Katuse mõlki ei pannud üldse tähele, silmad jäid ikka suurema augu poole. Auto ühe kõva isetegija käes, kes sõna otseses mõttes teeb ämbrist ja numbrist auto.
Kusjuures seal Mustamäe tee 59a, on lada'le torque plate-id täitsa olemas. Endal jäi ka karp lahti. Peab ikka endale ka Fiati oma hankima...Algselt postitas: Moss
Kui juba puurimiseks/hoonimiseks läheb, sebi üks suur rauast plaat ka, äkki ma saan mõned torque plate'id teha![]()
Kulla Kert, oma mootori lasid sa ise kolisema, mitte ei teinud seda kõrgem surveaste. Usun, et ilma detonatsioonita oleks see mootor sõitnud küll, seega oleksid pidanud kasutama kõrgema oktaaniarvuga bensiini.Algselt postitas: Kert
Seal Mustamäe 59 hooniti minu 1.7 blokk kasutades torque plate'i. Too vana (Jevgeni Tetjonesev) valgustas mind mootori osas nii mõnegi kohapealt. Kuid kala pani ikkagi. Ei oleks tohtinud mul soovitada 3mm plokist maha võttaSee sai mootorile saatuslikuks
Surved tulid kuskil 11 kanti. Tuha juures mõõtsin 16 atti pyti kohta. 98-ga kippusid klapid klõbisema. Detoneeris kurisk. Ja ega siis see kepsu kolks kaugele jäänud.
Aga jõudu ja raha sulle projekti edendamiseks. Seda viimast läheb kindlasti rohkem vaja![]()
nojah, ennegi vale segu tõttu kolvid augustatud:yllatunudAlgselt postitas: põletajaKulla Kert, oma mootori lasid sa ise kolisema, mitte ei teinud seda kõrgem surveaste. Usun, et ilma detonatsioonita oleks see mootor sõitnud küll, seega oleksid pidanud kasutama kõrgema oktaaniarvuga bensiini.Algselt postitas: Kert
Seal Mustamäe 59 hooniti minu 1.7 blokk kasutades torque plate'i. Too vana (Jevgeni Tetjonesev) valgustas mind mootori osas nii mõnegi kohapealt. Kuid kala pani ikkagi. Ei oleks tohtinud mul soovitada 3mm plokist maha võttaSee sai mootorile saatuslikuks
Surved tulid kuskil 11 kanti. Tuha juures mõõtsin 16 atti pyti kohta. 98-ga kippusid klapid klõbisema. Detoneeris kurisk. Ja ega siis see kepsu kolks kaugele jäänud.
Aga jõudu ja raha sulle projekti edendamiseks. Seda viimast läheb kindlasti rohkem vaja![]()
Algselt postitas: Moss
Mille järgi Sa nende töö kvaliteeti teistest paremaks hindad?
Klapid on vinged! Palju neil läbimõõtu on?
Igaljuhul jõudu tööle! Kevad käes juba...![]()