Kuidas kinnitamisega oli?
Kuidas roolisammas paika läks?
Tahaks natuke täpsemat infot ,sest endal plaan sama asi teoks teha.Mul plaanis ka natuke suvel salongi jahedamaks muuta

Roolikarp MB190Algselt postitas: hautz
Aga mille roolikarp on?
Kuidas kinnitamisega oli?
Kuidas roolisammas paika läks?
Tahaks natuke täpsemat infot ,sest endal plaan sama asi teoks teha.Mul plaanis ka natuke suvel salongi jahedamaks muuta![]()
Ma saan aru et nii pikka teema väga raske otsast lõpuni lugeda, aga see teema on seda väärt.Algselt postitas: JX
mis suporteid kasutasid tagumistel piduritel kui saladus pole...
Kuna sepis kolbdel on erinev paisumine võrreldes tavalistega,siis sai kümme korda seletatud mida teha ja kuidas,tootja poolt olid kõik mõõdud ja isegi hoonimis kivide karedused ette määratud ,aga nagu hani selga vesi.Algselt postitas: tuhajuhe
Mis sellel tööl viga oli,et peab kaarega mööda käima?
Smuti ei raksu ketasploktiffer mille palusin lahti lasta ja ketaste vahele õlikest kallata nagu on kombeks,kas tehti ,küs. Siiamaani raksub,olenemata sissesõidust nagu peab kaheksad jne. ja uus õli .Algselt postitas: ccve
Huvitav, et mina pole kordagi pidanud pettuma selle "kõva" firma teenustes ning kvaliteedis. Aga teile edu, et saaksite oma asjadega jonksu.
Ma ei hakka siin pikalt välja tooma oma "mõttekäiku" . Kui asi püsib ja töötab korralikult olen asjaga rahul ning pean seda heaks. See teema siin pole selle arutamiseks. Edaspidi U2U kui miskeid küsimusi.Algselt postitas: PuZuPCCVE, mis on Sinu jaoks kvaliteet...lihtsalt küsin...Algselt postitas: ccve
Huvitav, et mina pole kordagi pidanud pettuma selle "kõva" firma teenustes ning kvaliteedis. Aga teile edu, et saaksite oma asjadega jonksu.