21011,masuurik, 1980
21011,masuurik, 1980
-
--Lada-Niva-
- Foorumi kasutaja
- Autod: Wolksvagen Passat 1.8 59Kw . Teine auto : Lada niva 1.6 . Vanem Version !
- Kontakt:
Ega need ukse polstrid selliseks ei jää ?
Aganoh originaal peab ka säilima ( võib säilida ) , muidu vaatad : " Mingi uus mersu seerja ? " Väga , superluks auto . Ma ei usu ,et Eestis ilusamat Ladat on ? Seda ka ,et sellepärast juba meeldib täiega ,et sa ei pole " tuuning " bumpereid ette , küljele , taha nusserdand , ma loodan ,et sa seda ka ei tee , nagu ntx nagu kasutaja dasf . 
[Muudetud: 21-5-2010 -Lada-Niva-]

[Muudetud: 21-5-2010 -Lada-Niva-]
Masuurik ütleb : PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
Õige se on !
Masuurik suurim fänn !
The Best Car Ever !
Õige se on !
Masuurik suurim fänn !

The Best Car Ever !
-
--Lada-Niva-
- Foorumi kasutaja
- Autod: Wolksvagen Passat 1.8 59Kw . Teine auto : Lada niva 1.6 . Vanem Version !
- Kontakt:
Kapot ka valmis.Alt must ning täpselt selline pilt sai ka peale joonistatud.paraku tulid pildid udused jälle:ylbe:ylbe.Homseks jääb siis uste viimane regull,kapoti regull ning klambripulki vaja väheke tõsta,et kapott tiibadega kinnitades tasa jääks.Kapott ise värvitud ja olen rahul:).
võib ülevaatust ja kindlustus ootama jääda.

võib ülevaatust ja kindlustus ootama jääda.

PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
-
aando
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif
See, et inimene foorumis pidevalt ei kuuluta, et midagi uut küljes, ei tähenda seda, et midagi ei toimu. Koguaeg toimub midagi, see on ju elu, ning pealegi-auto on siiski hobi, mitte inimese põhitöö. Paljudel foorumlastel käib auto ümber kordi kibedam töö, kui välja näidatakse, kuna ei ole tahtmist/viitsimist/vahendeid pidevalt teemat uuendada. Kuid teemaalgatajale tuleb au anda-teema uueneb pidevalt ja on, mida vaadata.Algselt postitas: undu
väga lahe auto, väga hea töö ja pidevad foorumitäiendused, mitte nagu dasf, kellel auto ilmselt lihtsalt seisab, selle pärast sellest midagi enam kuulda polegi:lol:lol:lol
Teema enda juurde tulles on hea näha, et auto juures kõige nõrgem koht sai likvideeritud. Tahaks oma silmaga kriitilise pilguga üle vaadata, piltidelt näib kena.

Jõud taga, peab minema.