21013, viaccess, 1984
21013, viaccess, 1984
Mina tunnen küll sellest üüratust tagaspoilerist nüüd puudust...
Küsida tohib, siis kuhu karbilaiendid said? Võib-olla, et oled sellest ka rääkinud, aga küsin ikkagi lolli visadusega:P Kui alles siis äkki... Ühesõnaga, mul täpselt 2 tükki neid puudu:D
Küsida tohib, siis kuhu karbilaiendid said? Võib-olla, et oled sellest ka rääkinud, aga küsin ikkagi lolli visadusega:P Kui alles siis äkki... Ühesõnaga, mul täpselt 2 tükki neid puudu:D
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Algselt postitas: viaccess
Hommikul enam polnud, samuti polnud ka 30l bensiini ja paagikorgi....

Täna käisin ehituse abc ja välja tulles 2 vene nolki minu 06 bensuluugi juures uurimas, nägid et tulen siis panid kibekiirelt punuma ja ei viitsinud mina neile järgi joosta..
Mul pole isegi lukustatav kork aga õnneks midagi teha ei jõutud, koguaeg auto garaasis või minu pideva jälgimise all aga nüüd juba 10 minutiga kaagid kallal avalikus parklas

Uutest CCCP aegsetest BA3-i varuosadest huvitatud.
- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Kork polnud tavaline, aga lukus ka polnud, võti eelmise viamobile omaniku poolt kaotatud. See juba teine juhus kui bensiin läheb jalutama (esimene kord kadus 20-25liitrit kollasest). Kahtlustan kohalike mustlasi, eks näha kuhu summutiots installitakse, siis läheb sõjaks lahti. Nüüdseks Tõrvast leitud lukuga kork, kuid vaevalt see lukuke varga peatab.
Veel üks huvitav asi et alles nüüd avastasin et ÜV lõppenud juunis, ja mina sirge seljaga käin tööl, kalal ja tiirutan käruga... Pidurid üle vaadata (ei lähe esimese vajutamisega tagumised tööle) ja ülevaatusele....
Veel üks huvitav asi et alles nüüd avastasin et ÜV lõppenud juunis, ja mina sirge seljaga käin tööl, kalal ja tiirutan käruga... Pidurid üle vaadata (ei lähe esimese vajutamisega tagumised tööle) ja ülevaatusele....
Jupid Venemaalt!
Ja millest on selline varastamine tingitud ?Algselt postitas: VAZkas sul oli lukuga kork, mis lõhuti ära ?
Täna käisin ehituse abc ja välja tulles 2 vene nolki minu 06 bensuluugi juures uurimas, nägid et tulen siis panid kibekiirelt punuma ja ei viitsinud mina neile järgi joosta..
Mul pole isegi lukustatav kork aga õnneks midagi teha ei jõutud, koguaeg auto garaasis või minu pideva jälgimise all aga nüüd juba 10 minutiga kaagid kallal avalikus parklas:kuri
Eks ikka sellest et kütuse hinnad nii lakke on aetud

-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
pange bensupaagile sõel ette et voolik sisse ei ulatuks. minu ühel sigulil oli nii tehtud, ning siis olin välja tõmbajaks kahjuks mina ise. kujutad ette, enda autost ei saanudki bensiini kätte nii nagu vargad seda teevad.
ja ülevaatusega on nii, et eelmine aasta õnnestus mul 3 kuud isa autoga sõita kuni lõpuks selgus et ÜV pole 3-4 kuud kehtinud juba
ja ülevaatusega on nii, et eelmine aasta õnnestus mul 3 kuud isa autoga sõita kuni lõpuks selgus et ÜV pole 3-4 kuud kehtinud juba

- SexSix
- Foorumi kasutaja
- Autod: 013
Vargad!
Ma ostan ka paagi tåis kui reisu låhen.Tagasitulles reisust ei tea kunagi palju bensiinihind t?usnud on!Kodus veel eelmise aasta "future" 14.40 eest.(vargad årge lugege seda!)
Pårnus mitte ammu nårisin Statoil,i juures v?ileiba o"o"sel ja nolgid tulid kanistriga,lasid tåis ja panid v?psikupoole jooksu!Eelnevalt tanklaseina mårgistades uriiniga.V?tke DNA,ehk saate jålile.
Pårnus mitte ammu nårisin Statoil,i juures v?ileiba o"o"sel ja nolgid tulid kanistriga,lasid tåis ja panid v?psikupoole jooksu!Eelnevalt tanklaseina mårgistades uriiniga.V?tke DNA,ehk saate jålile.
-
kkenu
- Foorumi kasutaja
- Autod: 05
- Kontakt:
seda küll ei tasu teha, sellisel juhul võib vihaga rännata põlev tikk sinna paaki. Paremaid variante on ju palju - garaaz, kindlam lukk, signa, paagiluugi ärakaotamine jne.Algselt postitas: CozmonauT
pange bensupaagile sõel ette et voolik sisse ei ulatuks. minu ühel sigulil oli nii tehtud, ning siis olin välja tõmbajaks kahjuks mina ise.
-
ggrimes
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
- Kontakt:
Suhteliselt kena on välimuselt juba 
Enda maitse õnneks see sumbuti ots ei olnudgi
Ilusam jääb kõvasti, kui püti juurest kohe midagi otsa keevitada.
Välimuse poolepealt veel. Kas valuvelg on kh mingisugune tulekul ?
Kui mitte valuvelg. Siis võiks vähemalt laiendatud plekkveljed alla tulla. MIs teeks kindlasti kogu pildi palju ilusamaks.
Niiet edu edaspidiseks

Enda maitse õnneks see sumbuti ots ei olnudgi

Kui mitte valuvelg. Siis võiks vähemalt laiendatud plekkveljed alla tulla. MIs teeks kindlasti kogu pildi palju ilusamaks.
Niiet edu edaspidiseks

- viaccess
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
- Kontakt:
Summuti ots polnud kõige ilusam jah, ja pole kahju ka tast, vbolla leian ta abiga pätte üles kunagi....Algselt postitas: grimes
Suhteliselt kena on välimuselt juba
Enda maitse õnneks see sumbuti ots ei olnudgiIlusam jääb kõvasti, kui püti juurest kohe midagi otsa keevitada.
Niiet edu edaspidiseks![]()
Valukatest mõtlen kogu aeg, aga pole midagi ilusat ja hea hinnaga trehvanud.... Kuna sellega kiire pole las olla plekid ja kilbid.... Laiad veljed käisid koopas kinni ja loobusin nendest... Taga praegu BMW veljed ja nad on paraja offsetiga ladale, ratas pole liiga sees ja koopas kinni ka ei käi.....
Nüüd piduritest ja uutest varuosadest....
Peale tagapidurite kapremonti, kadusid tagapidurid ära, töötama hakkasid alles peale 3 vajutust... Hakkasin uurima milles probleem on... Käsipiduri trossile sai ka pantud mitu mutrit vahele, aga tööle ei saanud (Tuletan meelde et tross trumlid ja klotsid said uued).... Hakkasin kahtlustama klotse, et võib olla praak. Vaadake pildi peal mõõtsin ära vanu klotse ja uusi... Vanade laius 193mm ja uued 188mm

Pildil siis vanad ja uued klotsid....

Jupid Venemaalt!