Panen siis lubatud pildid uuest väljalaskest.
Nüüd siis kapotiall peaaegu kõik asjad kinnitatud ja oma koha leidnud.
Ning kohe kohe teeb uus mootor oma esimese turtsatuse

Sinna jah tuleb veel midagi mõelda, kas siis ka kummi puksid nagu taga või midagi muud aga seal natuke probleem ,et seal läheb väga kuumaks asi.
Pets kirjutas: ↑23 Veebr 2024 00:30 Kui juba sumpsijuttudeks läks. Tekkis pärast sukka oleva koonusklambriga seoses üks mõte:
Kuivõrd remonditav see katsetevahelisel tehnohoolde ajal on? Tean omast käest, et see on mõnus klamber kasutada selle hetkeni kui kõik ideaalselt kokku istub. Kas ta pärast mõnelt kivilt paugu saamist lekkima hakkab või laiali ei pudene?
Püüan lihtsalt kaasa mõelda, et eesseisvatel rallidel kõik libedalt kulgeks. Edu koera saba ületamisel!
Edit: kui liide põhjakaitse varju jääb siis pole ilmselt muret...
Nu kui uskuda postimeest siis ikka kõige võimsam ei ole! https://tehnika.postimees.ee/4262681/ka ... 9j6UNpM36wVäikeMägilane kirjutas: ↑30 Juul 2024 22:42 Vau - Eesti kõige suuremate numbritega VAZi mootor siis? Näind ei ole, aga jutte 180hj-test konedest on käinud siin aastakümneid.
See kone on juba tõsine Toyota tapja:)
Peaks soome F-kapile minema ja neil eest ära sõitma siksiga...neid nägusi siis sealpool lahte![]()
VäikeMägilane kirjutas: ↑31 Juul 2024 11:59 Enne kui graafikut pole näind, on raske selliseid numbreid uskuda. Tänaku masin sõitis bio-etanooliga, see annab ka võimsuse lisa vrld. bensuga.
Mis puudutab peale "pauke" uuesti sõitmist, siis mida kiiremini se juhtub seda parem-üldiselt. Kuid kõik sõltub, mis eesmärgiga võistlema minnakse. Enne rallit võiks natuke ka trenni teha nii legendi kui võistlusmasinaga, et keha ja vaim harjuks.
Mina sõidan Pirelliga täpsemalt K-ga. Kust kohast sul selline info pärineb ? Mina pole küll midagi sellist kuulnud. Lisaks on odavam osta nagunii mono rehvi kuna selle tüki hind tuleb kõige odavam.VäikeMägilane kirjutas: ↑02 Sept 2024 19:56 Mis firma rehviga sa sõidad hetkel?
Mul on kõrvu jäänud, et Lada ja EMV8/9 klassis ei tule seda monorehvi 2025, et sa ei pea oma käesolevaid ju ribadeks veel sõitma/maha müüma?