Panen mõningad pildid ka

Edel kirjutas:Lamp vilgub siis, kui paagis on kusagil 6,5 liitrit sees. Ilmselt rohkem anduri viga. Minu 06-l on nii, et kui tangin tühja paaki 12-13 liitrit, siis näidik näitab pool paaki. Üldiselt olen autodel tähele pannud, et näidik läheb põhja enne kui paak täis saab.
Topsix kirjutas:tervistust jällegi
Mida teha kui panen cirka 5-8l paaki,näitab 1/2paaki on täis...
Arvos kirjutas:Edel kirjutas:Lamp vilgub siis, kui paagis on kusagil 6,5 liitrit sees. Ilmselt rohkem anduri viga. Minu 06-l on nii, et kui tangin tühja paaki 12-13 liitrit, siis näidik näitab pool paaki. Üldiselt olen autodel tähele pannud, et näidik läheb põhja enne kui paak täis saab.
Tuli vilgub ka siis kui auto sõidab kohale ja paaki läheb 10 liitrit bensiini. Oli vaidlus kunagi tanklas kui kõrvalt töökoja sell lasi 10 liitrit paaki ja tuli kohe tagasi virisema, et sai vähem kuna tuli ikka vilgub. Et asi selgeks saaks, ajas kohe auto omal initsiatiivil oma töökojas tõstuki peale, puuris augu paaki ning ämber bensu jooksis välja. Siis vabandas, keeras tihendiga plekikruvi ette ja valas paaki bensu tagasi. Autoks oli 2104.
Topsix kirjutas:
Vahepeal sai siis tagatiib vahetatud(pildi peal ei ole päris paigas veel) kuid vahetatud ta sai.Nüüd otsin korraliku summuti jooksu(tagumist pauna ei ole vaja) kui kellegil on pakkuda hea hinna võtke ühendust.Endal ei ole transpordivoimalust,et kuskilt poest tuua.
Võite õelda küll hinna kus poest saab.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist