21011,masuurik, 1980
21011,masuurik, 1980
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.
Palun sind ära Sadoliniga värvi.. keerad kõik tuksi ma usun.. täielik saast minuarust.. mina ei tea ma olen sellega kuipalju vörvinud. lakk sinna peale hästi ei jää.. tuleb hiljem maha.Pooleteist aastaga pleekib matiks.Pas_.Enne värviks mina kasvoi Globo nime all oleva värviga.. kena ja läikiv.900ml maksis miski 200.-Algselt postitas: masuurik
sadolin my ass...ei tea veel.
-
aArvos
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131
Sadolin tuli minu Zigullilt pärast värvimist koorudes maha hirmsa kiiruga. Pahtlilabidaga kergelt kaasa aidates sai üsna vähese vaevaga terve auto värvist puhtaks. Paljas krunt jäi ainult alles. Polnud õieti mahakraapimise kriipsegi näha. Räägivad, et siia pidi saadetama vanaks läinud sadolini.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
-
aAlfist
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21011,Audi 100 2.3E -89,Alfa Romeo 166 3.0 Twin Spark
Sry, et teemat solgin, kuid...Algselt postitas: Arvos
Sadolin tuli minu Zigullilt pärast värvimist koorudes maha hirmsa kiiruga. Pahtlilabidaga kergelt kaasa aidates sai üsna vähese vaevaga terve auto värvist puhtaks. Paljas krunt jäi ainult alles. Polnud õieti mahakraapimise kriipsegi näha. Räägivad, et siia pidi saadetama vanaks läinud sadolini.
Vaikselt hakkab see häirima, et Sadolini nii maha tehakse.
Sadolin nõuab head automaalrit mitte amatööri, ning enamus automaalreid kes tänapäeval paberid saavad oskavad ainult kalliste värvidega värvida, ning seetõttu ei oma oskust ega kogemust kuidas Sadoliniga värvida, sest Sadolin kipub kergemini jooksma minema ja vajab head kätt!
Vene ajal värviti Sadoliniga ja keegi ei kirunud, et s*tt värv on, ning minu autol on Sadolin 25 aastat peal olnud ja läigib väga hästi, nii et ei oska öelda miks teil see Sadolin ära pleekib, ju panete siis liiga palju kõvendit hulka, et kiiresti matiks tõmbab!
Ning maha koorumine on eeldatavasti krundi viga, mis ei sobi värviga kokku!

Lõpetuseks: Si*al tantsijal ka munad segavad!
Teemasse tulles, siis edu, jaksu ja paksu rahakotti masinaga!
[Muudetud: 21-3-2010 Alfist]
"Alfa Romeo ei ole lihtsalt autotehas... See on nagu haigus... Või eluviis... Seda ei saagi defineerida. See kuulub tunnete ja kirgede valda, allub südame, mitte mõistuse kontrollile".
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
Insener ja disainer Orazio Satta Puglia
Tegelikult see sadolin muidugi pole sitt.Muli oli samamoodi mitu aastat peal,väga matiks ei läinud(pesin tihti ja nühkisin) ja kooruma ka ei hakand.Järelikult olid sitad eeltööd kui koorus.Tänase õhtuga on juba esitiib ,aknaraam ja stangelisa mingil määral lihvitud.Peab tõdema,et vägapalju tegelikult lihvida ei tulegi.3-4 peäva kõva tööd siiski garanteeritud.
PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!