customsis,kui üks härrasmees oma dsiibi garaazist alumiinium esispoileri välja võttis ja mulle kinkis..vaikselt imbub neid juppe ikka.
Üle pika aja veidi uudisi.Vahetatud sai kuu aja jooksul üks esimene pidurisilinder+esi ja tagaakna kiilliistud(klaasi ümber).Led tagatuled ka said külge.vinged asjad IRL.Üldiselt kuu aega ringi sõitnud ja pole midagi viga.Igavesti vinge ja stiilne ringi sõita siukse kelguga.
Veel üks Lada LED tagatuledega, aga siin on rohkem vaeva nähtud kui minu omadega, kui juba võrelda siis minu omad täitsa haltura. Ilus tõõ!
Numbri valgustus nüüd ka LED-de peale.
Taga stange häirib hirmsasti, Sa ju "poest" said tutika - vaheta ära.
Porilappakate plekid lootsin et värvid valgeks.
Piltide peal on ilus aga loodan SC seda autot näha oma silmaga!
Numbrivalgustus tuleb ledidele jap(samasugust valgusvihku loodaks nagu esipargid,veits nõrgem ainult),esisuunad veel ootavad vahetamist(valgete vastu).Tagastange polnud minu oma.Peab jah vaikselt hakkama otsima kas 011 oma või 01 omast veits ringi teha.Ladakauge inimene näiteks seda kõverust ära ei taba...