Mõtlesin kah vahepeal teemat uppida.
Olen lisanud
*uus makk pioneer koos kõikvõimalike makilisadega.
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/1 ... index.html
*pagasnikut ja salongi valgustab 30 auto jaoks kohandatud led tuld .Salongi lede on võimalik lülitist lülitada vastavalt uste avanemisele või pideva põlemise peale.Pagasniku tuleb põlevad alati kui luuk avatud.peale mootori kokkupanekut ning kapotialuse värvimist hakkab kapotialust valgustama 8 led tuld, mis põlevad samuti luugu avamisel ja kustuvad sulgemisel.
*Led parktuled
*uued kõrgheli kõlarid (pioneer ning arvatavasti tuleb veel üks paar kas siis blaupunkte või jällegi pioneer)
*Olemas on ka subwoofer koos kastiga( vaja riie peale panna ja ilusaks teha)+ vajab võimu.
*Minu auto peale leidis tee ka 15 tagasi isa autoga ära müüdud strutbar ehk lanseronitugi.Nüüd ostsin ta 100 krooniga tagasi, puhastasin,värvisin ja kapotialla ta hetkeks paningi.Müüja oli tuttav ja ütles et poleks ma lähiajal seda ostnud oleks tollest telekaantenni toru tehtud.
*Kaevasin välja ka nahkistmetest üle jäänud naha.Homme õmblen selle roolile ümber.Täna sain ka kõvera nõela ja kapronööri ,mida just selleks puhuks kasutatakse.Rooli ülaosa tuleb valge.
*Uued kummid tõin omale ka kevadeks,kuna vanad on slikid.ka kummimarkeri ostsin täna jälle ,et kevadel peale kummivahetust ka kirjad peale teha...eelmised on ilusad ja teen uutele ka.
*järgmine nädal tellin pärnu reklaamifirmast omale ära ka tagaklaasile valge sirmkleepsu,koos loosungiga,mille ise kujundasin.Vaja vaid kavand ära viia.
*Mootor polevägapalju edasi liikund.Kepsud , kolvid,saaled on koos vända ja hoorattaga oma tee plokki külge leidnud.Hetkel kaalutlen uue keti ostu,asi seisab selle taga.Samas kui kõik sisu on uus ,siis peaks ka selle vahetama.Radikas, torud, elektrivendiplekk ,klapikambrikaan,plokk ja ühesõnaga kõik silmapaistvad vidinad on värvitud.Väga rahule jäin radikaga mille kesta tegin musta ja võrestiku lasin Kroomilaadse aerosoolvärviga üle.Hetkel oleks vaja võtta ette sisselaske kollektor, plokikaan ja klapid.Nartuke viilida, puhastada ja lihvida ning siis saaks ta juba kokku lappida.Arvan ja loodan, et järgmine nädalavahetuses saab ka selle probleemiga tegeleda.
Head jällenägemist.