adminnidele

adminnidele

Ettepanekud ja probleemid
Kasutaja avatar
atzkarik
Ladaklubi Liige
Postitusi: 666
Liitunud: 01 Aug 2005 20:52
Asukoht: tallinn(Kalinini rajoon)/Männiku laiali garage
Autod: vaz 2101,2106

adminnidele

#1

Postitus Postitas atzkarik » 27 Veebr 2013 22:48

Pilt

http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=31930
Selles teemas esimeses postitused on sõna ``oma`` kui sellepeale liikuda viskab sellise akna.(spam)

Mõtlesin ,et igaks juhuks teavitan.
Asi ei ole autos, vaid istme ja rooli vahelises tihendis!!!

Kärbes
Foorumi kasutaja
Postitusi: 18
Liitunud: 02 Veebr 2012 19:30
Autod: NullKuus

#2

Postitus Postitas Kärbes » 27 Veebr 2013 23:06

Minul leiab selliseid lingiga aknakesi peaaegu igal lehel Ladaklubi foorumis.Teistel lehekülgedel pole nagu märganud.
Küll on neid viimasel ajal aga vähemaks jäänud siin.

Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Postitusi: 2006
Liitunud: 29 Okt 2002 11:32
Asukoht: Tallinn
Autod: 2x2102, 2106 & Mazda6
Kontakt:

#3

Postitus Postitas Kytt » 28 Veebr 2013 00:35

Huvitav. Mina pole Lk foorumis sellist asja veel kordagi täheldanud, ka konkreetse näite puhul ei viska mulle spämmi ette. Katsetasin nii tulirebase kui exploreriga, nii adblokiga kui adblokita. Kuna foorumi administreerimise logi ei näita, et praeguse teema tekitamise ja minu postituse vahelisel aja oleks keegi adminn foorumit "näppinud", siis mu IT-kauge ajunatuke kaldub arvama et viga pole mitte LK foorumis vaid kuskil mujal.

Kasutaja avatar
zajetz
Ladaklubi Liige
Postitusi: 1049
Liitunud: 14 Nov 2002 15:31
Asukoht: Tallinn, Nõmme(Pääsküla)
Autod: 4x 2101x ; 626 ; Grand c-max

#4

Postitus Postitas zajetz » 28 Veebr 2013 23:17

Opera ja chrome ei kuva meil ka seda jama. Pole kordagi midagi sellist märganud.

Kasutaja avatar
k6lu
Foorumi kasutaja
Postitusi: 173
Liitunud: 27 Veebr 2009 09:31
Asukoht: Tallinn, Nõmme
Autod: 2x2101, 2106, Nissan Murano, Fiat Barchetta

#5

Postitus Postitas k6lu » 01 Mär 2013 20:40

Kui see on sul siin foorumis, siis peab sarnane asi juhtuma ka teistel lehtedel. See on (minu teada) ainult Firefoxi jama, kuid sellest on võimalik vabaneda.

Firefoxi tööristaribalt valida "Tools" -> "Aad-ons" -> "Extensions" ja selat kustuta/ Deinstalli ebavajalikud lisad ( tulevad kaasa torrentitega (enamasti) ) Ise kustutasin kõik sealt.

Kes kasutavad Eestikeelset Firefoxi siis "Tööriistad" -> "Lisad" -> "Laiendused"

Parimat K6lu

Kärbes
Foorumi kasutaja
Postitusi: 18
Liitunud: 02 Veebr 2012 19:30
Autod: NullKuus

#6

Postitus Postitas Kärbes » 01 Mär 2013 21:07

Minul on sedasi ka Chromiga.

Kasutaja avatar
Jonx
Foorumi kasutaja
Postitusi: 1328
Liitunud: 06 Nov 2003 21:53
Asukoht: Kärdla
Autod: 2101
Kontakt:

#7

Postitus Postitas Jonx » 01 Mär 2013 22:34

Ja minul sama probleem exploreriga. Seda küll mujal foorumites. (Automoto, Streetrace)
Autoorienteerumine, Linnaseiklused, Seikluskoolitused, Suvepäevad - http://www.seiklusministeerium.ee


Mine “Foorum, veeb & klubi”

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist