Mõnus custom-lahendus:) Kohtvalgustitega (nn. kaardilugeja lampidega) tagavaatepeeglit ei leiaks kuskilt?
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Arvan et pole vaja seda kohtvalgustitega peeglit kuna mul on seal sirmide vahel see BMW lamp olemas, mis hetkel puudub pildilt. sellel on kohtvalgustid olemas.
Kirjutaks ka siis üle pika aja. Mingeid erilisi muudatusi hetkel pole veel toimunud. Ette sai aretatud topeltstabikas. Alla panen siis kui aega saan. Puudu on veel tagumine topeltstabikas. Nii et kui kellelgi üle võib pakkuda.
Kirjutaks ka siis üle pika aja. Nüüd pühade ajal sai jälle natuke auto kallal nokitsetud.
Auto alt sai keeratud kardaan koos tagasillaga ning esimesena läksid vahetusse mõlemad kardaani ristid.
Mercedes benzi esivedrud on need jäigemad.
Ma arvan et sul oleks lihtsam uued 02 vedrud osta, minu omad suht pehmed juba, kasutatud jne. Aga kui ikka huvi siis võin ära müüa küll.